Gdy tak człowiek miał więcej czasu to by bardziej na to zwracało się uwagę ale przez zabieganie często przepłacamy za te same produkty tylko inne opakowanie
A To Ty robiłaś to zdjęcie ? Kurczę nie pomyślałabym że wszystko to samo tylko inne opakowanie
nie, nie ja, ale miałam te kapsułki dash z action (niestety już chyba w action ich nie ma bo ostatnio szukałam) i wszystko się zgadza, skład identyczny jak vizir
wszystko to samo, tylko opakowanie i cena inne ![]()
Aaa, no to muszę zobaczyć dla babci bo ją wyzywam tylko proszku bo mi te kapsułki często zostawały na rzeczach
nie ma w ofercie, czy akurat nie było na półce? ![]()
Nie było na półce, nie ma w ofercie, są jakieś inne nowe, ale są zupełnie inne i różnią się wyglądem, niestety nie miałam możliwości testowania więc nie wiem czy są ok ![]()
Ja na zalupach zwracam uwagę, bo szkoda mi przepłacać. Tak samo patrzę na daty ważności i składy. Dziś jakbym nie popatrzyła, to kupiłabym córce słoiczek, który był ważny do 9 października… ![]()
Słownik ci niezłego psikusa zrobil co ty z tą babcią robisz ![]()
![]()
Też nieraz staram się patrzeć tylko niestety przeważnie nie mam na to czasu a wgl jak idę z synem czy małą na zakupy ![]()
Ojej, a to niezły psikus , aż przeczytałam kilka razy i się zastanawiam o co tu chodziło ![]()
![]()
Ja zawsze chociaż na datę ważności. Na niektórych produktów skład już nie patrze, bo biorę któryś raz i wiem, że jest ok
*uzywam chyba mialo byc ![]()
![]()
Tak dokładnie, masz rację haha . Tak to jest jak się szybko pisze i nie patrzy co się napisało
mi to bardziej słownik zmienia słowa, to jest dopiero masarka…
Tak właśnie o tym pisaliśmy… ![]()
no i nawet tutaj, już nie poszła masakra, tylko masarka. ale to pikuś, gorsze słowa mi przekręcał…
Ojj ile ja tu swoich śmiesznych błędów zauważam jak wlecę tak na szybko na forum ![]()
![]()
No dokładnie. Ale lepiej właśnie przeczytać przed dodaniem komentarza. . hehe
Tak to jest jak się szybko pisze, i nie spojrzy co się napisało tylko później patrzy się na co ktoś nam odpisał a tam taki błąd
@Lalka ja o tym zapominam czasem w pośpiechu ![]()
rozumiem cię, ja mam podobnie, bo chłopaki tutaj szaleją, ja często gubię wątek i zanim przeczytam co napisałam, to już publikuję.