@MamaSloneczka to moj cały czas wszystko przegryza a jak daje mu z otworem bez blokady to robi tak by wylewac🫣
czekam by ten etap minął bo jest męczące
Tak widziałam dziś robiłam zamowienie , zapas zrobiony
do tego chusteczki bambusowe na promocji są również zapas zrobiłam ![]()
@MamaSloneczka kupiłaś ten zestaw? Ale piękny
A rurki można osobno dokupić?
Ja żałowałam że nie można dokupić rurki do aspiratora kataraek ale pewnie wyszła by niewiele taniej lub podobnie jak cały zestaw ![]()
Uwielbiam
🩷 fajnie że macie ich tak dużo ![]()
![]()
Ps , jakim tel robisz zdj ? Coś przerabiasz albo coś bo mega ładnie wyglądają ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oh tak te są mega śliczne
Aaaaaa nieeee to nie moje , z ig to jest foto
ja dopiero bede zamawiała bo bardzo się opłaca ![]()
@Mamamamusia piękne te zestawy i kolory i mówię dodam żeby Wam pokazać bo nie wiem czy już każda mama tutaj je widziała
![]()
Super są a naprawdę te miseczki z przyssawka są niezastąpione przy zupce hihi
Śliczny ten miętowy kolor, przydałby się jeszcze taki zestaw w kolorze pastelowego niebieskiego 🩵
@CanpolBabies_Redakcja super promocja
akurat mam bon do smyka to może coś uda sie zakupić, fajnie ze promocja trwa dłużej a nie tylko weekendowo ![]()
@MamaSloneczka jakie super rzeczy do RD
tez musimy sobie cos dokupić bo na razie mamy kompletne minimum ![]()
Ciekawe czy kiedyś będą do testów ![]()
Te talerzyki , miseczki i bidon też mi się podoba chętnie bym przetestowała w przyszłości ![]()
![]()
![]()
W sumie to zawsze można kupić nie czekając na testy
jak są bardzo potrzebne
Pewnie że można kupić ,
tylko nie każdy lubi wydawać pieniądze na zasadzie ‘a może się uda’ a fajnie jak by się trafiło do przetestowania
Niby tak ale taki talerzyk czy bidon to nie jest wielkie ryzyko
@MamaSloneczka
O wow, boski! Te kolorki - coś dla mnie 🩵
Eeeee jakbym tak miała czekać to i pół roku by można czekać aż może będą w testach a za taką kasę to można z zapasem kupić
idzie wiosna lato wiec podejrzewam że bidony będą w mig wyobdzierane bo malutka tu rzuci na beton z wózka , do piasku a zaraz rurkę przegryzie, no tak samo starsza - dać pancerną rurkę to by nie przegryzła ![]()
@Mamuska357 jasne że można osobo ale tez wiesz co zastanawiam się bo też są sprzedawane rurki tańsze bez tego obcoaznika i te obciaznki 2 zostawiłam ![]()
@Wesola95 no słuchaj przed nami a że mamy tu na forum dużo maluszków chłopców więc @CanpolBabies_Redakcja i coś wymysli 🩵
@magdap_96 ooo to karta podarunkowa będzie rozsądnie wydana ![]()
![]()
![]()
@Magdallenka0897 eeee jakbym miała czekać tych testów to mogłabym może nie doczekac bo redakcja może dać a może nie dać ![]()
![]()
@chloria zachorowałam na nie tak samo ![]()
![]()
O z tymi obciążnikami to super pomysł
ja myślałam by jeden kupić bidon ale może i racja by ze dwa kupić o razu
Ja jestem tak zakochana w tych talerzykach misich ze na bank je zamówię jak tylko synek zacznie sam jeść, póki co nie siedzi, ani nie zaczęliśmy RD
To wiadomo że nie będę z bidonami czy talerzykami czekać na testy , bo też nie jest pewne czy się wgl bym dostała . To był bardziej taki dopisek nadziei że może kiedyś będzie , moja póki co nie pije z bidonów to na chwilę obecną też nie potrzebuje