Czy jest cos co zrobily byscie inaczej

@Magdallenka0897 napewno zaopatrzymy sie jak pojawi sie kolejny maluszek :smile:

1 polubienie

@asiam1 @Mamamiski tak sobie myślę, że skoro to jest w sprzedaży to musi być na to popyt, ciekawe kto to kupuje?! Może to jakieś kolekcjonerskie jest :laughing:

Wiesz co patrzac na MaDki to mysle ,ze popyt jest :rofl: a z drugiej strony mozna tez kupic jako dekoracje do prezentu , nie mowie o tym za 130 zl tylko o tym za 10 euro w sumie to taki na pamiatke czy nawet babyshower ciekawy gadzet .

Często te sawinexa mi się właśnie na internecie wyświetlają i miałam ochotę je kupić :thinking:
@Kikip i bardzo dobrze że nie ulegasz tym polecajkom instagramowym bo wiadomo czesto te polecajki nie są tanie a te z drugiej reki wcale nie są złe tymbardziej jak są naprawdę w dobrym stanie . Można naprawdę zaoszczędzić.
Kurcze szkoda że u mnie nie ma takich wyprzedaży za grosz w dino😄
@Hedwiga o mamo masakra z tymi perfumami to już przesadzają , zaraz będą sprzedawać lakiery do paznokci

1 polubienie

Kupiłam wczoraj w smyku tego suavinexa. Młody żadnym smokiem tak nie pogardził jak tym. Aż kaszlał jakby się dławił :joy::joy:

@Mamusia22 serio? a ktory? ten zwykly bialy z korona czy jakby caly zabudowany silikonowy?

ja z poprzednim nigdy nie kupilam tej firmy jakos mnie nie zachecil wtedy a teraz miedzy innymi ten z korona dostalam i kilka innych firm w szpitalu na dniu otwartym to jestem ciekawa jaki sie spodoba drugiemu

Jak są większe problemy skórne to nie ma co bagatelizować.i od razu trzeba iść do specjalisty. Przy pierwszym dziecku wszystko mi się wydawało wielkim problemem podczas gdy tak naprawdę nim nie było. Dlatego mieliśmy kilka wizyt niepotrzebnych, tylko wydaliśmy pieniądze, ale przynajmniej człowiek nabrał doświadczenia i przy kolejnych dzieciach podejmuje już decyzję nie w panice, na chlodno.

Co ty mówisz :flushed::flushed: o mamo to widać nie każdemu dziecku pasują :flushed: kurcze to naprawdę nie wiadomo który teraz wybrać dla dziecka , tak żeby nie pogardził.

@Patrycjaw25 chyba każdy po kolei próbować :rofl:

1 polubienie

Ten próbowałam mu dać

@Mamusia22 a ok tego tez nawet nie probowalam nie kupowalam bo wiedzialam ze odrzuci

@Lalka dokładnie człowiek cały czas się uczy

Z lekarzami to lepiej tysiac razy za duzo niz raz za malo , zawsze trzeba byc czujnym 🫶🏼

Wiesz co, myślę, że znajdzie się odważna, która chce mieć smoczek Gucci, niezależnie od tego, czy jest polecany przez logopedów, neurologopedów, czy ortodontów :rofl:

2 polubienia

Moja przyszywana Tesciowa na bank by kupila
taki smoczek :joy::joy::joy:

2 polubienia

Wiecie co, kiedyś kupiłam w outlecie smoczek th. Nie wiem co mi strzeliło dla głowy, chyba mąż wtedy mnie namówił. W każdym razie sprzedałam ten dwupak smoczków za 3xtyle co kupiłam na olx. Więc znajdzie się zawsze ktoś kto kup…

Hahah kurcze to jak będę tak wszystkie testować to zbankrutuję :rofl::rofl:
@Mamamiski hahah oczywiście że sie znajdzie taka osoba i to nie jedna. Są ludzie którzy kupują dziecku bo marka , bo fajnie wygląda a czy polecane czy nie to juz mniej ważne . Ja osobiscie nie kupilabym tych smoczków z napisem guci bo mi się to nawet nie podoba :smile::see_no_evil:

1 polubienie

@Patrycjaw25 zawszs mozna zaczac od najtańszych :rofl:
ja sie śmiałam z bidonów bo mial 2 rozne canpol, 2 bbox, i z action. olal wszystkie na 2 miesiace a jak zaczal z powrotem korzystac to najtanszy z action :rofl: terax juz kazdy dobry

U nas kupiliśmy córce z canpola jako pierwszy . Mąż chciał koniecznie ją nauczyć pić z bidona a nie z butelki wiec pojechaliśmy do smyka z myślą zakupienia b.boxa bo Mąż tak zachwalał bo jego syn go miał i był super . Ale w smyku była promocja na butelki z canpola i mówię do męża pacz są tańsze i nie widzę zbytnio roznicy chyba że w cenie…i kupiliśmy różową z pandą i jak się zaciągnęła to odrazu załapała picie z ej butelki . A jak była promocja tu na stronce to odrazu kupiłam dwa i na zapas dla synka odrazu :smile: bo promka była na 50% aż grzech było nie brać :laughing::smile:

Najczęściej pewnie te mamy instagramowe :blush::face_with_hand_over_mouth: