Ja mam problem z nogami przez to że kąpię się pod prysznicem od moich problemów z zapaleniem pęcherza..
Natinka ja też pod prysznicem się mylam w wannie w ciąży by problemów nie było wlasnie zresztą jest tak zalecane w ciąży by nie kąpać się w stojącej wodzie bo to sprzyja infekcjjom. A co do golenia nóg to ja sobie siadalam na ręczniku na wannie i golilam nogi choć nie powiem było trochę gimnastyki bo brzuch wielki miałam.
To ja jakoś jeszcze daje rade ale lekko nie jest właśnie ze względu na duży już brzuch a z wanną bez kąpieli w sumie nigdy nie praktykował am
Właśnie powoli nie ogarniam... :)
Niby brzuch nie jest duży, ale każde schylenie i niunia zaraz mocno protestuje. W ogóle to mam wrażenie że ona ma mało miejsca dlatego tak mocno czuję jej ruchy, jak myślicie?
Ja w ciąży to tylko prysznic. Ale przed siadałam w wannie i powoli się ogarniałam. Z lusterkiem też próbowałam, ale najgorsze, że zaraz było wodą zalane i nic już nie widziałam.
Ciężko było się golić ale jakoś dawałam radę. Szukalam najodpowiedniejszej pozycji i się udawało. Z goleniem nóg nie miałam problemu
Nogi to na wyczucie, to akurat bardzo łatwe było. Ja mimo brzucha to umiałam się wygiąć w tej wannie, aby przynajmniej łydki zobaczyć.
Teraz przed porodem staram się robić to regularnie wtedy jest mniej zachodu z dokładnością, ale jest ciężko. Jednak wolę w domu niż żeby w szpitalu, bo wiadomo później jak zakładają szwy to lepiej i higienę łatwiej zachować w połogu
Nogi to pikuś w porównaniu do innych części ciala
Kaczmarkowa napewno maluszek ma już coraz mniej miejsca bo już teraz tylko on rośnie. Też jestem w 33tc o moja też protestuje jak tylko trochę ją "nacisne" prxy schylaniu itd :)
kaczmarkowa mała protestuje, bo faktycznie rośnie, ma coraz mniej miejsca i jak ją gdzieś coś uciska to daje o sobie znać :) współczuję Wam dziewczyny tej depilacji, bo to nic jest nic prostego. Ja już później to na czuja leciałam haha
Ha ha :) trzeba sobie jakoś radzić.
Najlepiej robić to regularnie wtedy nie będzie przypału ,jakby leciał tępą kosiarką :):)
Ja w terminie zbliżającym się do porodu to też starałam się być w miarę zawsze gotowa. Aby jeden punkt mniej do paniki wtedy był.
Im brzuch większy tym wiadomo że będzie ciężej i trzeba kombinować żeby się oglić. Jednak jak się chce to wszystko jest możliwe
Magicznypazur ja już tak od dłuższego czasu na czuja kombinuje bo szybko miałam duży brzuch :)
Ja sama się goliłam. Miałam duży brzuszek, ale jakoś dawałam radę :) Czasem po omacku, bo niestety bez lusterka nie wszędzie da się wydepilować, widząc miejsce docelowe :D
Ja w lusterku oglądałam i patrzyłam ale i to nie jesy tak do końca proste bo jednak to inaczej idzie niż normalnie.
Ja też czasami sprawdzałam w lusterku ale nie zawsze. Raz próbowałam golić się z lusterkiem i zrezygnowałam.
Nigdy nie wpadłam na pomysł z lusterkiem :)
Ja golilam się z lusterkiem ale ytzeba brać poprawkę że inaczej to widać i ytzeba się ogarnąć jak ruchy zrobić bo w lusterku inaczej to wygląda :D