Dni maluszka w sklepie SMYK!

Ja polecam Smart sense, naprawdę jest rewelacyjny :wink: i pamiętaj że na stronie Canpol z kodem : INSTAMAMA20 masz 20 procent rabatu :wink:
A chusteczki bardzo polecam bambusowe! U nas sprawdzają się najlepiej, lepiej niż te wszystkie dady, waterwipes i inne :grinning: no chyba, że nie ma pod ręką wody to wtedy tylko nawilżane :sweat_smile::grinning:

Kupiłaś ten nowy ? Czy ten pierwszy co był . Bo ja aktualnie używam tego pierwszego modelu i jestem bardzo zadowolona :smiling_face:

Ja tak samo, wspaniały laktator :heart:
A początek miałam Canpol ExpressCare, ale dostałam SmartSense do testów. I taki muszlowy jest tak wygodny. Ja jestem KPI od 1 stycznia, i mam więcej mleka niż jak zaczynałam.

Ja kupiłam taki najzwyklejszy co się ściąga ustami

Teraz miała katarek travel i mi się sprawdzał. A ten też ma dobre opinie i fajne pudełko na podróże

One są super te bidoniki a do rurek czyszczenia na stronie canpola mają różne rozmiary tych szczoteczek.
@Mamuska357 mamy że ten lovi , tych kubeczków mamy multum :see_no_evil:
Też mamy ten w domu ale od kąd mam automatyczny aspirator już go nie używam.

@Patrycjaw25 to mam nadzieję że tez mi sie sprawdzi mlodemu. dopiero w przyszłym miesiącu moze dostanie bo dopiero znieram sobie zestaw dla niego
takkk wiwm ale mam szczoteczki po bbox i zamawialam dawno temu tez inne wiec narazie nie kupuje:)
a co do kubeczka tego lovi sprawdzil sie? mnie kusily od zawszd ale kupowalam tylko proste zwykle male albo z takim skosem np mam z babyono i tak lądowały na podlodze to szkoda mi bylo placic wiecej

promki na bidony sa

@Mamuska357 ale trzasnęłas oko​:open_mouth::heart_eyes:

2 polubienia

Cieszymy się, że lubisz takie promocje :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Super, że znalazłaś ulubieńców wśród naszych produktów! :smiling_face_with_three_hearts: :sparkling_heart:

1 polubienie

Ekstra, cieszymy się, że skorzystasz z promocji! :heart:

1 polubienie

Wspaniale! Dziękujemy za zaufanie :heart:

A spójrzcie na te zestawy :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: piękna kolorystyka oraz te serduszka i miseczki na przyssawki to must have przy maluszku :star_struck::star_struck::star_struck:

5 polubień

Bidon bardziej się oplaca kupić jak samą rurkę aktualnie :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

widzialam to wlasnie
to wszystko takie piękne :heart_eyes:
idealne dla mojego rozrabiaki :star_struck:

@MamaSloneczka otoz to i kusi jeszcze bardziej :fire: tym bardziej że bidon tez sie zuzywa wiec warto kupowac poki cena rewelacyjna

1 polubienie

Promocja obowiązuje tylko online :raised_hands: :heart:

2 polubienia

Ten talerzyk miś jest cudowny :heart: na pewno zakupie jak będziemy mieć pierwsze próby samodzielnego jedzenia

Te zestawy kupiłaś na promocjach? Ten misiowy zielony jest piękny

Jejku ale piękne , kupiłaś je teraz ? :star_struck: :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: @CanpolBabies_Redakcja dobrze wiedzieć ! :smiley:

Oj zdecydowanie ! Teraz tak bardzo ufam marce Canpol Babies , ze przy potrzebie zakupu czegos nowego , to pierwsze co sprawdzam czy macie to w ofercie :heart:
@MamaSloneczka bosko sie prezentuja . Te talerzykomiseczki misie wygladaja tak uroczo , ze tez musze je miec :see_no_evil:

1 polubienie

@Mamuska357 @Magdallenka0897 @SylwiaMK @asiam1 Ja będę na bank zamawiała bo nie zamówiłam jeszcze - rurki mi starsza co chwilę przegryza :confused: :confused: a jak spróbowałam się napić z takiej podziurawionej to nie idzie się napić , bardzo ciężko i noe dziwie się że córka już nie chcę pić z tej rurki jak przegryzła :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: