Kasia nie, mówię o konkretnie tych:
Aiisa ciekawie wyglądają te szczoteczki. My używaliśmy babydream, teraz Jordan…
Evil A my używamy tej dla starszych dzieci Jeszcze ale za jakiś miesiąc czy dwa też muszę wymienić synkowi i będę myśleć na jaką:)
Ja jakoś szybko przeszłam na normalne szczoteczki do zębów. Córa obecnie ma Jordan.
Aiisa dzieki za ten link. Musze córce je zamówić. Świetne są no i canpola
więc najlepsze.
Synek mial taki zestaw tyle, ze innej firmy.
A wiecie, ze jedna z tych szczoteczek ostatnio znalazłam w skrzynce na zabawki. I syn czyści nia teraz swoje auta
Patrycja ja osobiście polecam na razie synka przyzwyczajam do mycia ząbków ta później wymienimy na już taka zwykła dla dzieci np z Jordana albo jeśli coś innego wpadnie mi w oko to jakaś inna.
A przy okazji ta synek uwielbia jak Wczensiej średnio mycie zębów nam szlo tak teraz sam bierze szczoteczke i pastę wie które są jego i chce myć ząbki kilkanaście razy dziennie jak tylko w łazience jest.
Patrycja nowe życie szczoteczki
swoją. Droga pomysłowego Masz syna.
Dziewczyny, jakie polecacie szczoteczki do zębów dla 15 miesięcznego dziecka oprócz tych silikonowych nakładanych na palec i zwykłych ?
Ja mialam z jordan ta taka okraglo i paste elmex ![]()
Ja właśnie też kupiłam synkowi tą szczoteczkę z Jordana. Wydaje mi się najbardziej odpowiednia, bo ma krótką rączkę i rodzicowi łatwo jest nią szczotkować.
Ja narazie mam silikonową nakładana na palec. Ale moja córeczka jeszcze nie ma ząbków więc czekamy hehe
Moj synek ma 10,5mc ale dopiero na 2zabki na dole ale puki co czasen na wieczor przemyje nu dziaselka przegotowana woda ale powoli juz mysle kupic synkowi szczoteczke u oaste i jak bedzie mial min po 4 zabki to bede synkowi juz je myla;-)
U mnie jest najgorzej, bo na wieczór synek usypia przy butelce, więc nie mogę mu wtedy tych ząbków umyć, a ma już 6. Więc u nas mycie jest w ciągu dnia.
Qazz hehe też się z tym spotkałam że dla dziecka myje się ząbki a potem daje się mleczko bo zawsze chce przed dniem i jak tylko wypije to zasyna hehe więc nie ma możliwości umycia oo wypiciu
qazz ja miałam tak z córką że umylam jej ząbki a ona do butli. W ciągu dnia miałyśmy takich sytuacji sporo bo moja córka piła mleko z butli, ale po 20ml, 30ml, albo czasami mniej. W ciągu dnia było tych karmien sporo. Bardzo bałam się żeby te jej ząbki nie zaczęły się psuć, A nie chciałam tak ciągle myć jej tych ząbków. Gdy miała 4miesiace to miała juz 2 ząbki, albo dopiero…ile twoje dziecko ma miesięcy qazz?
plozsan1@gmail.com w tym wieku ja już dawałam do ręki silikonowa szczoteczkę a później poprawiałam a właściwie myłam.
U nas córka sama nawet w tym wieku chciała szczoteczkę do ręki i tak sobie trochę zawsze umyła, a ja później poprawiałam
My też w tym wieku to juz szczoteczkę do ręki dawaliśmy i próbowała coś tam z nią robić,a potem się po niej poprawialo
Moja to by pożarła tą szczoteczki zapewne :D
Dziecko jak najwcześniej powinno samo zacząć próbować myć ząbki a mi oo nich powinniśmy poprawiać