Czy misie szumisie są warte zakupu?

To u mnie tak samo z zębami, ślini się tak że pomimo śliniaka to po zabawie na macie cały brzuch ma mokry bo rozjeżdża kałuże własnej śliny :sweat_smile: i oczywiście od 3 miesięcy od wszystkich słyszę „to na zęby” a zębów ani widu ani słychu :laughing:

1 polubienie

Hahaha jezu u mnie to samo , tez kazdy mowil “ze to zeby ida” i sje dziwili ze tak szybko . Ale od tygodnia tak jak mowilam normalnie kaluze . Pojechalismy do moich rodzicow i mala bawila sie na lozku i taty to zostawila mu 2 takie kaluze sliny , ze sie napijalismy , ze odcisnela 2 piersi :face_with_hand_over_mouth::laughing:

U nas jak wcześniej synek już pięknie przesypiał noce tak po zmianie mleka na pepti budzi się co 3 godziny :see_no_evil: jej a tak już było fajnie​:sweat_smile: a tu czuję się jak tuż po porodzie :see_no_evil:

Dokładnie tak, moja koleżanka miała przez jakiś czas taki patent usypianie :see_no_evil: woziła małego autem z 15 minut, jak juz wpadł w mocniejszą fazę snu przenosiła go do łóżeczka :sleeping_bed: i miał taki etap że tylko tak usypiał :see_no_evil::zzz:

U mnie pierwsza pobudka jest po 5-7 h, ale potem to już masakra. Co godzinę, dwie, a to trzeba głaskać, i nawet jak wezmę syna do łóżka to się budzi :pensive: jedynie na mnie śpi, ale wtedy i ja przysypiam :disappointed: teraz jestem tak niewyspana, że rano chciałam śniadanie dawać 3 miesięcznemu bobo zamiast starszakowi :smile:

1 polubienie

My rozważaliśmy taki myk w pewnym momencie aleee młoda niestety jak tylko się z nią wchodzi do domu to się budzi. Dwa razy nam tak zasnęła i dała się odłożyć do łóżka a za 3 i kolejnym razem były dramy i pełna energii :melting_face:

U nas też spanie na mnie i na rękach całą noc ostatnio jest na topie :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Widzę masz podobnie :see_no_evil: u nas też już w nocy kładę go koło siebie żeby przysnął ale muszę przenieść go do łóżeczka bo jak mąż ma na nockę to 1,5 roczna córeczka śpi ze mną i tak się wierci po łóżku że mogła by kopnąć maluszka .

1 polubienie

Mala tez ze mna czesto spi . Jak chce sie wyspac to przy pierwszym przebudzeniu biore ją do wyrka i chyba jej ze mna dobrze, bo przesypia do rana :smiling_face_with_three_hearts:

Oj tak dzieci uwielbiają spać z rodzicami, ale powiem ci tak miałam z córką jak ty że w nocy nie chciało mi się wstawać to koło siebie ją kładłam i spałyśmy razem ale później się przyzwyczaiła spać z nami że nie dało się odłożyć ją już do łóżeczka, w ciągu dnia owszem ale nocą co odłożyliśmy do łóżeczka to w płacz a jak odkładaliśmy na łóżko to spokojnie spała :see_no_evil:

ja polecam ten z chcciko z projektem i muzyczki gra 30 minut moja podczas zabawy lubi patrzeć na ten projektor i go ślinić :smiling_face_with_three_hearts:
najlepszy zakup

6 polubień

Uwielbiam ten widok śpiących dzieci. Ja moim dzieciom na pstrykałam tyle zdjęć jak śpią :sweat_smile: że uzbierało by się z keden album :rofl:

2 polubienia

Rozkosznie śpi :star_struck::star_struck: gdy już całkiem zaśnie to zabierasz grajka :)?

1 polubienie

zależy ja mam właśnie ten problem ze u mnie wszystko skrzypi panele kanapa drzwi i jak się kręcę po chacie to go włączam a jak odpoczywam albo jestem w innym pomieszczeniu to go odkładam dalej sam się wyłączy po 30 minutach jak jestem sama albo jak wszyscy śpią
moja córka jak usłyszy panele to odrazu ma efekt moro a on jednak wytlumia te hałasy
albo jak inni przyjdą z pracy to to jednak jest harmider

jak razem śpimy to też tak trzyma kołdre, bo w nocy ktoś nam ją rozkopuje :joy:

1 polubienie

Ja teeez :see_no_evil: mnie to po prostu rozczula jak mala spi tak slodko kolomnie . Tez sie boje tego , ze za bardzo sie przyzwyczai ale zamiast w nocy sie silowac z odkladaniem i ciaglym wybudzaniem to wole pospac :rofl::see_no_evil: dopiero niedawno zasnela i jak mozna sie domyslac spi kolomnie :see_no_evil: trudno … co by nie mowic , warto :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

A pewnie że tak, to są najcudowniejsze chwilę, ja tam lubię się przytulać do moich maluszków w nocy, i chociaż mąż woli żebym odkładała synka to jak nie ma męża to synek śpi koło mamusi​:sweat_smile: a córka śpi z nami, chociaż staramy się ją przyzwyczajać spać samą to jak w nocy się przebudzi zawsze przynosimy ją do nas do łóżka i śpimy dalej :rofl:

1 polubienie

Tyle ile razy budzilam sie w nocy wrecz sparalizowana/zdretwiala to.nie zlicze , bo jednak wiem , ze mam mała w lozku to chociaz mi mega nie wygodnie to leze tak zeby jej bylo dobrze :see_no_evil: ja mam w ogole wrazenie , ze ona mi w oczach rosnie . Klade sie spac z nią a wstaje obok wiekszej i “doroslejszej” nje wiem jak to dziala :see_no_evil: przeciez to tylko kilka godzin

Ja synka odkładam po nakarmieniu, bo bym się bała, że coś mu zrobię leżąc obok. Tym bardziej,że człowiek jest zmęczony…

No te bobaski tak szybko rosną właśnie :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: