Czym smarować niemowlę po kąpieli?

Aga pierwszy raz słyszę o takiej oliwce ;) 

Nie spotkałam się z żelowa oliwka. 

Widziałam kiedyś tą w żelu, to chyba z Johnsona jest. 

Ja w młodości to mogłam przeleżeć pół dnia plackiem nawet na domowym ogródku. Teraz nie wiem po co mi to było. 

Czasami czytałam, czy słychałam muzyki, to rozumiem. Jednak bywało, że tylko leżałam i czekałam na słońce.

Przesylam zdjecie tej zelowej oliwki. Wlasnie o takiej pisalam. 

Aga i jest tak samo tłusta jak zwykła? Lepiej się nią rozporowadza na skórze ?

Lepiej sie rozprowadza, ale tez szybciej sie wchlania, nie jest tak bardzo tlusta jak ta normalna. 

Aga dzięki za odpowiedź ;) 

Aga faktycznie widziałam ja w rosku 

Uzywałam lata temu i myslalam, ze juz jej dawno nie ma... ale chyba musiala się przyjac, skoro nadal jest na rynku. Jak ktos lubi oliwki, to naprawdę fajna alternatywa, dla takiej tradycyjnej. 

Aga widocznie ludzie kupują i została. A ja szczerze mówiąc dopiero od Ciebie o takiej się dowiedziałam

Ja mojego malucha smaruje naprzemiennie balsamem  lub oliwka ale tez nie robię tego Codzinnie i po każdej kapieli robie to tylko co kilka dni mniej wiecej kontroluje kiedy jest potrzeba na szczęście mój maluch poki co nie ma żadnych skórnych problemów i nie wymaga jakichs specjalnych kosmetyków natomiast mi rodzice opowiadali ze gdy bylam mala to faktycznie mialam tak sucha skórę ze musieli z polecenia pediatry smarowac mnie oliwa z oliwek  

podobno oliwka z migdałów jest oki dla dzieci, w rossmanie jakaś nowa kolekcja wyszła i skład ma dobry 

Superczas nie wiem jak tam że składami oliwek ale podobno słyszałam że balsamy i kremy lepsze są od oliwek 

Superczas a to nie widziałam  nawet ja  na brzuszek brzuszek z migdałów mam ale dla dzieci nie widziałam

Jeśli skóra synka była sucha to stosowałam oillan baby mleczko

Jak miała sucha skórę to balsam Nivea baby 

Ja od początku mleczko z nivea baby 

My też Nivea baby stosujemy po kąpieli 

Dla synka tez kupiłam z Nivea baby jak by była potrzeba smarowania