Mało takich rozumiejacych pracodawców
ten odmienny stan czasem jak choroba jednak przebiega
Czasami jest ciężko w tym odmiennym stanie
zwlaszcza jak nikt nie pomaga
nie choroba, łatwo mówić, bo niektórzy przechodzą bezobjawowo, a inni to gorzej niż jak przy chorobie.
Bardzo odmienny stan - nigdy nie wiadomo jak kobieta będzie go znosić
Ciąża to nie choroba, ale każda z nas przechodzi ją inaczej
jesli trzeba lezec, to jest jak choroba
dokładnie. choć u niektórych kobiet ciąża przebiega wręcz książkowo, a one zachowują się jakby były obłożnie chore.
wiedza wzrosla na temat różnych zagrożen też, kobiety mało rodzą, więc każdą ciążę traktuje się wyjatkowo
denerwuje mnie stwierdzenie, że ciąża to nie choroba, żeby na zwolnienie iśc, a nieraz przecież trzeba leżeć dla dobra dziecka i jak wtedy pracować?
ciąża to nie choroba-fakt, ale niektórym kobietom towarzyszą temu różne dolegliwości-często, bardzo utrudniające życie
nie choroba ale należy o siebie dbać
jak widzialam jak niektore kobiety cierpia z roznych dolegliwosci to moge powiedziec ze dla niektorych to choroba
Nie ma co przesadzać z uważaniem na wszystko w ciąży, można spokojnie, pracować i praktycznie nie zmieniać trybu życia, wszystko w granicach rozsądku
Niestety, dieta nie działała u mnie. Wilczy apetyt trwał nieprzerwanie prawie całą ciążę.
każda ciążą jest inna, jedna nie ma w cale objawów a druga ma mdłości i co tylko możliwe
ja pracuje i zamierzam to robić jak najdłużej
w pierwszej ciąży pracowałam do 7 miesiąca i bardzo dobrze sie z tym czułam a zrezygnowałam, bo była już zima i miałam do pracy prawie 1,5h jazdy najpierw autobusem, potem autobusem i na koniec tramwaj i już mi było ciężko a w kominikacji nie widzą ciężarnych…
manndarynka, to rzeczywiscie ciezko, 1,5 h, nic dziwnego, ze zrezygnowałas