Pasy, pasami, a najgorsze jest żeby wysiedzieć w jednej pozycji w jakiejś dalszej podróży.
ja jeszcze w 5 miesiacu jechalam okolo 500 km ledwo ledwo usiedzialam. potem juz staralam sie jak najmniej jezdzic .
ja w ostatnich miesiącach ciąży to nie jeździłam tak daleko
Ja teraz już coraz gorzej jestem w stanie wysiedzieć 2 godzinki w aucie.
ja narazie jeżdze cały czas i do tego kierowcą jestem. I jeżdzimy do rodziny przeszło 400 km.
U mnie jest to początek ciąży tak wiec podróże autem jeszcze dobrze znoszę.
Oj ja na poczatku to z woreczkami jeździłam ![]()
czasem bywa niestety problem wlaśnie z mdłościami, ja na szczeście go nie miałam ![]()
ja ostatnio widzialam kobiete w ciazy ktora jechala samochodem i miala brzuch wyżej niz kierownice
jak sie kobieta dobrze czuje to nie widzę problemu co by prowadziła samochód
Ja tam prowadziłam auto. Dobrze się czulam więc nie widzę przeciwskazań.
Mi pod koniec brzuch przeszkadzał, nie mogłam się wychylić, żeby dobrze się rozejrzeć, a do tego jakaś rozkojarzona byłam, dlatego przestałam prowadzić
oj ja na koniec też miałam problem ze schylaniem, zwykłe zawiązanie butów, prysznic to była walka
klamerka jak kobieta czuja sie na siłach prowadzić auto to nie widze zadnych przeciwskazań.
ja do 6 miesiaca tylko prowadzilam ze wzgledu na problemy z ciaza
ja prowadziłam auto do końca ciąży nie przeszkadzało ni to wogóle
z prowadzeniem auta to zależy od samopoczucia kobiety
Nie powinno się prowadzić auta jak występują mdłości i wymioty.
ja jestem w 30 tygodniu i dalej jezdze samochodem… Kiedys jak pamietam mowiono ze nie mozna w ciazy farbowac wlosow co jest absurdem
To chyba nie o to chodzi czy można prowadzić czy nie tylko od samopoczucia przyszłej mamy. Mi pod koniec ciąży niewygodnie było prowadzić i nawet nie miałam ochoty.