Ja też robię albumy z wydrukowanymi zdjęciami albo fotoksiazki. Syn uwielbia je oglądać, to jak miał fazę to przez tydzień nic innego nie robił ![]()
Również wywołuje zdjęcia ze dwa razy w roku do albumów . Po pierwszym roku mojej pierwszej córki miałam chyba 3 albumy
ale chyba przy pierwszym dziecku tak jest
mam zdjęcia w chmurze ale jak mi się skończy miejsce to już nie wiem co zrobię bo następny próg kosztuje 46zl miesięcznie ![]()
Dokladnie , z wiekszym sentymentem sie oglada . Niby sa teraz te chmury o ktorych mowi @Mamaprzygod ale ich mimowszytsko sie tak czesto nie przeglada . I mimo wszytsko temu nie ufam
co prawda kupilam sobie taki przenpsny dysk na same zdjęcia, bo wiadomo , ze nie wsyztskie sie wywoluje , ale nie zbyt czesto tam zagladam
Dodatkowo rabat z kodem promocyjnym na uwolnij kolory , wsyztskie znaki na niebie sugeruja wywolac zdjecia
Ja wywołuje co jakiś czas
najtrudniej wybrać które
Bo ntych zdjec tyle, ze ciezko sie zdecydować. Przy jakiś wiekszych wydarzeniach robiny forokosiqzke z dodatkowymi cytatatmi (chrzest. Slub/roczek).
Ja większość wywołuje i zamawiam na wspomnianej wyzej stronie uwolnijkolory.pl
Często są tam promocje. Jakość zdjęć fajna ![]()
Ja od kilku dni wybieram zdjęcia do fotoksiążki ze ślubu, a zdjęcia do albumu synka mam już wybrane ale z 3 miesięcy wyszło 140 zdjęć więc muszę przeprowadzić jeszcze większą selekcję ![]()
Ja jak patrzę na moje dzieciaki to tak samo , a mój synek urodził się najmniejszy z wszystkich moich dzieci a już 5 miesięcy za nami , taka kruszynka była a teraz ubranka wymieniam co chwila bo już za małe noe wiem po czym tak rośnie bo jesteśmy na pepti a to takie ciekie mleko prawie jak woda i w smaku ochydne nie slodkie nawet syn pić nie chce a dobrze przybiera na wadze ![]()
@Efektdomi ja tylko tradycyjne albumy powiem ci że uwielbiam je przeglądać , wiem że będę mieć ich w domu miliony ale mnie to nie odstrasza gdzieś je pomieszczę ![]()
A najstarsza córka ma już z 6 albumów jak dobrze liczę
Kruszynka
moja starsza miała 4 kg a najmłodsza 2860 ![]()
Swoetny pomysl z ta personalizacja okladki !
Taka sama waga jak moja mala
i tez z sierpnia ! ![]()
Ja ostatnio widzialam ze na colorlandgo sa takie specjalnie wydruki w ksztalcie 1 (na roczek) miesci sie tam 9 zdjec ale cena mnie zniechecila , bo w sumie mozna wydrukowac sobie po prostu 9 zdjec i ulozyc je jak chcesz ![]()
Nooo powiem Wam, że faktycznie muszę się za to wziąć bo szkoda by pouciekały te zdjęcia gdzieś w niepamięć. Faktycznie do albumu ze zdjęciami ze ślubu wracam często a do tych elektronicznych wcale ![]()
Przepiękne te albumy! ![]()
![]()
Właśnie jak mówisz że z sierpnia to odrazu myślę że tak jak mój synek , a twoja jak już powoli siada ?
@Efektdomi naprawdę warto to taka pamiątka i w każdej wlnej chwili siadasz i oglądasz a na pendriwe zanim uruchomisz lapropa zanim podłączysz to vi się odechciewa oglądać ![]()
@Mamamalwi dziękuję
zanim znajdę odpowiedni wzór przeszperam zawsze całe allegro ![]()
Ja staram się zawsze raz w roku na koniec roku wywoływać zdjęcia. To prawda do tych elektronicznych jednak rzadziej się wraca
Moja jest na etapie wcinania swoich stopek
bardzo chce sie podnosic ale jeszcze nie wie co z tym podnoszeniem sie zrobic .
Na starym mieszkaniu mialam cala sciane wyklejona zdjeciami
teraz juz bym tak nie zrobila , ale przyznam , ze super wygladalo . Oczywiscie w sypialni . Tylko przy przeprowadzce szkoda mi ich bylo i musialam wywolywac jeszcze raz. Najpierw w ogole pomalowalam.sciane farba magnetyczna i zamowilam magnesy neodymowe takie malutkie ale slabo sie trzymaly , szvzegolnie jak otwieralo sie okno ![]()
To mój próbuje się dźwigać sam ale jak poda się u palce to tak mocno się podnosić prawie do siadu
ale stópek jeszcze nie próbuje ![]()
Też sobie to mówie, ale potem brakuje czasu na przejrzenia tysiąca zdjęć, ale chyba sobie ustalę datę to kiedy muszę to zrobić to może mnie to zmotywuje xd
O kurcze , raz w roku to by bylo mi ciezko , ja staram sie robic zamówienia co jqkis czas , bo koszty sie rozkladaja
zobacz sobie ta apke albo uwolnij kolory , albo colorlandgo , tam dostajesz bezposrednio zdjecia do wywolania z telefonu wiex szybko idzie a i ceny za odbitki sa naprawde malutkie
Ja ma do wywołania zdjęcia z conajmniej 10 lat
z wakacji, że ślubu itp i niestety na telefonie nie mam wszystkich więc będę musiała po trochę wybierać zdjęcia do wywołania. Synka zdjęcia staram się na bieżąco wybierać do wywołania.
A jak z fotoksiążka?
Gdzie są fajniejsze jakościowo i cenowo fotoksiazki ? W uwolnij kolory czy colorlandgo?
Ja zamawialam w empik foto na dzien babci placilam ok 45 zl i wchodziło bardzo duzo zdjec i jakosciowo super ![]()
Ja robilam fotoksiazke jako portfolio z Saal Digital Polska , z akrylowa okladka i powiem Ci robi efekt wow . Z tych apek tylko wywoluje zdjecia . Ale cenowo wychodza naprawde bardzo przyzwoicie ![]()
Zbierałam się i zbierałam i jeszcze muszę ogarnąć na fotoksiążke, ale raczej z uwolnij kolory zrobie