Dołącz do Mam Testerek! (maj 2026)

Wow ale super wyglądają :heart_eyes: mega apetycznie

Moja mama właśnie chciała nam przywieźć otwieramy i spleśniałe

@Mamaprzygod jej aż mi ślinka poleciała

1 polubienie

Super pomysł, tymbardziej że zaraz zaczną się urlopy.
Podkłady na wyjazdy to dla mnie must have, nie każdy przewijak na stacji czy w restauracji wygląda na czyszczony regularnie :wink:

Ale jak intensywnie czerwone :heart_eyes: dam aktualizacje , bo mi juz kwitna truskawki i jestem ciekawa co z nich bedzie

A dziś w Biedrze widziałam już :watermelon:

ja niezaleznie jak wygladal przewijak jak musiałam skorzystać to tylko i wylacznie na własnym podkladzie
choć już coraz częściej spotykam ze maja podklady na rolce

Ikea tak ma, a tak poza IKEA się nie spotkałam

ja widziałam w kilku miejscach np galeriach

1 polubienie

Poziomki 🩷 pychotka :heart_eyes:

Jej pewnie są slodziutkie :heart_eyes: aż mi smaka narobiłaś :heart_eyes:

To są truskawki :smile: ale faktycznie wielkości poziomek, nie wiem jak uprawiać truskawki żeby rosły prawdziwych rozmiarów niemniej takie mini były bardzo słodkie :heart_eyes:

Ja slyszalam, ze im bardziej zarosniete tym wieksze rosną :grin: zawsze pielilqm a teraz odpuszcze i zobacze jak to wyjdzie

Ja też ich nie lubię, dla mnie one są sztuczne . @Mamaprzygod po tym zdj mam ochotę na takie pyszne :heart_eyes::heart_eyes:

A mi się zrobiła ochota na truskawki i poziomki …. Poziomek już dawno kurczę nie jadłam. Są gdzieś w sprzedaży ?

U mnie dopiero 2 latek zaakceptował taki pod pachę :smiley:

1 polubienie

My w końcu się zdecydowaliśmy i kupiliśmy brauna do ucha :grinning:i polecam! Bo wsyzyskie te poprzednie które mieliśmy to była jakaś porażka a nie termometr :sweat_smile:

Ja jeszcze muszę poczekać, choć moja mała jest taka szybka i szalona :stuck_out_tongue_winking_eye: że nie wiem czy usiedzi z nim nawet jako 2 latka :joy: @Wesola95 tez muszę się na jakiś zdecydować i w końcu kupić. Chociaż moja mała tylko raz miała gorączkę a zaraz ma roczek. Ale lepiej mieć dobry termometr w domu. I dziękuję za polecenie :heart:

Super by było przetestować ten zestaw

Mi właśnie szwagierka lekarz mówiła właśnie że najlepiej mierzyć w uchu bo jest najbardziej wiarygodna temperatura

A nie, to u mnie się nie robi z nich ciapka :wink: często je dodaję do ciasta czy do galaretki i są naprawdę fajne :smiley: wiadomo że świeże to jest zupełnie inny smak ale od biedy w czasie tym jesienno-zimowym zanim doczekamy się świeżych to można przetrwać :stuck_out_tongue_winking_eye:
A sposób który podała @SylwiaMK jest super żeby właśnie każda z nich była oddzielnie, bo tak to się lubią posklejać :smiley:

@Mamaprzygod pamiętam takie truskaweczki u babci! :star_struck::face_holding_back_tears: One są taką odmianą właśnie drobniutką i smak też mają taki bardziej poziomkowy niż truskawkowy :smiley::stuck_out_tongue_winking_eye: ale za to są mega słodziutkie! :star_struck: Jak chcesz większe truskawki to na tych krzaczkach ich nie wyhodujesz :face_holding_back_tears: musisz jakoś inną odmianę sobie nabyć :smiley: