Czy misie szumisie są warte zakupu?

Moja zaczęła 9 miesiąc i jeszcze go nie chce za to starsi mają frajdę :sweat_smile:

Hahha ja też chciałam tą prawdziwą wersję kiedyś kupić ale nie dla dziecka ale dla brata w prezencie :rofl: wiem że bratu się on bardzo podobał :rofl: ale ostatecznie znalazłam mu inny prezent urodzinowy . Lubię takie śmieszne prezenty kupować tak dla jaj :sweat_smile:

Potwierdzam bo mój siostrzeniec miał takiego typu zabawkę i była histeria. Tak się tego bał , że musieli zabawkę oddać . Na sam jej widok już był przerażony , nawet nie musieli tego włączać żeby był stres .

1 polubienie

Tak to właśnie coś takiego jak @Wesola95 dodała :smiley: nie wiem skąd mój chrześniak go dostał ale właśnie tańczył, śpiewał i jak coś się powiedziało czy zaśmiało to on od razu tej energicznie zaczynał się ruszać, jakoś bucząc przy tym, a do tego powtarzał wszystko co usłyszał w taki zniekształcony sposób :face_with_peeking_eye::sweat_smile: my mieliśmy ubaw, ale dziecko przerażone :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:
Może to zabawka dla dorosłych żeby rozśmieszyć i poprawić nastrój :stuck_out_tongue_winking_eye::joy::joy:

1 polubienie

Noo haha, to się nazywa tańczący kaktus a nie jakiś podrabianiec :joy:

Haha myślę że to bardziej zabawka dla dorosłych dzieci (w tym zaliczamy dorosłych):sweat_smile: ja pamiętam jak mieliśmy jakieś zabawki gdzie można było się nagrywać to z bratem takie głupoty gadaliśmy i się z tego Śmialiśmy​:see_no_evil: albo z przyjaciółką w sklepie gdzie pracowała moja mama był taki misiek do kupienia i my się nagrywałyśmy a potem ktoś go kupił ciekawa jestem miny osób jak odsłuchali naszego nagrania​:sweat_smile:

1 polubienie

To prawda też tak uważam :rofl: czasem za dorosłego lepsza zabawa właśnie

Moj maz zapragnal kaktusa ale mamy tez lidlową papuge (dziala na tej samej zasadzie) ale widzac reakcje malej na roslinke to papuga tez ma kare i odsiadke w szafie . Kupil tez roztanczona dj’ke i potwierdzam, ze bajlepsza zabawe i frajde to maja dorosli , bo na niej tez sie nagrywa i ona powtarza :rofl:

Hahah spokojnie mała podrośnie to papuga przestanie mieć karę i wyjdzie z szafy​:smile: ale ja pamiętam jak mojej najstarszej córce babcia przywiozła takiego pluszaka świnię co jak się uruchomiło to telepała się i kwiczała dość głośno i aby zaczęła się telepać to moja córka w pisk​:see_no_evil: musiała dojrzeć do tej zabawki i po jakimś roku włączała ją aż baterie wyczerpały się :smile:

Kurcze czlowiek dobrze chce , lata za zabawkami a pozniej sie okazuje , ze jest przerazajaca a nie fajna :see_no_evil::see_no_evil: dobrze , ze swince wybwczyla , chociaz jsk teraz o tym mysle to ciekawie musiałaś miec sluchajac tego kwiczenia caly czas :rofl:

Ooo tego nie znam! Bardzo ładny. Musiałam wygooglowac żeby więcej zdjęć zobaczyć. Jak wpisałam przytulanka uspokajacz to wyświetliło się tyle zwierzątek, że można by uzbierać całe zoo :sweat_smile:

Ja się cieszyłam że te baterie w końcu padły​:rofl: pamiętam jak moja mama też już nie mogła tego słuchać i mówiła do niej " dziecko wyłącz już to":sweat_smile: a ostatnio jak byliśmy u mojej mamy to poszłam na strych i wygrzebałam tą świnie z pudła i starsza córka odrazu szukała bateri żeby włączyć ją młodszej siostrze ale odziwo wogule się jej nie bała :smile:

A czy to ten kaktus gdzie leci piosenka „tylko jedno w głowie mam…” ? :see_no_evil::see_no_evil:

Być może…. :rofl::rofl::rofl:

To prawdziwy kaktus a nie jakiś podrabianiec :rofl:

1 polubienie

Haha kaktus cypisa :sweat_smile:
Co by nie było na studiach nagminnie słuchaliśmy jego utworów :sweat_smile:

Ja byłam nawet na imprezie jak on był :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Haha pamiętam jak ten kaktus robił furrorę w internecie :rofl::rofl:

Ej to byl by dopiero hit ! Jak dziecko w wozku mialo by kaktusa spiewajacego “tylko jedno w glowie mam , mleka 5 gram , odleciec sam w kraine spiulkolotu” :rofl::rofl: trzeba to opatentowac !

2 polubienia

Hhahha dobre​:rofl: może nagramy swój własny hit grupowiczek forum i zrobi furrorę w internecie :rofl:

W tekscie pomoge ale lepiej zebym nie spiewala :see_no_evil: bo wyje gorzej niz Wersow
Moja mama zawsze mowila , ze juz lepiej zebym ją biła niz jej śpiewała :rofl: tak mnie wspierala :laughing: