Mamo kawa zbożowa
a myślałam że już jej nie produkują
tą w zielonym pamietam jeszcze z dzieciństwa jak mama mi ją czasem parzyła
srednio ją lubiłam za to tata ją pił często . Opakowanie wcale się jie zmieniło mimo tylu lat.
Moi rodzice ja piją cały czas , dlatego ja ja też kupuje
przypomina mi dzieciństwo ![]()
Mi tak samo , co prawda nawet teraz przypominam sobie jej smak aczkolwiek nie był to mój ulubiony ale jak posłodziłam cukrem to nawet znośna była ta kawa ![]()
A gdzie można kupić taką kawę zbożową ? Nigdzie nie widziałam tych ze zdjęć, wszędzie widzę tylko Inke.
Ostatnio szukałam kawy na allegro i widziałam że są też kawy ziarniste bezkofeinowe :o
O tej z Anatola nawet nie słyszałam , właśnie pisałam o tej zielonej i ta mam w domu . I myślę też jak z tą Inka jest czy jest zdrowa czy lepsza ta zielona właśnie
Ja Anatola kupuję w Carrefour
i tę zieloną chyba też tam widziałam kiedyś ale jej nie kupowałam akurat ![]()
Ja zielona kupowałam w Polo a Anatol w Stokrotce
@Maja.zielonka ki chłopak Anatola pokazał i jest lepsza no w torebkach i nie ma chociaż tych fusów ![]()
Muszę sobie ją zaraz zamówić ![]()
O nieee, ja tych sklepów w pobliżu nie mam, zostają zakupy online ![]()
@SylwiaMK @Maja.zielonka wydaje mi się , że jest też w dino ale nie jestem do końca pewna ![]()
![]()
To niedługo sprawdzę ;D dino mam niedaleko
I co udało się kupić?
my znowu ostatnio nie możemy nigdzie kupić herbaty miętowej, nie wiem czy na święta każdy wykupił i na Sylwestra czy co ![]()
W poniedziałek wybieram się na takie większe zakupy to od razu podjadę do dino. Trochę nie przemyślałam tego że w poniedziałek mogą być pustki w sklepie przez wolny wtorek. W wiosce obok gdzie jest biedronka i dino zawsze wszystko jest wykupione ![]()
Ooo to u nas miętowa to schodzi litrami herbata , ja zamawiam na allegro lubię tą z herbapola , 40 saszetek po ok 6,50 wychodzi chyba taniej
I jak testy ?
@SylwiaMK rano powinny być dostawy , więc najlepiej rano jechać na zakupy . Bo Pozniej to mogą być pustki , bo ludzie znowu wszystko wykupią , jak jeden dzień wszystko zamknięte
@Maja.zielonka no to myślę , że dobra cena za to większe opakowanie
W mojej biedronce to loteria o której będą rozkładać towar
jak byłam w ciąży to jeździłam około 10-11 i czasami dopiero wtedy zaczynali rozkładać towar czasami rano już był rozłożony a czasami dopiero koło 15. Z zakupami muszę poczekać aż mąż skończy pracę, bo mówiłam mu żeby na dziś wolnego nie brał i od tygodnia mi wypomina że musiał pracować 2.01 i dziś, bo mu powiedziałam że szkoda urlopu ![]()
A jak , lepiej urlop wykorzystać latem jak będzie ciepło
u mnie to akurat w nocy są dostawy i rano wszystko mają rozłożone jak jest na drugi dzień jakieś święto lub wolne a poza tymi dniami to też różnie z tym rozkładaniem towaru no ale wtedy nie ma takich braków . ![]()
Kupiłam Anatol
był w dino. Korzystałam z okazji że u męża w pracy nic się nie dzieje więc pojechałam w trakcie jego pracy, jak bobas spał. Ale jak tylko wyjechałam to się obudził
mam opory żeby zabierać takiego maluszka na zakupy, chociaż widziałam że jakaś rodzinka była z jeszcze mniejszym dzieckiem
Ooo, to dobrze pamiętałam że w dino też jest
ja to teraz nie mogę iść robić zakupów w ten tłum, bo zaraz jest mi nie dobrze, słabo i muszę szybko wyjść ze sklepu bo gdybym została to chyba bym padła więc nawet się nie nie pcham jak jest tyle ludzi
Ja na testy Anatola muszę jeszcze poczekać , zamówiłam na allegro i jeszcze do mnie nie dotarła ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()