Czy misie szumisie są warte zakupu?

Ja włączam bicie serduszka albo dźwięk oddychania , jak byl całkiem mały to szum był ok teraz na niego nie reaguje. Lubi też patrzeć jak rusza się brzuszek i lampka świeci taka hipnoza że hit :rofl::rofl::rofl:

Człowiek się ratuje czym może żeby dziecko zasnęło :joy::see_no_evil:

1 polubienie

U nas się Szumiś kompletnie nie sprawdził :see_no_evil: teraz przy drugim bobasku nie kupuje :smiling_face:

@Maja.zielonka @Lola1 moja 3 latka ma tą wyderkę i w okresie niemowlęcym nie działała na nią jakoś specjalnie. Ale teraz w ciąży uczyłam córkę zostawać całą noc w swoim łóżku i wróciliśmy do wyderki i ta miłość pojawiła się dopiero teraz. Jak jechała do babci na noc to ją zabierała. Ostatnio chciałam u bliźniaków sprawdzić czy szum im pomoże się uspokoić i jak siostra zobaczyła że pożyczyłam ją od niej to była oburzona :face_with_peeking_eye: Głównie słucha kołysanek, albo dźwięku “a-psii” - to ją hipnotyzuje :rofl: Chciałam maluchom kupić coś w tym rodzaju, nie koniecznie stricte szumiś a właśnie coś z melodyjkami i takimi bajerami jak ma wyderka. Szkoda że nie ma z tymi funkcjami różnych zwierzątek…

2 polubienia

Leniwiec z canpola ma funkcję typu melodie , bicie serca , dźwięk natury , śpiew ptaków. Do tego jest projektorem , ma różne kolory i pokazuje gwiazdki :slight_smile: bardzo fajny u mogę polecić :slight_smile: nawet moja 7 latka lubi go przytulać :wink:
Cena jest dobra bo około 80 zł można już go kupić

2 polubienia

Kiedyś widziałam chyba na aliexpress i na allegro w sumie też sticha i jeszcze słonia chyba co też właśnie oddychają itd

Dla tego daje jej jeszcze szansę , nie pozbywam jej się bo mi się ona nawet podoba :rofl: może jak trochę córka będzie starsza to się nią bardziej zainteresuje :smiling_face:

Drzemka w akompaniamencie “my Bonnie is over the ocean” w wykonaniu wyderki :sweat_smile: swoją drogą te kołysanki są przyjemne, znam wszystkie melodie na pamięć i mi się nie znudziły. :see_no_evil:

2 polubienia

Popieram! :grin: Według mnie to są właśnie najlepsze wersje Szumisiów - MY :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

@Wesola95 Haha dokładnie tylko jeden taki egzemplarz jest ale są różne dostępne wzory limitowanych szumisiów też pojedyńcze sztuki które szumią tak jak ja, widziałam tu na forum się ogłaszały :rofl:
Np. Szumiś @Mamii :sweat_smile:
@Mamaprzygod @Efektdomi czujniki posiada przy delikatnych kwileniach dziecka włącza się automatycznie z funkcji spoczynku :sweat_smile: posiada funkcję" włącz lampkę " aczkolwiek własnej lampki wbudowanej nie ma ale to niestanowi problemu :rofl:
Melodie jak najbardziej posiada szumiś Pati wyśpiewa różne piosenki , wydaje różne dźwięki, bicie serca jak przytuli a także dźwięki przelewania w brzuchu :rofl:

2 polubienia

Oo pierwszy raz widzę , słodko wyglądają :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: @MamaSloneczka a o jakim dokładnie leniwcu piszesz ?

Ja jeszcze polecam szumisia który nazywa się odkurzacz lub okap :grin: codziennie odkurzam gdy położę syna na drzemkę o 11, gdy skończę prawie zawsze śpi. A wieczorami czasem bujamy się w kuchni przy szumie okapu :rofl:

1 polubienie

Ooo na okap nigdybym nie wpadla :rofl: kolezanka mi mowila , ze jeszcze suszarka do wlpsow dobrze dziala :sweat_smile:

Taak, u nas suszarka i okap to najlepsze urządzenia dla Bobaska :stuck_out_tongue_winking_eye::joy: nie raz nam usnął w kryzysie przy szumie kuchennego okapu :sweat_smile:

1 polubienie

U nas ta sama wydra xD

Sprawdź najpierw biały szum z YouTube. Bedsiesz wiedziała czy nie denerwuje Twojego dziecka. Moją wkurza, nie chcemy szumisia :rofl:

A juz w ogole najlepiej na swiecie to dzwiek odpalonego samochodu i jazda autem . To jest najlepszy usypiacz na swiecie . Im glosniej w aucie tym lepiej sie spi. No i oczywiście im gorsze drogi :sweat_smile:

3 polubienia

U nas póki co wystarczy sama pierś :smiling_face: i usypia jak jest śpiąca :yawning_face:

@Maja.zielonka chyba mnie chciałaś zapytać i leniwca :crazy_face: jutro postaram się zrobić zdjęcie realne naszego , ale chodzi mi o tego leniwca

1 polubienie

Teg też polecam ale to już wklejałam chyba :wink:

1 polubienie