Dołącz do Mam Testerek! (maj 2026)

Tesciowie juz parę lat mają swoje i są bardzo dobre :slight_smile:

1 polubienie

i super :heart:
swoje arbuzy są najlepsze:)

1 polubienie

No ale z tymi arbuzami słodkimi to ciężki temat bo rzadko trafiam na naprawdę dobre i słodkie

warto ogladac dobrze arbuza bo często można zobaczyć czy słodki i świeży czy nie
często po necie takie porady są odnośnie owoców

Właśnie kiedyś oglądałam filmik jak wybrać słodkiego ananasa ale i tak nie potrafiłam :smiling_face::face_with_peeking_eye:

Ja wczoraj byłam to w każdym pudełku była pleśń
@MamusiaNM mój niestety się nie wyhodował

@Magdallenka0897 arbuz?
ja duzo nasionek wrzucalam ale wazne by bylo duzo pszczol do zapylenia i pilnowac duuuuzo wody

Świetny zestaw! Na pewno przyda się każdej mamie i maluszkowi :heart:

Taak, ooo to może dam drugą szansę :smiling_face: a słońca potrzebuje dużo?

U teściów sa w polu naslonecznionym caly czas. Ale przy upałach tesciu podlewal codziennie

@Magdallenka0897 teściowa ma na polach to tam słońca duzo
ja mialam na balkonie poludniowym slonecznym u gory i pieknie roslo, byla juz kuleczka arbuza ale braklo wody i padlo

Oo bo ja się właśnie zastanawiałam czy na balkonie by mi urósł :wink:

1 polubienie

@Magdallenka0897 jezeli zapylone kwiatuszki beda i pilnowane z. woda w dużej doniczce to mysld że ma szanse :slight_smile:
tak samo jest z truskawkami czy pomidorkami
mialam i rosły:)

To dziękuję za cenne rady :smiley: zobaczę czy się uda :speak_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

trzymam kciuki:) dawaj znac

Ja mialam , ale zrezygnowalam , bo więcej chaszczy niz owocow :sweat_smile: doszlam do wniosku , ze wole kupic . Tak samo melony . Urosly , ale ilosc mnie nie satysfakcjonowała :sweat_smile:
Ja tak na wszelki wpadek zapylalam sama cytrsy . Bralam pedzelek i z kwiatka na kwiatek , mialam mnostwo cytryn

1 polubienie

Kurczę to będę miała cały balkon w chaszczach :see_no_evil:

ooo pomyslowo
to moje jeszczd nie kwitły cytrusy

Jeszcze nigdy nie jadłam swojskiego arbuza :grinning:

Jakie masz ? Ja mam taka cytryne , ktora ciagle kwitnie , naprawde non stop juz sily do niej nje mam , bo nie mam kiedy przesadzić :sweat_smile: a w tym roku planowalam wszytskie egzotyki poprzesadzac