Wow ale super wyglądają
mega apetycznie
Moja mama właśnie chciała nam przywieźć otwieramy i spleśniałe
@Mamaprzygod jej aż mi ślinka poleciała
Super pomysł, tymbardziej że zaraz zaczną się urlopy.
Podkłady na wyjazdy to dla mnie must have, nie każdy przewijak na stacji czy w restauracji wygląda na czyszczony regularnie ![]()
Ale jak intensywnie czerwone
dam aktualizacje , bo mi juz kwitna truskawki i jestem ciekawa co z nich bedzie
A dziś w Biedrze widziałam już ![]()
ja niezaleznie jak wygladal przewijak jak musiałam skorzystać to tylko i wylacznie na własnym podkladzie
choć już coraz częściej spotykam ze maja podklady na rolce
Ikea tak ma, a tak poza IKEA się nie spotkałam
ja widziałam w kilku miejscach np galeriach
Poziomki 🩷 pychotka ![]()
Jej pewnie są slodziutkie
aż mi smaka narobiłaś ![]()
To są truskawki
ale faktycznie wielkości poziomek, nie wiem jak uprawiać truskawki żeby rosły prawdziwych rozmiarów niemniej takie mini były bardzo słodkie ![]()
Ja slyszalam, ze im bardziej zarosniete tym wieksze rosną
zawsze pielilqm a teraz odpuszcze i zobacze jak to wyjdzie
Ja też ich nie lubię, dla mnie one są sztuczne . @Mamaprzygod po tym zdj mam ochotę na takie pyszne ![]()
![]()
A mi się zrobiła ochota na truskawki i poziomki …. Poziomek już dawno kurczę nie jadłam. Są gdzieś w sprzedaży ?
U mnie dopiero 2 latek zaakceptował taki pod pachę ![]()
My w końcu się zdecydowaliśmy i kupiliśmy brauna do ucha
i polecam! Bo wsyzyskie te poprzednie które mieliśmy to była jakaś porażka a nie termometr ![]()
Ja jeszcze muszę poczekać, choć moja mała jest taka szybka i szalona
że nie wiem czy usiedzi z nim nawet jako 2 latka
@Wesola95 tez muszę się na jakiś zdecydować i w końcu kupić. Chociaż moja mała tylko raz miała gorączkę a zaraz ma roczek. Ale lepiej mieć dobry termometr w domu. I dziękuję za polecenie ![]()
Super by było przetestować ten zestaw
Mi właśnie szwagierka lekarz mówiła właśnie że najlepiej mierzyć w uchu bo jest najbardziej wiarygodna temperatura
A nie, to u mnie się nie robi z nich ciapka
często je dodaję do ciasta czy do galaretki i są naprawdę fajne
wiadomo że świeże to jest zupełnie inny smak ale od biedy w czasie tym jesienno-zimowym zanim doczekamy się świeżych to można przetrwać ![]()
A sposób który podała @SylwiaMK jest super żeby właśnie każda z nich była oddzielnie, bo tak to się lubią posklejać ![]()
@Mamaprzygod pamiętam takie truskaweczki u babci! ![]()
One są taką odmianą właśnie drobniutką i smak też mają taki bardziej poziomkowy niż truskawkowy ![]()
ale za to są mega słodziutkie!
Jak chcesz większe truskawki to na tych krzaczkach ich nie wyhodujesz
musisz jakoś inną odmianę sobie nabyć ![]()