Co polecacie na wzdęcia w pierwszym trymestrze? I co jeść, gdy odrzuca mnie od mięsa?

A wzięłaś klasyczną czy mocną ? Widziałam , że są jeszcze o smaku waniliowym i czekoladowym :speak_no_evil:

O nieee, mam klasyczną, a teraz chcę jeszcze waniliową i czekoladową :see_no_evil: mogliby zrobić jeszcze orzechową :smiley:

Ja nawet nie wiedziałam , że takie są i pewnie bardzo słodkie :see_no_evil: ciekawe w sumie :smiley:

2 polubienia

Jest fajny! Podoba mi się i cieszę się, że akurat był dostępny na miejscu :rofl: malinki z jogurtem i chia były przepyszneee! :rofl::rofl:

1 polubienie

O jaaa nie miałam pojęcia że są jeszcze smakowe wersje! :star_struck:

1 polubienie

Aaaa to szybko piszesz , że są smakowe :grin::grin::rofl: nawet nie wiedziałam , że są zamówiłam klasyczne :see_no_evil::grin:

1 polubienie

Jak lubicie smakowe kawki to ja przed ciążą piłam taką ;

Wprawdzie nie jest to kawa zbozowa, a rozpuszczalna, ale bardzo ja lubię :grinning: są w biedronce :grinning:

2 polubienia

Cieszę się że się podoba ! @Mamii @Maja.zielonka dziewczyny ja też nie wiedziałam, widziałam je na allegro jak sobie wpisałam jak sia rodzaje, bo ja właśnie jedynie miałam klasyczną i mocną i jestem ogólnie mega ciekawa tych smaków , jak kupicie taką to koniecznie dajcie znać , jak wam smakuje ! :smiley: :star_struck::star_struck: @Wesola95 a to nawet nie wiedziałam , że są też takie, ale ja od 3 miesięcy już nie piję żadnej kawy :smiley:

1 polubienie

W Lewiatanie też mają ! :smiley: Ale nie widziałam smakowych

1 polubienie

Lubię tę kawę , ale piję klasyczną :smiling_face:

Ja akurat lubię pić ziarenka :smiley:

Znalazłam inne smaki :smiley: i co najlepsze wczoraj byłam w Lewiatanie i jeszcze patrzyłam na nie , robiłam zdjęcie i zamiast wziąć do koszyka odłożyłam :see_no_evil::see_no_evil: i w domu chciałam zrobić kawę a tu jej nie ma, i dzisiaj w dino były tylko takie do wyboru więc wzięłam na testy orzechową :smiley:

3 polubienia

O jaaaa, a jeszcze wcześniej posłałam że szkoda że nie ma orzechowej, a tu moje pragnienia zostały wysłuchane ;D w poniedziałek w moim dino nie było, więc dziś chyba pewnie dalej nie będzie :frowning: daj znać jak smakuje

Piłam tą pierwszą w pierwszej ciąży i po porodzie i mi smakowała, tylko przyrządzanie jej chwilkę jednak zajmuje, bo trzeba ją trochę pogotować. Zdecydowanie wolę kawy zbożowe ekspresowe. A takie smakowe to już w ogóle są super. Ja lubię Inkę czekoladową, chociaż i tak mieszam ją z klasyczną, bo ma sporo cukru. Tych smakowych kaw Anatol jeszcze nie widziałam, póki co muszę wykorzystać zapasy, które mam w domu, ale przy okazji chętnie spróbuję :blush:

Jest przepyszna ! :heart_eyes::heart_eyes: bardzo ci polecam :smiling_face: może teraz dostawa była po sylwestrze i już będą :wink: daj znać jak uda też Ci się w końcu kupić :slight_smile: @Lea ale Inka to jest też zbożowa ?

@Wesola95 ten Twoj koktajl jest przepyszny! Dziękuję za przepis :smiley: Dopiero dzisiaj go zrobiłam bo całkiem o nim zapomniałam, i faktycznie jak ktoś ma wzdęcia to jest bardzo dobry :smiling_face: tylko ja nie wiem czy mogłabym pić codziennie bo szybko by mi się znudził, lubię zmieniać smaki

1 polubienie

Kokosowa?? :star_struck: O jaaa, muszę ją mieć! :heart_eyes:

1 polubienie

Oo super! To bardzo się cieszę, że Ci posmakował :heart: możesz go modyfikować, ja pamiętam że jak nie miałam jabłka to wrzucałam banana :smiley: też był ok :sweat_smile: kiedyś też chyba nawet śliwkę dorzuciłam :smiley:

1 polubienie

Można znaleść w dino ! :smiley: @Wesola95 oo to muszę sobie robić raz tak , raz tak :smiley:

To w takim razie zlecę zakup mężowi, bo będzie miał Dino po drodze wracając z pracy :grin: