A wzięłaś klasyczną czy mocną ? Widziałam , że są jeszcze o smaku waniliowym i czekoladowym ![]()
O nieee, mam klasyczną, a teraz chcę jeszcze waniliową i czekoladową
mogliby zrobić jeszcze orzechową ![]()
Jest fajny! Podoba mi się i cieszę się, że akurat był dostępny na miejscu
malinki z jogurtem i chia były przepyszneee! ![]()
![]()
O jaaa nie miałam pojęcia że są jeszcze smakowe wersje! ![]()
Aaaa to szybko piszesz , że są smakowe ![]()
![]()
nawet nie wiedziałam , że są zamówiłam klasyczne ![]()
![]()
Jak lubicie smakowe kawki to ja przed ciążą piłam taką ;
Wprawdzie nie jest to kawa zbozowa, a rozpuszczalna, ale bardzo ja lubię
są w biedronce ![]()
Cieszę się że się podoba ! @Mamii @Maja.zielonka dziewczyny ja też nie wiedziałam, widziałam je na allegro jak sobie wpisałam jak sia rodzaje, bo ja właśnie jedynie miałam klasyczną i mocną i jestem ogólnie mega ciekawa tych smaków , jak kupicie taką to koniecznie dajcie znać , jak wam smakuje !
![]()
@Wesola95 a to nawet nie wiedziałam , że są też takie, ale ja od 3 miesięcy już nie piję żadnej kawy ![]()
Lubię tę kawę , ale piję klasyczną ![]()
Ja akurat lubię pić ziarenka ![]()
Znalazłam inne smaki
O jaaaa, a jeszcze wcześniej posłałam że szkoda że nie ma orzechowej, a tu moje pragnienia zostały wysłuchane ;D w poniedziałek w moim dino nie było, więc dziś chyba pewnie dalej nie będzie
daj znać jak smakuje
Piłam tą pierwszą w pierwszej ciąży i po porodzie i mi smakowała, tylko przyrządzanie jej chwilkę jednak zajmuje, bo trzeba ją trochę pogotować. Zdecydowanie wolę kawy zbożowe ekspresowe. A takie smakowe to już w ogóle są super. Ja lubię Inkę czekoladową, chociaż i tak mieszam ją z klasyczną, bo ma sporo cukru. Tych smakowych kaw Anatol jeszcze nie widziałam, póki co muszę wykorzystać zapasy, które mam w domu, ale przy okazji chętnie spróbuję ![]()
Jest przepyszna ! ![]()
bardzo ci polecam
może teraz dostawa była po sylwestrze i już będą
daj znać jak uda też Ci się w końcu kupić
@Lea ale Inka to jest też zbożowa ?
@Wesola95 ten Twoj koktajl jest przepyszny! Dziękuję za przepis
Dopiero dzisiaj go zrobiłam bo całkiem o nim zapomniałam, i faktycznie jak ktoś ma wzdęcia to jest bardzo dobry
tylko ja nie wiem czy mogłabym pić codziennie bo szybko by mi się znudził, lubię zmieniać smaki
Kokosowa??
O jaaa, muszę ją mieć! ![]()
Oo super! To bardzo się cieszę, że Ci posmakował
możesz go modyfikować, ja pamiętam że jak nie miałam jabłka to wrzucałam banana
też był ok
kiedyś też chyba nawet śliwkę dorzuciłam ![]()
Można znaleść w dino !
@Wesola95 oo to muszę sobie robić raz tak , raz tak ![]()
To w takim razie zlecę zakup mężowi, bo będzie miał Dino po drodze wracając z pracy ![]()