Czy misie szumisie są warte zakupu?

Ja też robię albumy z wydrukowanymi zdjęciami albo fotoksiazki. Syn uwielbia je oglądać, to jak miał fazę to przez tydzień nic innego nie robił :smile:

1 polubienie

Również wywołuje zdjęcia ze dwa razy w roku do albumów . Po pierwszym roku mojej pierwszej córki miałam chyba 3 albumy :face_with_peeking_eye: ale chyba przy pierwszym dziecku tak jest :joy: mam zdjęcia w chmurze ale jak mi się skończy miejsce to już nie wiem co zrobię bo następny próg kosztuje 46zl miesięcznie :see_no_evil:

Dokladnie , z wiekszym sentymentem sie oglada . Niby sa teraz te chmury o ktorych mowi @Mamaprzygod ale ich mimowszytsko sie tak czesto nie przeglada . I mimo wszytsko temu nie ufam :rofl: co prawda kupilam sobie taki przenpsny dysk na same zdjęcia, bo wiadomo , ze nie wsyztskie sie wywoluje , ale nie zbyt czesto tam zagladam
Dodatkowo rabat z kodem promocyjnym na uwolnij kolory , wsyztskie znaki na niebie sugeruja wywolac zdjecia

1 polubienie

Ja wywołuje co jakiś czas :slight_smile: najtrudniej wybrać które :stuck_out_tongue_winking_eye: Bo ntych zdjec tyle, ze ciezko sie zdecydować. Przy jakiś wiekszych wydarzeniach robiny forokosiqzke z dodatkowymi cytatatmi (chrzest. Slub/roczek).
Ja większość wywołuje i zamawiam na wspomnianej wyzej stronie uwolnijkolory.pl
Często są tam promocje. Jakość zdjęć fajna :slight_smile:

1 polubienie

Ja od kilku dni wybieram zdjęcia do fotoksiążki ze ślubu, a zdjęcia do albumu synka mam już wybrane ale z 3 miesięcy wyszło 140 zdjęć więc muszę przeprowadzić jeszcze większą selekcję :see_no_evil:

Ja jak patrzę na moje dzieciaki to tak samo , a mój synek urodził się najmniejszy z wszystkich moich dzieci a już 5 miesięcy za nami , taka kruszynka była a teraz ubranka wymieniam co chwila bo już za małe noe wiem po czym tak rośnie bo jesteśmy na pepti a to takie ciekie mleko prawie jak woda i w smaku ochydne nie slodkie nawet syn pić nie chce a dobrze przybiera na wadze :smile:
@Efektdomi ja tylko tradycyjne albumy powiem ci że uwielbiam je przeglądać , wiem że będę mieć ich w domu miliony ale mnie to nie odstrasza gdzieś je pomieszczę :rofl:

A najstarsza córka ma już z 6 albumów jak dobrze liczę :rofl: każde będzie miało swoje albumy w swoim pokoju :smile:

8 polubień

Kruszynka :heart_eyes: moja starsza miała 4 kg a najmłodsza 2860 :face_holding_back_tears:

Swoetny pomysl z ta personalizacja okladki !
Taka sama waga jak moja mala :heart_eyes: i tez z sierpnia ! :smiling_face_with_three_hearts:
Ja ostatnio widzialam ze na colorlandgo sa takie specjalnie wydruki w ksztalcie 1 (na roczek) miesci sie tam 9 zdjec ale cena mnie zniechecila , bo w sumie mozna wydrukowac sobie po prostu 9 zdjec i ulozyc je jak chcesz :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Nooo powiem Wam, że faktycznie muszę się za to wziąć bo szkoda by pouciekały te zdjęcia gdzieś w niepamięć. Faktycznie do albumu ze zdjęciami ze ślubu wracam często a do tych elektronicznych wcale :slight_smile:

Przepiękne te albumy! :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Właśnie jak mówisz że z sierpnia to odrazu myślę że tak jak mój synek , a twoja jak już powoli siada ?
@Efektdomi naprawdę warto to taka pamiątka i w każdej wlnej chwili siadasz i oglądasz a na pendriwe zanim uruchomisz lapropa zanim podłączysz to vi się odechciewa oglądać :grinning:
@Mamamalwi dziękuję :smiling_face_with_three_hearts: zanim znajdę odpowiedni wzór przeszperam zawsze całe allegro :rofl:

Ja staram się zawsze raz w roku na koniec roku wywoływać zdjęcia. To prawda do tych elektronicznych jednak rzadziej się wraca

1 polubienie

Moja jest na etapie wcinania swoich stopek :see_no_evil: bardzo chce sie podnosic ale jeszcze nie wie co z tym podnoszeniem sie zrobic .
Na starym mieszkaniu mialam cala sciane wyklejona zdjeciami :see_no_evil: teraz juz bym tak nie zrobila , ale przyznam , ze super wygladalo . Oczywiscie w sypialni . Tylko przy przeprowadzce szkoda mi ich bylo i musialam wywolywac jeszcze raz. Najpierw w ogole pomalowalam.sciane farba magnetyczna i zamowilam magnesy neodymowe takie malutkie ale slabo sie trzymaly , szvzegolnie jak otwieralo sie okno :see_no_evil:

To mój próbuje się dźwigać sam ale jak poda się u palce to tak mocno się podnosić prawie do siadu :grinning: ale stópek jeszcze nie próbuje :rofl:

1 polubienie

Też sobie to mówie, ale potem brakuje czasu na przejrzenia tysiąca zdjęć, ale chyba sobie ustalę datę to kiedy muszę to zrobić to może mnie to zmotywuje xd

O kurcze , raz w roku to by bylo mi ciezko , ja staram sie robic zamówienia co jqkis czas , bo koszty sie rozkladaja :see_no_evil: zobacz sobie ta apke albo uwolnij kolory , albo colorlandgo , tam dostajesz bezposrednio zdjecia do wywolania z telefonu wiex szybko idzie a i ceny za odbitki sa naprawde malutkie

1 polubienie

Ja ma do wywołania zdjęcia z conajmniej 10 lat :see_no_evil: z wakacji, że ślubu itp i niestety na telefonie nie mam wszystkich więc będę musiała po trochę wybierać zdjęcia do wywołania. Synka zdjęcia staram się na bieżąco wybierać do wywołania.
A jak z fotoksiążka?
Gdzie są fajniejsze jakościowo i cenowo fotoksiazki ? W uwolnij kolory czy colorlandgo?

2 polubienia

Ja zamawialam w empik foto na dzien babci placilam ok 45 zl i wchodziło bardzo duzo zdjec i jakosciowo super :wink:

1 polubienie

Ja robilam fotoksiazke jako portfolio z Saal Digital Polska , z akrylowa okladka i powiem Ci robi efekt wow . Z tych apek tylko wywoluje zdjecia . Ale cenowo wychodza naprawde bardzo przyzwoicie :grin:

2 polubienia

Zbierałam się i zbierałam i jeszcze muszę ogarnąć na fotoksiążke, ale raczej z uwolnij kolory zrobie