Dołącz do mam testerek! (lipiec 2026)

@Redax33 to faktycznie Cię profesjonalnie obsluzyl :joy: ucho moment wyleczone, jeszcze przed diagnoza :joy::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

To tym bardziej z dzieckiem nie pojadę :joy::joy:

A nie wiem co to bylo.
Dzisiaj już jest ok. Boli mnie tylko trochę gardlo.

@BeataSt na najblizszą Nam i tak bym nie pojechala bo tam szkoda czasu. Ale 30km od domu jest z pediatrą. Niby mruczą na recepcji czemu nie pojechalosmy tam, gdzie mamy najblozej. Ale na świątecznej rejonizacji nie ma, co maż zawsze zaznacza.
Jak nie będzie źle to zaczekamy do poniedzialku. Naszej pediatry nie ma bo jest ma urlopie ale moze do tej drugiej się uda.
Wysypka jakas dziwna bo na nóżkach i rączkach i policzkach. Pojawila sie na karku ale juz nie ma. I na tyleczku też byla ale zeszla juz prawie. Brzuch i plecy czyste.
Takze mega dziwne.

Kurde faktycznie ciekawe… Może jakieś uczulenie :see_no_evil:?

Tylko nie bardzo mam pomysl na co… skoro brzuch i plecy czyste. Chyba ze przez noc coś się zmienj.
Loczę, ze do rana śladu nie będzie…

Hmmmm a może coś zjadła co mogło podrażnić? Choć w sumie też bym obstawiała trzydniówkę.

Ja korzystała kilka razy sama i z raz z małym. I to co potrzebowałam czyli doraźni szybka pomoc to otrzymałam. Nie mogę narzekać. Owszem wolę swoich lekarzy stałych ale jak jest awaryjna sytuacja to całkiem nieźle to działa

Jeju to aż tyle czasu nie ma powiadomień? Ale ten czas leci na prawdę .

1 polubienie

Tak już chyba dwa tygodnie prawie

Byłam pewna, że już wróciły . Bo ostatnio mnie trochę mniej i myślałam , że wypadłam z obiegu bo brak powiadomień żadnych :rofl: tylko serduszka .

Jeszcze trochę trzeba dać im czasu na naprawę

Ja też jak wchodzę to sobie myślę ze mało wiadomości było a tu zonk :grin:

Też jestem teraz mniej , i brak powiadomień sprawia kłopot :smirk:
Ale kiedyś moze to wróci :slightly_smiling_face: będzie łatwiej odnaleźć się

1 polubienie

Nie nie dalej nie działają. Tyko serduszka są w powiadomieniach przynajmniej u mnei

W piątek zrobolismy przerwę od RD. Bo Mala i tak by nie zjadla nic. Mleko ledwo pila po trochę.
A wysypka pojawika się w sobote albo e nocy z piatku na sobotę. Dlatego wykluczyłam ze alergiczne coś wstępnie
W czwartek probowała kaszkę pierwszy raz (5 zboz z helpy) z amarantusem ekspandowanym. Chyba ze to jakas opóźniona reakcja…
Juz sama nie wiem.
Wysypka zdecydowanie rozjaśniła sie ale dalej jest ma raczkach i nóżkach i buzi i troche na pupie.
Jutro chyba bedzie wizyta w ośrodku.
A ząbki dokuczają jeszcze strasznie. Dalam dentinox to w końcu zasnela.

3 polubienia

@Kalusia161 A co to za kaszka? Nie znam :wink: od ilu miesięcy ?

Ahh mówisz że to z tego ? No też każde Dzieciątko różnie reaguje .
Ja baaarzo lubię te kaszki i tylko je kupuje i dodaje owocki jak już mam gotową / kupuję je w Rossmannie/

To są kaszki helpa

IMG_3390

Są w Rosmann i mają dobry skład tylko trzeba je gotować. Ja z tej firmy używam sproszkowanych daktyli

3 polubienia

Ja uzywam od poczafku Rd :slight_smile: z Synkiem tez tak używalam :slight_smile: jest duzy wybór. Ja kupuje na allegro

Z helpy uzywam też różdżki smaku i ekspandy :slight_smile:

@MamaSloneczka nie mam pojecia.od czego.
Ale myslę ze przy alergi brzuszek i plecki tez bylyby wysypane.

2 polubienia

A jak wprowadzacie kaszki w RD?

1 polubienie