Tesciowie juz parę lat mają swoje i są bardzo dobre ![]()
i super ![]()
swoje arbuzy są najlepsze:)
No ale z tymi arbuzami słodkimi to ciężki temat bo rzadko trafiam na naprawdę dobre i słodkie
warto ogladac dobrze arbuza bo często można zobaczyć czy słodki i świeży czy nie
często po necie takie porady są odnośnie owoców
Właśnie kiedyś oglądałam filmik jak wybrać słodkiego ananasa ale i tak nie potrafiłam ![]()
![]()
Ja wczoraj byłam to w każdym pudełku była pleśń
@MamusiaNM mój niestety się nie wyhodował
@Magdallenka0897 arbuz?
ja duzo nasionek wrzucalam ale wazne by bylo duzo pszczol do zapylenia i pilnowac duuuuzo wody
Świetny zestaw! Na pewno przyda się każdej mamie i maluszkowi ![]()
Taak, ooo to może dam drugą szansę
a słońca potrzebuje dużo?
U teściów sa w polu naslonecznionym caly czas. Ale przy upałach tesciu podlewal codziennie
@Magdallenka0897 teściowa ma na polach to tam słońca duzo
ja mialam na balkonie poludniowym slonecznym u gory i pieknie roslo, byla juz kuleczka arbuza ale braklo wody i padlo
Oo bo ja się właśnie zastanawiałam czy na balkonie by mi urósł ![]()
@Magdallenka0897 jezeli zapylone kwiatuszki beda i pilnowane z. woda w dużej doniczce to mysld że ma szanse ![]()
tak samo jest z truskawkami czy pomidorkami
mialam i rosły:)
To dziękuję za cenne rady
zobaczę czy się uda ![]()
![]()
trzymam kciuki:) dawaj znac
Ja mialam , ale zrezygnowalam , bo więcej chaszczy niz owocow
doszlam do wniosku , ze wole kupic . Tak samo melony . Urosly , ale ilosc mnie nie satysfakcjonowała ![]()
Ja tak na wszelki wpadek zapylalam sama cytrsy . Bralam pedzelek i z kwiatka na kwiatek , mialam mnostwo cytryn
Kurczę to będę miała cały balkon w chaszczach ![]()
ooo pomyslowo
to moje jeszczd nie kwitły cytrusy
Jeszcze nigdy nie jadłam swojskiego arbuza ![]()
Jakie masz ? Ja mam taka cytryne , ktora ciagle kwitnie , naprawde non stop juz sily do niej nje mam , bo nie mam kiedy przesadzić
a w tym roku planowalam wszytskie egzotyki poprzesadzac