Czy misie szumisie są warte zakupu?

No właśnie Szumis sie nie sprawdził ale z YouTube teraz uwielbia słuchać. Tylko z niektórych są reklamy które mnie dobijają a na PREMIUM mi szkoda pieniędzy :sweat_smile: ale dziękuję za i formacjejak już to będę na Vinted szukała

Na Spotify też jest szum :smiley: jak synek miał około miesiąca to puszczałam mu szum ale nie był zainteresowany

1 polubienie

Ahh no tak, bo nez premium to bez sensu . Tu spokojny szum a za chwile reklama visiru :rofl::see_no_evil:
Ja korzystam dosc sporo z YT i do premium mozesz dosac rodzine , wiec w sumie jedna osoba placi a maja wszyscy

1 polubienie

Hahah ja tak puszczałam biały szum na YouTube synkowi on przysypiał a tam reklamy dwa razy głośniejsze się uruchamiają i jak strzeliła reklama tak syn oczy jak pięć złoty i płacz :rofl::see_no_evil: od tąd małego youtubem nie uspokajałam :rofl:

1 polubienie

U nas przy córce szumis się nie sprawdził :wink: synkowi nie kupowałam, ale zauważyłam że przy dźwięku laktatora :joy: super mu się usypia, to możecie jego przypadku szumis by się sprawdził :hugs:

Hahah a widzisz , u mnie sunek bardzo reaguje na dźwięk czajnika elektrycznego :rofl:

My dostaliśmy i jak maly ma drzemki w ciągu dnia albo jak widzę, że ciężko mu się wyciszyć to mu odpalam, jednak czytałam, że lepiej sprawdza się szumis od moonie :grinning:

Laktator się super sprawdza :sweat_smile: nawet 3 latka jak ją usypialam wieczorem to się tak przytulała do niego :grin:

1 polubienie

U nas miś szumiś sprawdza się mała nie zaśnie w ciszy ewentualnie włączam z telefonu dźwięk odkurzacza lub deszcz z piorunami na zmianę

To chyba w dużej mierze zależy od dziecka, mój chrześniak miał od początku i bardzo lubił, natomiast moja córka wgl nie lubi.

Dokładnie to zależy od dziecka , jednego szumiś będzie uspokajać a innego wręcz przeciwnie . U mnie córkę szumy z telefonu uspakajały jak puszczałam jej youtube ,synka już średnio usypiały te szumy , ale jak odkurzam w domu to jest taki skupiony na odkurzaczu🤣

U mnie szumis beee , ale mala buduje moje ego , bo uwielbia jak jej spiewam . To jedyna osoba na swiecie ktora docenia moj amtytalent wokalny . Jesli ktos pomysli "niee , napewno nie jest tak zle " to odrazu odpowiadam- jest bardzo źle . Moja mama mowila , ze wolalaby zebym ją biła niz jej spiewala :rofl:

2 polubienia

Hahaha mam to samo. Synek jako jedyny docenia i lubi mój śpiew :joy:

1 polubienie

Mam na to patent, jak zalogujesz się na YouTube na konto dziecka, to nie ma reklam.
Nie jestem tylko na 100% pewna, czy znajdziesz tam szumy, ale ja tak właśnie włączam różne kołysanki i piosenki córce :sweat_smile:
Wtedy nie trzeba mieć premium, a i reklam nie ma

1 polubienie

Hahaha :sweat_smile: @asiam1 @SylwiaMK chyba nasze dzieci nie chcą robić nam przykrości skoro tak bardzo się staramy :stuck_out_tongue_winking_eye::joy: bo mój Synek też zadowolony jak mu śpiewam :stuck_out_tongue_winking_eye::joy: jako jedyny fan z nielicznych :joy:

2 polubienia

Ja tam bardzo doceniam , ze moge sobie spiewac i nikt nie moze mi nic powiedziex , bo przeciez malej sie podoba :rofl: w ogole najgorzej jak jade samochodem :see_no_evil: jaobym miala podsluch to i tak byłabym bezpieczna , bo nikt by tego sluchac nie chciał :rofl:

1 polubienie

Ja lubię śpiewać mojej na usypianie ale stalo się to problematyczne jakoś po 2 roku bo zaczęła za dokładnie sluchac tego co śpiewamy :see_no_evil: jak wymyślę coś nowego to przerywa co chwilę i się pyta co chwilę o znaczenie. Dlatego ratuje mnie wyderka która gra jej melodie bo zasypia przy niej, a ja nie muszę przez pół godziny śpiewać , czasami w kółko tego samego jak sobie zażyczy :sweat_smile: jeszcze skubana skontroluje jak czegos nie zaśpiewasz … nie ma miejsc na improwizacje

U mnie oboje dzieci mają misia koale z FP i jestem bardzo zadowolona. Nie było problemów dzięki niemu z zasypianiem. Ma miłe i przyjemne kołysanki

O kurde, jak juz mala zacznie rozumiec to bede musiala sie nauczyc testow dla dzieci , bo u mnie czasem wlatuja juz rozne “hity” ostatnio nawet “o moj rozmarynie” :see_no_evil:
Zalezy vo pierwsze do glowy przyjdzie , chociaz byla tez dżaga Dody :see_no_evil:

1 polubienie

Hahah oj napewno nie jest tak źle :rofl: skoro twoja córka twój śpiew akceptuję to nie jest jeszcze najgorzej :rofl:

1 polubienie