ja na poczatku bebikiem, teraz bebilonem
Ja karmiłam piersią a dopiero w 4 miesiącu włączyłam mleko w proszku. Mam nadziej, że tym razem też będę mogła jak najdłużej karmić piersią.
Gorzej mają te mamy które muszą kupować mleko dla dzieci alergicznych są drogie…
to prawda nie przyzwyczajajcie dzieci do butelek bo ja tak zrobiłam i muszę ściągać mleko laktatorem do butelki i tak pije moje mleko.
Ja na noc daje modyfikowane, a tak w ciągu dnia moje. A już wkrótce będziemy myśleli o kleiku na noc.
ja długo nie dokarmiała córeczki jak była mała -saa pierś jej wystarczała-ale wiem ,ze niektóre mamy często dopajają herbatkami np…ja tak nie robiłam…
Ja nie dopajam bo i po co ale raz byliśmy zmuszeni karmić małego mm i nawet nam się spodobało bo ładnie przespał noc ale później biedaczek dwa dni się męczył z kupkami więc już tak fajnie nie było.
angelus może złe mleko?? i mu nie spasowało?? moja mała miała miesiąc jak już musiałam jej dać mleko modyfikowane ale nigdy problemów nie miała… a dałam jej bebilon
ja daje nan pro 2 i tez nigdy problemow nie bylo
my dawaliśmy bebilon, bo nasza pani dr powiedziała, że to mleko jest najlepsze
u nas niektóre mleka nie pasowały-bardzo ulewała córeczka potem,trzeba szukać odpowiedniego
my od początku dawaliśmy bebilon i mogę to mleko polecić każdemu - u nas się sprawdziło i dzieci nie miały problemów z brzuszkiem
kazdy chwali i narzeka na inne mleko
Ja karmiłam tylko pół roku swoim mlekiem ale niestety zachorowałam i musieliśmy przejść na sztuczne na bebiko. Jets dobre. I nigdy nie dokarmiałam maleństwa.
Bebilon też jakiś czas dawałam i nie było po nim problemów żadnych
ja dostalam sporo probek roznych mm. dzidzius sam dokonal weryfikacji ktore jej smakuje
slyszalam ze bebilon jest brdzo dobry
ja tylko kilka rodzai podałam córeczce,wszystkich nie piła długo,wybrałyśmy jedno i tak zostało
ja tylko jeden rodzaj mleka podalam i tak zostal do tej pory
co do mleka modyfikowanego dane mleko trzeba dopasowac do potrzeb dziecka jedno mleko bedzie dobre drugie nie i dlateg trzeba sie kierowac dobrem dziecka a nie wziasc podawac dziecku 1 lepsze mleko