Co powinnam wiedzieć o rozszerzaniu diety?

u nas mały ciągnie wodę i wypluwa :( 

U nas sprawdziły się butelki lovi i avent

U nas canpol i lovi 

przy synku niestety zadna

Canpol miałam tą haberman kiedyś była super antykolkowa mały nie miał kolek

U nas ten bidon canpol robi furorę :) miałam jeszcze dwa ale poszły na prezenty więc mam nadzieję, że jeszcze będą kiedyś do testów:)

to u nas pociągnie i wypluwa ..

Niby odrzucenie smoczka i butelki nie wpływa na rozszerzanie diety u dziecka.. więc mam nadzieję, że nie będzie tak źle.. 

MomaWojtusia w końcu się przekona , daj mu czas :)

MamaWojtusia u nas bylo podobnie z bidonem jak sie uczyla z niego pic;) i przyznam ze sporo wypija z tych bidonow ale jak jej sie przypomni to wlasnie robi taka fontanne;/

Czasem warto próbować rożnych rozwiązań. Podać niekapek, butelkę z Dziubkiem, kubek ,wykly lub bidon i zobaczyć z czego dziecku będzie najlepiej pić 

trzeba kombinować;) az coś podpasuje;)

No i zmieniać raz na jakiś czas sposób podawania wody jeśli nie wychodzi 

u nas wszytskich butelek próbujemy, wszytskie jakie mamy i ten ostatnie co był do testów najbardziej się sprawdza bo pierwsze łyki wody weźmie a później pluje 

Może z czasem przyzwyczai się. 

Jak widać u każdego co innego się sprawdzi. Moja w ogóle nie lubi niekapkow tylko bidony ze słomką 

U nas się najbardziej nie sprawdził kubek.360 totalny nie wypal takto każdy inny kubek super :) 

Z niekapka łatwiej jest pić;) jednak wszystko zależy od dziecka ;)

U nas wszystko jest okej , syn wypije z wszystkiego aczkolwiek bardzo często się krztusi , nawet jak ma mały przepływ bo próbowaliśmy już z różnych. Nie wiem już co robić z tym , czasami jest to straszne bardzo 

Może butelka z odważnikiem pomogłaby