No właśnie Szumis sie nie sprawdził ale z YouTube teraz uwielbia słuchać. Tylko z niektórych są reklamy które mnie dobijają a na PREMIUM mi szkoda pieniędzy
ale dziękuję za i formacjejak już to będę na Vinted szukała
Na Spotify też jest szum
jak synek miał około miesiąca to puszczałam mu szum ale nie był zainteresowany
Ahh no tak, bo nez premium to bez sensu . Tu spokojny szum a za chwile reklama visiru ![]()
![]()
Ja korzystam dosc sporo z YT i do premium mozesz dosac rodzine , wiec w sumie jedna osoba placi a maja wszyscy
Hahah ja tak puszczałam biały szum na YouTube synkowi on przysypiał a tam reklamy dwa razy głośniejsze się uruchamiają i jak strzeliła reklama tak syn oczy jak pięć złoty i płacz ![]()
od tąd małego youtubem nie uspokajałam ![]()
U nas przy córce szumis się nie sprawdził
synkowi nie kupowałam, ale zauważyłam że przy dźwięku laktatora
super mu się usypia, to możecie jego przypadku szumis by się sprawdził ![]()
Hahah a widzisz , u mnie sunek bardzo reaguje na dźwięk czajnika elektrycznego ![]()
My dostaliśmy i jak maly ma drzemki w ciągu dnia albo jak widzę, że ciężko mu się wyciszyć to mu odpalam, jednak czytałam, że lepiej sprawdza się szumis od moonie ![]()
Laktator się super sprawdza
nawet 3 latka jak ją usypialam wieczorem to się tak przytulała do niego ![]()
U nas miś szumiś sprawdza się mała nie zaśnie w ciszy ewentualnie włączam z telefonu dźwięk odkurzacza lub deszcz z piorunami na zmianę
To chyba w dużej mierze zależy od dziecka, mój chrześniak miał od początku i bardzo lubił, natomiast moja córka wgl nie lubi.
Dokładnie to zależy od dziecka , jednego szumiś będzie uspokajać a innego wręcz przeciwnie . U mnie córkę szumy z telefonu uspakajały jak puszczałam jej youtube ,synka już średnio usypiały te szumy , ale jak odkurzam w domu to jest taki skupiony na odkurzaczu🤣
U mnie szumis beee , ale mala buduje moje ego , bo uwielbia jak jej spiewam . To jedyna osoba na swiecie ktora docenia moj amtytalent wokalny . Jesli ktos pomysli "niee , napewno nie jest tak zle " to odrazu odpowiadam- jest bardzo źle . Moja mama mowila , ze wolalaby zebym ją biła niz jej spiewala ![]()
Hahaha mam to samo. Synek jako jedyny docenia i lubi mój śpiew ![]()
Mam na to patent, jak zalogujesz się na YouTube na konto dziecka, to nie ma reklam.
Nie jestem tylko na 100% pewna, czy znajdziesz tam szumy, ale ja tak właśnie włączam różne kołysanki i piosenki córce ![]()
Wtedy nie trzeba mieć premium, a i reklam nie ma
Hahaha
@asiam1 @SylwiaMK chyba nasze dzieci nie chcą robić nam przykrości skoro tak bardzo się staramy ![]()
bo mój Synek też zadowolony jak mu śpiewam ![]()
jako jedyny fan z nielicznych ![]()
Ja tam bardzo doceniam , ze moge sobie spiewac i nikt nie moze mi nic powiedziex , bo przeciez malej sie podoba
w ogole najgorzej jak jade samochodem
jaobym miala podsluch to i tak byłabym bezpieczna , bo nikt by tego sluchac nie chciał ![]()
Ja lubię śpiewać mojej na usypianie ale stalo się to problematyczne jakoś po 2 roku bo zaczęła za dokładnie sluchac tego co śpiewamy
jak wymyślę coś nowego to przerywa co chwilę i się pyta co chwilę o znaczenie. Dlatego ratuje mnie wyderka która gra jej melodie bo zasypia przy niej, a ja nie muszę przez pół godziny śpiewać , czasami w kółko tego samego jak sobie zażyczy
jeszcze skubana skontroluje jak czegos nie zaśpiewasz … nie ma miejsc na improwizacje
U mnie oboje dzieci mają misia koale z FP i jestem bardzo zadowolona. Nie było problemów dzięki niemu z zasypianiem. Ma miłe i przyjemne kołysanki
O kurde, jak juz mala zacznie rozumiec to bede musiala sie nauczyc testow dla dzieci , bo u mnie czasem wlatuja juz rozne “hity” ostatnio nawet “o moj rozmarynie” ![]()
Zalezy vo pierwsze do glowy przyjdzie , chociaz byla tez dżaga Dody ![]()
Hahah oj napewno nie jest tak źle
skoro twoja córka twój śpiew akceptuję to nie jest jeszcze najgorzej ![]()