Domyślam się , sama bym już zrezygnowała jak by trzeba było znosić jakikolwiek mebel wielkogabarytowy z 4 piętra.
update
dzięki butelką wróciłam do karmienia piersią całkowicie
butelki lovi mammafeel i lanishon wymienkaja
ta nowość miażdży wszystkie
w lovi mamy problem z odpowietrzaniem,a tutaj nie ma żadnych problemów
zaraz 7 miesiąc nam stuknie
i kamie piersią udało mi się mogę wykarmić dziecko…
a 2-3 tyg z niej korzystamy
@CanpolBabies_Redakcja gratulacje, brawo za te butelki, szkoda ze tak późno je wypuslicie (ale są super dopracowane) i dziękuję za beżowe akcenty ![]()
![]()
jest najlepszą butelką ![]()
chwała wam za to …
jest taka wspaniała dzięki butelce karmię piersią
KARMIĘ PIERSIĄ
i zawsze jak proponuję jej pierś jak chwyta i ssa pierś ![]()
jeszcze nigdy nie odmówiła jak przy innych butelkach…
szkoda ze nie możecie usłyszeć mojej radości
i czekam na wasze nowości ![]()
Super powiem ci że miło się czyta jak taka radość w wypowiedzi jest:blush: super że wszystko vi się udało z karmieniem piersią i znalazłaś idealną butelką dla twojego maluszka. ![]()
Super opinia, taka prawdziwwa
u nas faza testów trwa. Ogolmie poprzednie butelki z canpol sprawdziły nam sie bardzo
zastanawiam się nad dokupieniem kolejnej?
O kurna
gratulacje ! Super , ze sie udalo ! Cudownie sie czyta takie dobre wiesci ![]()
Super opinia
nie mogę się doczekać aż bede miała możliwość je przetestować. Widzę, że powstał super produkt
właśnie dzięki firmą, które słuchają potrzeb Mam macierzyństwo staje się łatwiejsze i jeszcze piękniejsze ![]()
Jeśli ci się sprawdziła to kupuj
super że jesteś zadowolona może uda i nam się ją przetestować ![]()
tez to wlasnie wrzuciłam ale w innym wątku
ciekawy zestaw
Aa to przepraszam! Nie zauważyłam że już wrzuciłaś ![]()
Fajnie się prezentuje!
fajna nagroda!
ta spoko ![]()
w sumie im wiecej się wrzuci tym wieksza szansa że zobaczą ![]()
![]()
Wow to ja zamawiam tą butelkę bo już wcześniej kupiłam Philips avent i od Lovi mamafeel ,i tak się jeszcze zastanawiałam nad tą nowością ale po Twojej opinii to zamawiam w ciemno .
Ekstra zestaw do zgarnięcia się szykuje! ![]()
Super się czyta takie informacje! Jak się sprawdza to kupuj! Zwłaszcza, że są już w rossmanie ![]()
Mi ten smoczek w niej bardzo przypomina ten od mamafeel, wrzucam dla porównania :
Jeżeli chodzi o przepływ bardzo podobne, ale z tej lovi minimalnie szybciej leci, ale to minimalnie ![]()
Ostatnio pisałam, że mój synek jedynie które butelki akceptuje to avent / ale ostatnio podaliśmy mu canpola i też się udało! Nie dławił się, być może “dorosł” do innych butelek, ale tak czy inaczej jesteśmy z niej zadowoleni ![]()
Faktycznie bardzo podobne te smoczki .
co do porownania z lovi to osobiście siw nie odniose bo niestety nigdy nie testowałam mammafel dzieciom
jedynie widziałam z wodą na stoisku lovi tą butelkę to wydaje mi się że przepływ miala duzo większy albo tak trafilam
Mam na pokładzie dwumiesięczne bliźniaczki które byłyby idealnymi testerkami ponieważ jesteśmy KPI
dziennie udaje się odciągnąć 2 litry mleka więc jest na czym testować
.
Jaka duza ilosc mleczka
zazdroszczę ![]()
No zamrażarka pęka w szwach:face_with_peeking_eye: kontaktowałam się już z bankiem mleka ![]()