Już jakiś czas temu czytałam fora bez konta . Odważyłam się założył , dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. ![]()
I tak jak mówisz napewno zostanę na dłużej ![]()
Ten zestaw to idealny pomysł na wakacyjne wycieczki!
Wszystko współgra, i co najważniejsze plecak i kosmetyczka ułatwiają kompaktowe i szybkie pakowanie. Bo każda dodatkowa minuta jest na wagę złota dla każdej mamy, a mniej dodatkowych toreb to ulga dla kręgosłupa i wolne ręce. Uwielbiam woreczki na pieluchy, jest to absolutny must have w wyprawce dziecięcej. Przydają mi się w wielu sytuacjach niekoniecznie na pieluszki, ale także na zabrudzone ubranka, użyte podkłady, czy resztki jedzenia, kiedy pod ręką nie ma kosza - zwłaszcza podczas podróży autem.
Nowość stanowią dla mnie ręczniki jednorazowe, bardzo chętnie je wypróbuję, zwłaszcza, przy krótkich wyjazdach kiedy zależy mi aby spakować się w małą torbę lub plecak - tradycyjne ręczniki zajmują wtedy większość cennego miejsca.
Fajnie że podłapałas oznaczenia dziewczyn od razu ![]()
![]()
a jak sie czujesz ? Jak znosisz ciążę ?
Nic trudnego w oznaczeniu kogoś , każdy dużo tu pisze więc lepiej oznaczać ![]()
![]()
A ciążę przechodzę bardzo łagodnie , od początku żadnych dolegliwości , teraz mam bardzo dużo energii , oby zostało do końca ![]()
A u was jak jest ? ![]()
![]()
A ja mam dwie córki ,.sa ze mną w domu . Starsza pójdzie od września do przedszkola i juz sie boję jak to bedzie ![]()
a mlodsza ze mna poki co zostaje w domu
![]()
A z tym podłapaniem to chodzi mi o to ze jak ktoś przychodzi całkiem nowy / i bez tworzenia kilku fikcynych kont bo takie sie zdarzały i no redakcja Canpolu wylapywala takie damy / to robi komentarz pod komentarzem nie oznaczajac małpka a to jest uciążliwe i sama z biegiem czasu zobaczysz ![]()
Super! Ja bałam się wymiotów a żadnych całą ciążę nie miałam, mdłości też nie ![]()
Mama na pełnych obrotach, przeszłaś nie jeden poród
czego najbardziej się chyba boje jak to będzie, słyszałam różne opinie i jestem przerażona ![]()
Oki super za wytłumaczenie , myślałam że tak lepiej jak oznacza się .
Mile jest to że jesteście otwarte na kogoś nowego . ![]()
O to zazdroszczę jak przcjodzisz
mnie pierwszy trymest bardzo przetyrała , w drugim pierwsza połowa to tak nie bardzo a druga cudowna haha a teraz 8 msc i zgadza mdłości odrzucenie od jedzenia ![]()
![]()
Jak idzie kompletowanie wyprawki? ![]()
O to mamy podobnie ![]()
Już po porodzie ??? ![]()
Wielkosciowo hmmm no jak plecak ![]()
ale ten jest taki kwadratowy nie jest jakiś ogromny ale nie jest też mały. Taki w sam raz ![]()
Współczuję
nie chciałabym tego przechodzić ale wszystko jest możliwe . Słyszałam właśnie że pod koniec też są takie dolegliwości . ![]()
![]()
Tak już po, synek ma 13 dni ![]()
Jak narazie nie mam nic , ale już się rozglądam . Bo jest tego sporo do kupienia .
Nie chce zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę ![]()
O to gratulacje
poród naturalny ? Czy cesarka ?
Też jestem nowa
miło byłoby coś wygrać
nagrody są naprawdę super i bardzo przydatne ![]()
Brzmi jak rozwiązanie idealne
właśnie fajnie bo już sobie wyobrażam że przypinam go do naszej spacerówki, pakuje cały “majdan” i ruszamy w drogę ![]()
![]()
@paola.4 oo to kolejny chłopiec dołączy do grona
🩵 ![]()
Super że tak lekko przechodzisz ciążę
później też sobie na pewno świetnie poradzisz, zobaczysz że wiele rzeczy przychodzi instynktownie i naturalnie, bo w końcu chcemy samego najlepszego dla tego maleństwa ![]()
Zgadza sie dwa porody za mna
ale sa tez tutaj mamy ktore mają wiecej dzieci
tez forum jest dla wszystkich i zobaczysz z biegiem czasu tutaj jest , tak po domowemu ![]()
![]()
Też jestem tu od niedawna i nigdzie nie było takiej atmosfery ![]()
![]()
Taaaaak i masz jeszcze matę do przewijania w środku taką mięciutka z ceratki. Naprawdę fajny też plecak