Akurat na Vinted wyslwietlila mi się oferta pilota
U mnie obok przewijaka jest pudełko i córka je drapie albo łapie za uchwyt, taka jej zabawa
Ja nie wiem jak dzieci to robią ale kurczę jak coś położymy co niemowlak małemu to on chyba węchem to odkrywa bo nim sie obejrzysz a on leci z prędkością światła by to wziąć…… pupa i tułów nie nadarzają za nogami normalnie ![]()
![]()
Ja mam przygotowane zawsze zabawki ale Mala czasem kreci sie tak i próbuje odbijać nogami ze zmiana pampersa to wieksze przedsięwziecie ![]()
Wczoraj tylko woreczek na pieluchy ja na chwilę zajal ![]()
Z synkiem dlugo używaliśmy przewijaka. A teraz chyba szybciej bedzie podklad i łóżko ![]()
Mój mąż nie chce przewijać bo mówi że mały go nie słucha i ucieka i tylko przy mnie jest e miarę spokojny
Ale fajne ! Ma wpisane jaka to marka ?
Pisało że smyk, ale fajne
na razie się nasz nie interesuje ![]()
![]()
Na sporą ilością dzieciaków takie kity nie działają one wiedzą, które “zabawki” są prawdziwe
Małe cwaniaki , nie da się ich oszukać
mojego nie dam rady oszukać smoczkiem jak chce piers to
Ma być i Koniec żaden smoczek
Ja mojej dałam prawdziwy do ręki to już nie chce sama ![]()
![]()
Stanowczy poprostu hahahahahah
U mnie na chwile dziala. Tyle by po kąpieli ubrać w spokoju ![]()
Mój jak się przyssie to koniec ![]()
U nas smoczek nigdy nie działa
czasem jak jest już w 90% śpiąca i odłożę do łóżeczka to się udaje smoczkiem to jeszcze uratować ale też nieczęsto
Mój jakoś nie jest fanem Smoczka w smochodzie weźmie ale w domu nie ma opcji ![]()
Ja bym się z tego cieszyła, bo nie będzie później walki z odstawieniem ![]()
![]()
No tak ale dać smoczek i do spania , a tak teraz mały pojadł i akurat patrzę kupa przebrałam tak delikatnie żeby się nie obudził , obudził i dałabym smoczka poszedł by spać ale niee ssie cyca ![]()
![]()
Hahaha
noo tak w sumie to prawda, że właśnie w razie co to duuużo czasu musi być tak to cyc i mama uwiązana ![]()
![]()
Ja bardzo żałuję że jakoś małej nie nauczyłam jednak Smoczka , nic prócz cyca jej nie wycisza ![]()
![]()
Ale jak tu nauczyć , może któraś z was ma jakiś pomysł ![]()
jak nauczyć dziecko żeby brało smoczek nie piers