Dołącz do Mam Testerek! (luty 2026)

Domyślam się , sama bym już zrezygnowała jak by trzeba było znosić jakikolwiek mebel wielkogabarytowy z 4 piętra.

update
dzięki butelką wróciłam do karmienia piersią całkowicie
butelki lovi mammafeel i lanishon wymienkaja
ta nowość miażdży wszystkie
w lovi mamy problem z odpowietrzaniem,a tutaj nie ma żadnych problemów
zaraz 7 miesiąc nam stuknie
i kamie piersią udało mi się mogę wykarmić dziecko…
a 2-3 tyg z niej korzystamy
@CanpolBabies_Redakcja gratulacje, brawo za te butelki, szkoda ze tak późno je wypuslicie (ale są super dopracowane) i dziękuję za beżowe akcenty :heart_eyes::heart:
jest najlepszą butelką :heart_eyes::heart: chwała wam za to …
jest taka wspaniała dzięki butelce karmię piersią
KARMIĘ PIERSIĄ :heart: i zawsze jak proponuję jej pierś jak chwyta i ssa pierś :heart_eyes::heart: jeszcze nigdy nie odmówiła jak przy innych butelkach…
szkoda ze nie możecie usłyszeć mojej radości
i czekam na wasze nowości :heart:

7 polubień

Super powiem ci że miło się czyta jak taka radość w wypowiedzi jest​:blush: super że wszystko vi się udało z karmieniem piersią i znalazłaś idealną butelką dla twojego maluszka. :blush:

1 polubienie

Super opinia, taka prawdziwwa :heart: u nas faza testów trwa. Ogolmie poprzednie butelki z canpol sprawdziły nam sie bardzo

1 polubienie

zastanawiam się nad dokupieniem kolejnej?

O kurna :heart_eyes: gratulacje ! Super , ze sie udalo ! Cudownie sie czyta takie dobre wiesci :heart_eyes:

1 polubienie

Super opinia :heart: nie mogę się doczekać aż bede miała możliwość je przetestować. Widzę, że powstał super produkt :heart_eyes: właśnie dzięki firmą, które słuchają potrzeb Mam macierzyństwo staje się łatwiejsze i jeszcze piękniejsze :heart_eyes:

Jeśli ci się sprawdziła to kupuj :smiling_face_with_three_hearts: super że jesteś zadowolona może uda i nam się ją przetestować :slightly_smiling_face:

Uuu patrzcie jaki bajer do testów za marzec :face_holding_back_tears::heart:

2 polubienia

tez to wlasnie wrzuciłam ale w innym wątku
ciekawy zestaw

Aa to przepraszam! Nie zauważyłam że już wrzuciłaś :face_with_peeking_eye:

Fajnie się prezentuje! :hugs: fajna nagroda!

2 polubienia

ta spoko :rofl:
w sumie im wiecej się wrzuci tym wieksza szansa że zobaczą :ok_hand:t6::rofl:

1 polubienie

Wow to ja zamawiam tą butelkę bo już wcześniej kupiłam Philips avent i od Lovi mamafeel ,i tak się jeszcze zastanawiałam nad tą nowością ale po Twojej opinii to zamawiam w ciemno .

1 polubienie

Ekstra zestaw do zgarnięcia się szykuje! :star_struck:

1 polubienie

Super się czyta takie informacje! Jak się sprawdza to kupuj! Zwłaszcza, że są już w rossmanie :heart:

Mi ten smoczek w niej bardzo przypomina ten od mamafeel, wrzucam dla porównania :

Jeżeli chodzi o przepływ bardzo podobne, ale z tej lovi minimalnie szybciej leci, ale to minimalnie :hugs:

Ostatnio pisałam, że mój synek jedynie które butelki akceptuje to avent / ale ostatnio podaliśmy mu canpola i też się udało! Nie dławił się, być może “dorosł” do innych butelek, ale tak czy inaczej jesteśmy z niej zadowoleni :wink:

2 polubienia

Faktycznie bardzo podobne te smoczki .

co do porownania z lovi to osobiście siw nie odniose bo niestety nigdy nie testowałam mammafel dzieciom
jedynie widziałam z wodą na stoisku lovi tą butelkę to wydaje mi się że przepływ miala duzo większy albo tak trafilam

Mam na pokładzie dwumiesięczne bliźniaczki które byłyby idealnymi testerkami ponieważ jesteśmy KPI :slight_smile: dziennie udaje się odciągnąć 2 litry mleka więc jest na czym testować :face_with_peeking_eye:.

5 polubień

Jaka duza ilosc mleczka :blue_heart: zazdroszczę :blue_heart:

1 polubienie

No zamrażarka pęka w szwach​:face_with_peeking_eye: kontaktowałam się już z bankiem mleka :smiling_face: