Ja włączam bicie serduszka albo dźwięk oddychania , jak byl całkiem mały to szum był ok teraz na niego nie reaguje. Lubi też patrzeć jak rusza się brzuszek i lampka świeci taka hipnoza że hit ![]()
![]()
![]()
Człowiek się ratuje czym może żeby dziecko zasnęło ![]()
![]()
U nas się Szumiś kompletnie nie sprawdził
teraz przy drugim bobasku nie kupuje ![]()
@Maja.zielonka @Lola1 moja 3 latka ma tą wyderkę i w okresie niemowlęcym nie działała na nią jakoś specjalnie. Ale teraz w ciąży uczyłam córkę zostawać całą noc w swoim łóżku i wróciliśmy do wyderki i ta miłość pojawiła się dopiero teraz. Jak jechała do babci na noc to ją zabierała. Ostatnio chciałam u bliźniaków sprawdzić czy szum im pomoże się uspokoić i jak siostra zobaczyła że pożyczyłam ją od niej to była oburzona
Głównie słucha kołysanek, albo dźwięku “a-psii” - to ją hipnotyzuje
Chciałam maluchom kupić coś w tym rodzaju, nie koniecznie stricte szumiś a właśnie coś z melodyjkami i takimi bajerami jak ma wyderka. Szkoda że nie ma z tymi funkcjami różnych zwierzątek…
Leniwiec z canpola ma funkcję typu melodie , bicie serca , dźwięk natury , śpiew ptaków. Do tego jest projektorem , ma różne kolory i pokazuje gwiazdki
bardzo fajny u mogę polecić
nawet moja 7 latka lubi go przytulać ![]()
Cena jest dobra bo około 80 zł można już go kupić
Kiedyś widziałam chyba na aliexpress i na allegro w sumie też sticha i jeszcze słonia chyba co też właśnie oddychają itd
Dla tego daje jej jeszcze szansę , nie pozbywam jej się bo mi się ona nawet podoba
może jak trochę córka będzie starsza to się nią bardziej zainteresuje ![]()
Drzemka w akompaniamencie “my Bonnie is over the ocean” w wykonaniu wyderki
Popieram!
Według mnie to są właśnie najlepsze wersje Szumisiów - MY ![]()
![]()
@Wesola95 Haha dokładnie tylko jeden taki egzemplarz jest ale są różne dostępne wzory limitowanych szumisiów też pojedyńcze sztuki które szumią tak jak ja, widziałam tu na forum się ogłaszały ![]()
Np. Szumiś @Mamii ![]()
@Mamaprzygod @Efektdomi czujniki posiada przy delikatnych kwileniach dziecka włącza się automatycznie z funkcji spoczynku
posiada funkcję" włącz lampkę " aczkolwiek własnej lampki wbudowanej nie ma ale to niestanowi problemu ![]()
Melodie jak najbardziej posiada szumiś Pati wyśpiewa różne piosenki , wydaje różne dźwięki, bicie serca jak przytuli a także dźwięki przelewania w brzuchu ![]()
Oo pierwszy raz widzę , słodko wyglądają ![]()
@MamaSloneczka a o jakim dokładnie leniwcu piszesz ?
Ja jeszcze polecam szumisia który nazywa się odkurzacz lub okap
codziennie odkurzam gdy położę syna na drzemkę o 11, gdy skończę prawie zawsze śpi. A wieczorami czasem bujamy się w kuchni przy szumie okapu ![]()
Ooo na okap nigdybym nie wpadla
kolezanka mi mowila , ze jeszcze suszarka do wlpsow dobrze dziala ![]()
Taak, u nas suszarka i okap to najlepsze urządzenia dla Bobaska ![]()
nie raz nam usnął w kryzysie przy szumie kuchennego okapu ![]()
U nas ta sama wydra xD
Sprawdź najpierw biały szum z YouTube. Bedsiesz wiedziała czy nie denerwuje Twojego dziecka. Moją wkurza, nie chcemy szumisia ![]()
A juz w ogole najlepiej na swiecie to dzwiek odpalonego samochodu i jazda autem . To jest najlepszy usypiacz na swiecie . Im glosniej w aucie tym lepiej sie spi. No i oczywiście im gorsze drogi ![]()
U nas póki co wystarczy sama pierś
i usypia jak jest śpiąca ![]()
@Maja.zielonka chyba mnie chciałaś zapytać i leniwca
jutro postaram się zrobić zdjęcie realne naszego , ale chodzi mi o tego leniwca