No ja też właśnie mam problem z tym odkładaniem rano :d mąż marudzi, ale w sumie te nasze dzieci już nigdy takie malutkie nie będą
niby chce mi się bardzo spać, ale kocham to ciepełko małego ciałka ![]()
![]()
![]()
W nocy nakarmię ok drugiej i odkładam do dostawki ale jak się budzą potem na zmianę co godzinę to karmię na leżąco i zasypiam… ciężko mi rano wstać , nie wiem które ile zjadło
szukam patentu na karmienie bliźniąt na leżąco jakby ktoras widziała jakis filmik w necie to podeślijcie
A 3 latka która spala w swoim pokoju całą noc, odkąd urodziło się rodzeństwo to wskakuje w nocy nam do łóżka. Czasami leżymy w piątke ![]()
Haha ale macie wesołą gormadke w wyrku ![]()
dogrzewac nie musicie
u nas funkcje grzeniczkow pelnia psiaki
nie moge go odpedzic od nozek malej ![]()
A może patent na kolorowe gumki od włosów?
gdzieś widziałam, że ktoś w ten sposób zaznaczał sobie z której piersi karmił
to może wtedy 2 kolory by się sprawdziły? Albo dobry smartwatch
myślę, że może jakaś mama jakąś aplikację też wymyśliła tylko by trzeba research zrobić xd
A to akurat kontroluje z której piersi kto jadł i na zmianę przykładam żeby po równo jedli
ale jak zasypiam to nie wiem jak szybko dziecko przy piersi też zasnęło i wtedy na pewno nie jest najedzone tak na 100% a drugie wola i w sumie tak karmię non stop
w aplikacji madela można zaznaczać karmienia , ale ja nawet nie biorę telefonu już w nocy do karmienia ![]()
@asiam1 ja 183, mąż 196 , a łóżko 160cm. Jest ciaśniutko ![]()
Nawet jakbyś miała większe łóżko to by było ciasno
my mamy łóżko 2x2 metry i jest za wąskie dla nas i dwóch średniej wielkości psów
mieliśmy wcześniej 160 i ma wrażenie że tak samo ciasno nam było ![]()
Wow to dzieci siatkarze albo koszykarze będą ![]()
To nie lada wyczyn przy takim wzroście dzielić jeszcze z bąbelkami łóżko ![]()
Bardzo fajny
ustawia się czas działania czy 30 minut to jedyna opcja ?
30 minut
kupowalam w smyku
Dzieci rosną jak śpią tak słyszałam więc to możliwe że i wieksza jest odrazu
ja widzę że mój rośnie po ubrankach
masakra co chwila odkładam ubranka po nim , dopiero zaczęłam je zakładać a już są na styk ![]()
Ja dzisisj ubrałam śpiochy córce i już widzę, że jest na styk
czyli juz zegnamy sie z rozmiarem 50 ![]()
Uwielbiam przegladac zdjecia od kiedy pojawila sie corka w naszym zyciu . Az nie moge uwierzyc , ze w sierpniu ona byla taka malusia . Naprawde , nie wiem jak to mozliwe , ze tak szybko ten czas zlecial.
Robicie albumy ze zdjęciami czy elektronicznie?
Ja co kilka dni wybieram kilka zdjęć do wywołania i będę robić album
na odwrocie zdjęć będę chciała też zapisywać ołówkiem datę ![]()
Wywołuje, jednak to zupelnie inna bajka niz w telefonach czy na komputerze . Do takich fizycznych zdjęć czesciej się wraca , zreszta jest tez wiekszy porządek i niea ryzyka ,ze przez nie uwage cos się wykasuje czy zagubi .
Ja korzystam ze strony ColorlandGo , zdjecie wychodzi okolo 23 grosze wiec koszt jest naprawde niewielki . Do tego maja fajna apke , przejrzysta i intuicyjna. Polecam , sprawdz sobie, moze i Tobie sie sprawdzi. Ahh no i jakos spoko
Edytuje bo wlasnie wyskoczyla mi reklama z uwolnijkolory i tam zdjecia od 18 groszy ![]()
Dooobra, zmobilizowałyśvie mnie ![]()
Ja raz w roku tez cos to wywałam ale raz zapomne, raz nie mam wszystkich itp. Ale może jednak warto miec wywołanych wiecej tych zdjec ![]()
Ja też wywołuje
ja zawsze na stronie fotoprint
Ja też wywołuje. Telefon się zniszczy i o zdjęciach się zapomni a wywołane to zawsze można wziąć do ręki i obejrzeć
Tak! ja właśnie też uwielbiam zdjęcia w albumie, bo wiem że na pewno je tam zawsze znajdę, a w telefonie no to wiadomo póki są to są, a czasem dzieje się tak że telefon pada i tracę dostęp do wszystkich zdjęć i wtedy jest mi mega smutno
a album jednak mam zawsze w szufladzie
i z takim większym sentymentem wtedy wracam do tych wydrukowanych zdjęć ![]()