Dołącz do mam testerek! (lipiec 2026)

Może takiego maluszka jeszcze się da , bo już z 9 miesięczna moja to chyba nie :pleading_face::pleading_face:

A w jakim wieku masz małą. Moja starsza tak miała a potem po 6 miesiącu nagle zaczęła akceptować smoczka i właśnie mieć go to snu

Ooooo a jaki dokładnie smoczek jej dałaś ? Ja już kilka próbowałam , moja ma 9,5 miesiąca

A jaki masz smoczek ? Moze zmień na inny ?

Te z lovi prime :face_with_peeking_eye:tak mi się podobają :face_with_peeking_eye:

Trzeba próbować różne. Moja córeczka lovi prime zaakcpetowala dopiero jakos kolo 3 miesiaca. Wczesniej wypluwała, ale za to z canpola przyjęła od razu :slight_smile:
Mamy te:

Ale ostatnio podjelam probe zmiany na kolejne bo Mala skonczyla 6 miesięcy wiec chvialam dac te 6-18. Narazie nie ma szans - ani z canpola ani z lovi.

Synek na poczatku ani z lovi ani z canpol nie chciał. Zaakceptował z mambaby a dopiero potem canpola (lovi nie chciał w ogole zadnego). I canpol zostal z Nami do konca.

1 polubienie

Myślałam że jakos się uda , że są jakieś sposoby na podmiankę . No nic ;(

Sa dzieci które zaakcpetuja dopiero 10 smoczka.
Jak nie bedziesz probowała to i sie nie przekonasz.

1 polubienie

Nam najlepiej się przyjęły suavinex

1 polubienie

To u nas smoczek działa na początku jak maluszek miał miesiąc. Mając go synek zasypiał w dostawce z nim a jak tylko zasnął to wypluwał. Potem tylko zasypiał na piersi a teraz zasypia po wypiciu piersi ale robi fikołka i już śpi obok. Jak zaśnie to go przekładam do łóżeczka chodź nie zawsze się da :rofl:

Ten to nam wgl nie pasował jako pierwszy go odrzuciła

Moja starsza zaakceptowała tylko ten dynamiczny lovi a teraz młodsza lubi z Lovi ten prime
Młodsza mi lovi prime zaakceptowała dopiero po szóstym miesiącu. Wcześniej akceptowała te dynamiczne ale te malutkie, tego typu jak są teraz w aktywności na ich stronie.

1 polubienie

A ja się zastanawiałam mocno w końcu daliśmy jak miał 1,5 miesiąca na początku nie potrafił go złapać ale szybko się nauczył

Moja go wypluwa i nie chce jedynie narazie tylko pasuje z lovi ten dynamiczny silikonowy, jest np z kapibara . O wlasnie i tym co pisze @AnetteSo

Zamówiłam na próbę z Canpol zobaczę co to będzie :sweat_smile:

1 polubienie

Moja córka wszystkie skoczki akceptuje ale daje jej tylko do wyciszenia, na szczęście poćumka ile poi wypluwa więc moze nke bedzie problemów z odstawieniem w przyszloscu4

Mój miał philips i lovi i jedne i drugie używał. Ale te philipsa używał jak był mały i miał miesiąc a potem już te z lovi

Kuzynka mi polecała Philips żebym zamówiła , jak się Canpol nie sprawdzi to będę szukać dalej

1 polubienie

Ja mam z Luu i super nam się sprawdza ale jakbym dostała z innych firm to na pewno bym testowała ale ta się sprawdza więc nie kupuję na razie innych

U nas na początku smoczek był ok teraz tylko cycek. Nam najpierw sprawdził się luu i prime z lovi a potem suavinex.

1 polubienie