Dołącz do Mam Testerek! (luty 2026)

Ja wole kliknac kup teraz i żeby przyszło domku :heart: wiadomo, że często niestety trzeba zwracac :face_with_hand_over_mouth: wiec jak kupuje cos „poważniejszego” to tez wole jechac i zobaczyc na zywo

Ja kiedyś wszystko wolalam online zamówić dopóki nie zamówiłam siatki cieniującej na ogrodzenie i średnio byliśmy do niej przekonani na żywo a zwrot gabarytu kosztowałby 80 zł :see_no_evil: więc zostawiliśmy i mamy nauczkę żeby przy gabarytach kilka razy się zastanowić lub obejrzeć na żywo bo zwrot jest kosztowny

Ja buty zamawiam do domu w kilku rozmiarach żeby pomierzyć i zwrócić niewłaściwy :sweat_smile:

1 polubienie

Ja tak samo wolę zamawiać on-line zazwyczaj jak dzieci śpią to wtedy siądę i przeglądam , zajmuje mi to sporo czasu bo zazwyczaj szukam ponwszytkich opcjach żeby zamówić najlepsze🙈

1 polubienie

oo i super ze sprawdzila wam się:)
wazne by maluszkowi bylo najlepiej i jak widac polubiło tą butelke skoro więcej je

I te osoby paująced na magazynie te buty… już wiedzą, że bedzie zwrot :rofl:

Zwroty to już chyba są na porządku dziennym. Też czesto zamawiam i zwracam jak cos nie pasuje.

Szkoda, że tych butelek nie było 5 miesięcy temu, kiedy kompletowałam wyprawkę dla synusia. Już je zamówiłam i mam nadzieję, że maluszek je zaakceptuje, a może kiedyś uda się też wrócić do karmienia piersią. Kto wie. :smiling_face:

1 polubienie

Ja kiedys zamowilam tak kanape a wlasciwie naroznik online , jezu jak on mi sie podobal , no piekny w kolorze burgundowym , oszalalam , zamowilam i jakiebylo moje zdziwnienie jak przyszedl :face_with_peeking_eye: dodam tylko , ze mieszkalam wyedy na 4 pietrze bez windy … nie byl brzydki, ale znaczaco roznil sie od tego ze zdjec . Przez cala logistyke zwrotu (znoszenie , pakowanie ) odpuscilam i juz tak zostal… oczywoscie wyslalam tej firmie zdjecia porównawcze z tego co obiecali swoimi zdjeciami a co ja dostalam , i odpowiedz tylko bardziej mnie rozjuszyla , bo odpisali , ze ojej to oni mi moga zwrocic 50 zl i zapominamy o sprawie :see_no_evil:

1 polubienie

O kurcze to nie zle :see_no_evil: ja lubie usiąść, podotykac :rofl::rofl:

No wlasnie ja tez , ale tak mnie skusimy te zdjecia , ze doslownie musialam ja miec :stuck_out_tongue_closed_eyes: no i mialam :rofl:

1 polubienie

Hahaha i jak ci się sprawdzają ?

Ooo to standard ja tak robię cały czas a wgl jak wiem jak jest gratis wysyłka dobieram aby pomierzyć w domu, a potem na spokojnie co nie pasuje odsyłam :smiling_face:

1 polubienie

Ta duza butle super, musze taka kupic ( a moze uda sie przetestwoac) moj.maly ktory jescze woeczorem pije mleko zawsze wola “jete” ( jescze ) bo mu malo xd

Hahah o ja cie i za marne 50 zł masz zapomnieć o całej sprawie :see_no_evil::rofl:

Oo no widzisz to dużo zależy od firmy i jakie mają podejście , raz krzesło zamówiłam i też wygląd mi coś nie odpowiadał i na zdj odcień był ciemniejszy wysłałam im to oni że się pomylili i przyślą odpowiedni odcień a to co już mam mogę sobie zostawić , akurat fajnie się przytrafiło bo wykorzystałam sobie w innym pomieszczeniu

Ale ogolnie bylo to to samo krzeselko ?u mnie sam kroj tez sie roznil , byl podobny ale bez takich jakby elementow 3D . I oni nie napisali , ze sie pomylili tylko byli swiadomi , ze to co wstawiaja na internecie rozni sie od produktu , ktory klient otrzymuje :rofl:
Bardzo ladnie sie u Ciebie zachowali , jesli faktycznie pomylka była z ich winy to czapki z glow .
@Patrycjaw25 i wlasnie dlatego tylko bardziej mnie ta ich odpowiedź rozjuszyla :see_no_evil: bo to tak jakby mi napisali “dalas sie oscamowac , masz 5 dych i zamilcz” :rofl:

Tak dostałam to samo tylko odcień się różnił jak na zdj , :smiling_face: też byłam w szoku że mogłam jednak sobie je zostawić możliwe że koszty wszystkie to by ich przedrożyło też

Ja jak by mi tak napisali to bym się też mocno wkurzyła…ale no tym bardziej że ja jestem taka że kupuję coś to zazwyczaj to co mi się podoba i jak by mi sofa przyjechała w innym kolorze np. To nie wiem czy bym im nie kazała zabierać spowrotem…

1 polubienie

Paczki nie odebralam ja :see_no_evil: a zreszta i tak byla naprawde solidnie zapakowana . Jak wrocilam do domu to zanik to rozpakowalismy to tez chwile trwalo . Niestety przez moje lenistwo musialam zaakceptowac ten fakt . Bo wizja z noszenia tego z 4 pietra byla okropna :see_no_evil:

1 polubienie