U mniej córeczki się nie zmieniły. Ma śliczne niebieskie ;)
nie
moja córka ma nadal niebieskie, ma roczek, ale to jeszcze może się zmienić niestety;(
u nas też jakie były takie są czyli niebieskie
Ja nie wiedziałam ale corka narazie ma takie same jak na początku już 1,5 roku myśle ze się nie zmieni
u mnei starsza urodziła sie z błekitnymi i takie zostały młodsza też ma niebieskie i mam nadzieje z etakie zostaną;)
to moje dzieci miały szare, córce po pół roku zmieniły się na brązowe, a syn około roku dopiero zaczął mieć lekko brązowe
u nas też niebieskie i już 2,5 roku wie raczej takie zostaną
w sumei takie zmiany jak u Mazi chyba najbardziej są widoczne;) jak sie oczka zmieniają na ciemne;) u mnie obie błekitne mają u młodszej mogą sie jeszcze zmienić ponoć do 3 roku życia mogą sie zmienić tęczówki.
Ale chyba jak obserwuję dzieci znajomych to większosc właśnie też z granatowymi się rodziła
Ale chyba jak obserwuję dzieci znajomych to większosc właśnie też z granatowymi się rodziła
chyba wsyztskie dzieci rodza sie z niebieskimi oczkami tećzówka zmienia sie potem wraz z wiekiem
A kiedy ten kolor oczu zazwyczaj się zmienia w którym miesiącu?
Zmiany można zauważyć miedzy 6 a 9 mc życia a stabilizować się może do 3-4 roku życia.
U nas też były oczka granatowe a teraz są błękitne
u nas na razie są właśnie takie ciemno niebieskie i u córki i u synka a co będzie zobaczymy w czasie
Od porodu do teraz pół roku zmienił się ciemnego granatu na niebieskie takie blekitne
U córki dalej niebieskie jasne
U nas też niebieskie, i mam nadzieję, że jej zostaną jednak:P
paula chyba koło 3-6 miesiąca zaczyna sie zmieniać, ale u nas u syna po roku z szarego zorbił się brązowy, u córki po pół roku już były brązowe