O fajny jest naprawdę ![]()
Tak , mlodej podpasowal 🫶🏼
Wątpię, te takie typowe influencerki raczej zwracają uwagę na produkty, które kupują
a przynajmniej takie ja na ig widziałam ![]()
też tak sądzę, też takie na insta widziałam ![]()
znam i kojarzę sporo insta mam, owszem czasem reklamują co popadnie, ale żadnej z nich nie widzę reklamującej takie smoczki
przecież to by była afera w komentarzach taka, że ho ho + strata na autentyczności ![]()
Dokładnie! Bardziej mi się wydaje, że mogą je kupować mamy, które chciałyby się kreować na instamamy, ale coś się nie udaje ![]()
Ja widziałam taki smoczek u instamamy z Bliskiego Wschodu
ale tam ten smoczek to już był cały diamentowy
Bardziej mi chodziło że mogą to być mamy które zarabiają tylko na ,ładnym” zdjęciu a nie na jakości ![]()
Też tak może być! Dostanie dobre hajsy za post na insta, trochę straci przez to na autentyczności i może być aferka, ale tydzień, dwa i ludzie zapomną bo na horyzoncie będzie już inna aferka z kimś innym w roli głównej ![]()
Posty na Instagramie często są przekłamane. Ja lubię przeglądać profil Kasi bosackiej, pokazuje ona tam śmieciowe jedzenie z konkretnych sklepów, a później wskazuje na perełki które można w tych sklepach znaleźć. Ostatnio zaciekawiła mnie zupa pomidorowa z żabki. Ale też się zastanawiam czy nie jest to reklama, mimo, że ona wprost twierdzi że te posty nie są sponsorowane.
Kiedys miala program "wiem co jem " i “wiem co kupuje” fajnie sie to ogaldalo i mozna bylo sie duzo dowiedziec , ale tez nie mozna sie dac zwariowac moim zdaniem . Prawda jest taka, ze wszędzie znajdzie sie cos potencjalnie niezdrowego
@Wesola95 o tak , chwilę wszyscy pokrzycza a poznjej zapomniane i lecą dalej ![]()
Bardzo lubiłam te programy , można było się więcej dowiedzieć o produktach szczerych opinii i wiedziałam co jem co jest zdrowe a co nie koniecznie
A co już tego nie ma? Nawet nie wiedziałam
chociaż chemia jest teraz wszędzie
Dawno w sumie nie ogaldalam telewizji , to kiedys lecialo na tvn style
Tak szczerze to warto kierować się zasadą, że im krótszy skład, tym lepszy
to już połowa sukcesu. Ja też lubiłam to oglądać, bo zaczęłam po tym zwracać mocno uwagę na składy rzeczy, które kupuję. W ten sposób też oszczędzam, bo np kupowałam jogurt naturalny firmy X za 3 złote, myśląc, że jest lepszy, a ma taki sam skład jak np Pilos, który jest za złotówkę ![]()
Z cenami mozna sie oszukac , ja tez zauwazylam , ze drozsze nie znaczy lepsze
Tak Często płacimy tylko za markę, a produkt w środku jest praktycznie taki sam. Ja też się kiedyś nabierałam na ‘lepsze’ jogurty czy sery, a po sprawdzeniu składu okazywało się, że najtańsze marki mają identyczny, a czasem nawet prostszy skład. Czytanie etykiet jest bardzo ważne ![]()
Noo tak samo jak słuchajcie z kapsułkami do prania, patrzcie to :
Skład kapsułek - identyczny, tylko opakowanie inne ![]()
Nawet ten sam producent ![]()
Czasami nawet producent jest ten sam, tylko różni się opakowanie i nazwa bo idzie to do innego sklepu, tak jak właśnie @Wesola95 tu napisała