U nas Szumisie póki co dają radę. Dla pierwszej córeczki nie miałam a przy drugiej często korzystam
Ja odpuściłam szumisie po opiniach dziewczyn stwierdziłam że sama będę synkowi szumiała
i to działa zacznę robić Ćiiii i się uspokaja:rofl: koszt takiego szumisia 0zł a powiem szczerze szumiś nie do zdarcia ![]()
Hahah Szumiś Pati - edycja limitowana ![]()
Masz czujnik crysensor ?
I lampkę w brzuszku? ![]()
Świeci.l, ma melodie, bicie serca, szum, odgłosy ja w brzuchu mamy itp ![]()
O to tak samo jak nasz szumiś tylko że naszemu jeszcze rusza się brzuszek przy oddychaniu , dostaliśmy na narodziny od znajomych z Fischer Price jest cudowny sama bym z nim chętnie spała hahahah
Ja żałuję , że kupiłam . Kupiłam tą wyderke najbardziej polecana i u nas się nie sprawdza. Najlepsze właśnie jest takie ciiii które odrazu uspokaja ![]()
Czy tylko ja nie widzę co jest na foto? Spróbujesz edytować i wrzucisz raz jeszcze foto ;)?
U mnie też jakiś bład ![]()
Już poprawione ![]()
@Maja.zielonka u nas się super sprawdza i fajne jest to że można np ściszyć czy zgłośnic dźwięki
On macha , klepie ogonkiem ? ![]()
Nie , tylko rusza mu się brzuszek
O nawet nie słyszałam o tych osiołkach , ciekawe czy faktycznie są pomocne. Uroczo wyglądają
Często na ig pojawiały mi się jak np chłopak daje dziewczynie , otwiera zamkiem i pojawia się osiołek
jest on hmm jakby w piórniku i dla każdego pasuje
ja np lubię leniwca, zasypiam przy nim jak dziecko ![]()
![]()
![]()
Chciałam kupić szumisia ale zanim kupiłam to sprawdziłam czy w ogóle będzie działał na synka - puszczałam na telefonie szum z yt. Na synka nie działało, dostaliśmy też oddychającą koale ze smyka i synek w sumie lubi, ale i tak woli zasypiać sam bez niczego
Ja nie wchodzę na ig i nie wiedziałam tych filmików nigdy.
Na moją córkę działał wyłącznie włączony okap
na syna najlepiej suszarka lub odkurzacz ![]()
Znajomi tylko przy odkurzaczu usypiają dziecko, troszkę to śmiesznie wygląda jak są goście jakaś impreza a oni nagle wyciągają odkurzacz bo mała chce spać ![]()
![]()
ale jak działa to czemu nie , nasz maluch zasypia często bez niczego albo z tą wyderką na szczęście
Najgorzej jak się nauczy dziecko spać do zabawki która się później zepsuje albo do odkurzacza którego się przecież nie weźmie na jakiś wyjazd. Chociaż jeśli dziecko nie potrafi zasnąć samodzielnie to wiadomo że lepiej do np odkurzacza niż męczyć się i dziecko
Mi aie zaden szumis nie sprawdzil , mam wyderke i krolisia . Fakt aa urocze ale corka wzgardzila szumem ![]()