Czy jest cos co zrobily byscie inaczej

Gdy tak człowiek miał więcej czasu to by bardziej na to zwracało się uwagę ale przez zabieganie często przepłacamy za te same produkty tylko inne opakowanie

A To Ty robiłaś to zdjęcie ? Kurczę nie pomyślałabym że wszystko to samo tylko inne opakowanie

nie, nie ja, ale miałam te kapsułki dash z action (niestety już chyba w action ich nie ma bo ostatnio szukałam) i wszystko się zgadza, skład identyczny jak vizir :slight_smile: wszystko to samo, tylko opakowanie i cena inne :smiley:

Aaa, no to muszę zobaczyć dla babci bo ją wyzywam tylko proszku bo mi te kapsułki często zostawały na rzeczach

nie ma w ofercie, czy akurat nie było na półce? :slight_smile:

Nie było na półce, nie ma w ofercie, są jakieś inne nowe, ale są zupełnie inne i różnią się wyglądem, niestety nie miałam możliwości testowania więc nie wiem czy są ok :smiley:

Ja na zalupach zwracam uwagę, bo szkoda mi przepłacać. Tak samo patrzę na daty ważności i składy. Dziś jakbym nie popatrzyła, to kupiłabym córce słoiczek, który był ważny do 9 października… :upside_down_face:

Słownik ci niezłego psikusa zrobil co ty z tą babcią robisz :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

1 polubienie

Też nieraz staram się patrzeć tylko niestety przeważnie nie mam na to czasu a wgl jak idę z synem czy małą na zakupy :see_no_evil:

Ojej, a to niezły psikus , aż przeczytałam kilka razy i się zastanawiam o co tu chodziło :laughing::see_no_evil:

Ja zawsze chociaż na datę ważności. Na niektórych produktów skład już nie patrze, bo biorę któryś raz i wiem, że jest ok

*uzywam chyba mialo byc :rofl::rofl:

1 polubienie

Tak dokładnie, masz rację haha . Tak to jest jak się szybko pisze i nie patrzy co się napisało

mi to bardziej słownik zmienia słowa, to jest dopiero masarka…

Tak właśnie o tym pisaliśmy… :slight_smile:

no i nawet tutaj, już nie poszła masakra, tylko masarka. ale to pikuś, gorsze słowa mi przekręcał…

Ojj ile ja tu swoich śmiesznych błędów zauważam jak wlecę tak na szybko na forum :face_with_hand_over_mouth::rofl:

1 polubienie

No dokładnie. Ale lepiej właśnie przeczytać przed dodaniem komentarza. . hehe

Tak to jest jak się szybko pisze, i nie spojrzy co się napisało tylko później patrzy się na co ktoś nam odpisał a tam taki błąd :sweat_smile: @Lalka ja o tym zapominam czasem w pośpiechu :laughing:

rozumiem cię, ja mam podobnie, bo chłopaki tutaj szaleją, ja często gubię wątek i zanim przeczytam co napisałam, to już publikuję.