Haha nie strasze ![]()
ale Guciowi proboja sie przebic obie dolne jednoczesnie. Mysle, ze to karma wraca bo przy corce nawet nie zauwazylam kiedy pojawil sie pierwszy ząbek, a teraz mamy takie dramaty i jezioro śliny. Pediatra przepisala mi dla Gucia melatonine jesli wciagu 3dni nie wyjda ząbki bo spi max 1.5hrs w nocy
i nie wiem czy jest bardziej zmeczony zębami czy brakiem snu
A to ciekawe bo jak już kupowałam i zawsze były super. Inna sprawa że jak była promka to przegrzebywalam wszystkie pudła i szukałam tych na dnie bo były najładniejsze ![]()
Ale one tez takie kiepskie w smalu byly , dlatego w tum roku im dam jeszcze szanse
jak tez beda kiepskie to likwiduje dziady ![]()
moze nawozu im brakuje tez
No w tym roku sprawdze ta teorie ![]()
Też zawsze gromadzę zapasy i zamrażam póki są świeże i pyszne
a że mam je ze sprawdzonego źródła, bo od mamy więc są takie super domowe, to tym bardziej sobie robimy zimowe zapasy ![]()
Te z zeszłego sezonu kończymy teraz używając je do robienia kaszek z dodatkiem, a za moment doczekamy się już świeżutkich tegorocznych ![]()
![]()
Mi lekarz mówił żeby mierzyć ba skroni, no co lekarz to ma widać swoje opinie
@AnetteSo mi właśnie przydadzą się w podróży , córka często łapie infekcje a wiadomo jak to jest z tymi publicznymi toaletami.
@Hedwiga oczywiście z każdą mamą ktora jest tu dłuższy czas czujemy się jak rodzina
w sumie wszystkie tu się zrzyłyśmy. No powiedz czy nie tęskniłaś za nami? ![]()
![]()
@mami ja mroziłam raz truskawki ale po rozmrozeniu taka ciapka mi się zrobiła że stwierdziłam że wolę jednak świeże jeść ![]()
Ja mroziłam suche truskawki na tacce i jak już się zamroziły to przekładałam do woreczka i nie robiła się ciapa
Pewnie i tu i tu jest oka i dane dość wiarygodne odczyty ![]()
I jak ? Ja nie lubię tych pierwszych truskawek
@Mama.kacperka szkoda teraz kupowac bo jeszcze nid sezon i daleko do dobrego smaku
Mi te pierwsze plastikiem zawsze smakują ![]()
a to kiepsko
dlatego ja kupuje od takiej dziewczyny ona zawsze przywozi od rodziców i sa zawsze spoko
juz 3 lata bralam i robilam zapasy
Bardzo dziękujemy
![]()
Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszych produktów
![]()
Super, że zestaw się podoba
![]()
Świetny zestaw , akurat jestem na etapie kompletowania wyprawki więc super by się sprawdził ![]()
![]()
Bardzo dziękujemy ![]()
![]()
Mój tata przesadził mi truskawki z działki dziadków jakieś 40-letnie
i na drugi sezon miałam kilka miseczek baby truskawek. I podwoiły ilość krzaczków bo one się rozrastają jak chwasty, ale w tym roku nie widzę żeby znowu było więcej.
Pomału zabieram się za kompletowanie wyprawki więc myślę, że ten zestaw jest świetny. Słyszałam dużo fajnych opinii o produktach z Waszej marki więc trzeba je przetestować ![]()