Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Dziękuję za odpowiedź. Myślałam, że uda się przed świętami to mamusie, które wygrają miałaby prezent :grin: pozostaje czekać :kissing_heart: powodzenia życzę sobie i pozostałym mamom :smiling_face_with_three_hearts:

Dokładnie tyle czasu w niepewności, ale wytrzymamy :grin:

1 polubienie

Test cierpliwości teraz mamy :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Czasem fajnie czekać. Czekanie jest najfajniejsze

Dzieciaczkom jest tak podobno wygodniej niż jak nóżki zwisają :blush:
Ostatnio w sklepie dedykowanym fotelikom pan mówił, że wyznacznikiem czy fotelik jest za mały, nie są wystające nóżki tylko główka nie może wystawać powyżej fotelika, jeśli dzidziuś nadal się mieści w tej górnej strefie to można dalej z niego korzystać :blush:

To u nas się mieści :smiling_face: dzięki za informacje

1 polubienie

Może i tak , gorzej jak ktoś jest niecierpliwy tak jak ja :face_with_hand_over_mouth::smile:

1 polubienie

Ja też jestem bardzo niecierpliwa, nie potrafię długo się na czymś skupić a najgorzej jak coś nie wychodzi

1 polubienie

A do tego jak człowiek jest zmęczony to rozdrażnienie rośnie

Ekscytacja będzie cały czas

Oj czasami z tą cierpliwością to ciężko :grin:

Ja tam jak najdłużej mam zamiar wozić tyłem. Córka w maju ma 2 lata i zawsze tyłem ze mną jeździ. Mąż za to lubi ją czasem do przodu odwracac

tez jestem zdania im dłużej tym lepiej
starszy ponad 2 lata jeździł tyłem okolo 2.5 roku

Zazdroszczę, mam nadzieję, że młodszego też będę tyle woziła.

1 polubienie

A tak liczyłam że to będzie dziś :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

muszą po świętach wpaść w rytm🤣
będzie w tym tygodniu napewno

Do piątku pewnie będą wyniki. Ja obstawiam czwartek, chodź fajnie by było jutro :upside_down_face:

1 polubienie

Mysle ze beda jutro :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

No ciekawe. A kiedy są zazwyczaj ?

zazwyczaj w okolicy 6-8

1 polubienie