Ja polecam Smart sense, naprawdę jest rewelacyjny
i pamiętaj że na stronie Canpol z kodem : INSTAMAMA20 masz 20 procent rabatu ![]()
A chusteczki bardzo polecam bambusowe! U nas sprawdzają się najlepiej, lepiej niż te wszystkie dady, waterwipes i inne
no chyba, że nie ma pod ręką wody to wtedy tylko nawilżane ![]()
![]()
Kupiłaś ten nowy ? Czy ten pierwszy co był . Bo ja aktualnie używam tego pierwszego modelu i jestem bardzo zadowolona ![]()
Ja tak samo, wspaniały laktator ![]()
A początek miałam Canpol ExpressCare, ale dostałam SmartSense do testów. I taki muszlowy jest tak wygodny. Ja jestem KPI od 1 stycznia, i mam więcej mleka niż jak zaczynałam.
Ja kupiłam taki najzwyklejszy co się ściąga ustami
Teraz miała katarek travel i mi się sprawdzał. A ten też ma dobre opinie i fajne pudełko na podróże
One są super te bidoniki a do rurek czyszczenia na stronie canpola mają różne rozmiary tych szczoteczek.
@Mamuska357 mamy że ten lovi , tych kubeczków mamy multum ![]()
Też mamy ten w domu ale od kąd mam automatyczny aspirator już go nie używam.
@Patrycjaw25 to mam nadzieję że tez mi sie sprawdzi mlodemu. dopiero w przyszłym miesiącu moze dostanie bo dopiero znieram sobie zestaw dla niego
takkk wiwm ale mam szczoteczki po bbox i zamawialam dawno temu tez inne wiec narazie nie kupuje:)
a co do kubeczka tego lovi sprawdzil sie? mnie kusily od zawszd ale kupowalam tylko proste zwykle male albo z takim skosem np mam z babyono i tak lądowały na podlodze to szkoda mi bylo placic wiecej
Cieszymy się, że lubisz takie promocje
![]()
Super, że znalazłaś ulubieńców wśród naszych produktów!
![]()
Ekstra, cieszymy się, że skorzystasz z promocji! ![]()
Wspaniale! Dziękujemy za zaufanie ![]()
A spójrzcie na te zestawy ![]()
![]()
piękna kolorystyka oraz te serduszka i miseczki na przyssawki to must have przy maluszku ![]()
![]()
![]()
Bidon bardziej się oplaca kupić jak samą rurkę aktualnie ![]()
![]()
widzialam to wlasnie
to wszystko takie piękne ![]()
idealne dla mojego rozrabiaki ![]()
@MamaSloneczka otoz to i kusi jeszcze bardziej
tym bardziej że bidon tez sie zuzywa wiec warto kupowac poki cena rewelacyjna
Promocja obowiązuje tylko online
![]()
Ten talerzyk miś jest cudowny
na pewno zakupie jak będziemy mieć pierwsze próby samodzielnego jedzenia
Te zestawy kupiłaś na promocjach? Ten misiowy zielony jest piękny
Jejku ale piękne , kupiłaś je teraz ?
![]()
@CanpolBabies_Redakcja dobrze wiedzieć ! ![]()
Oj zdecydowanie ! Teraz tak bardzo ufam marce Canpol Babies , ze przy potrzebie zakupu czegos nowego , to pierwsze co sprawdzam czy macie to w ofercie ![]()
@MamaSloneczka bosko sie prezentuja . Te talerzykomiseczki misie wygladaja tak uroczo , ze tez musze je miec ![]()
@Mamuska357 @Magdallenka0897 @SylwiaMK @asiam1 Ja będę na bank zamawiała bo nie zamówiłam jeszcze - rurki mi starsza co chwilę przegryza
a jak spróbowałam się napić z takiej podziurawionej to nie idzie się napić , bardzo ciężko i noe dziwie się że córka już nie chcę pić z tej rurki jak przegryzła ![]()
![]()