Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Ooo to faktycznie mogą być już jutro

Obstawiam czwartek xD

1 polubienie

Wydaje mi się że w czwartek jest najbardziej realnym terminem. Akurat jutro większość osób dopiero idzie do pracy zanim się człowiek wdroży po weekendzie ale zobaczymy.

Też tak czuję, że mogą się jutro pojawić :heart_eyes:

1 polubienie

Też obstawiam czwartek. Jestem ciekawa jak to weryfikują.

Ja mam cichą znowu nadzieję że to będzie jutro :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

To zobaczymy kto dobrze wywróżył :smiley:

1 polubienie

Ja obstawiam jutro :wink:

1 polubienie

Na chłopski rozum jest to kumulacja : ilość lajkow pod danym wpisem, ilość ogółem wpisów, czas aktywności na forum, odpowiedzi na wątki zadane bezpośrednio przez redakcję :grinning:

2 polubienia

No tak ale też oprócz statystyki to też gdzieś w opisie testów widziałam też że pomocne komentarze a te już trzeba by było czytać czy są pomocne …… chyba ze oceniają po długości wpisu

1 polubienie

Myślę , że chodzi bardziej o to ze są pomocne odpowiedzi . Nieraz tak było , że ktoś mało się udzielał i wygrał a nie wygrała osoba która np bardzo dużo pisała :slight_smile:

4 polubienia

Tak chodzi o pomocne komentarze, ale przerwe , bo musze wam to pokazac , jak niektorzy wożą sie na tym , ze mam corke :rofl:
Zlodziej jeden

4 polubienia

Tak dokładnie, nie zawsze wygrywa ta osoba co dużo się udziela. Wpisy które nic nie wnoszą raczej nie są brane pod uwagę. Ale tak z drugiej strony ciężko mi sobie wyobrazić że redakcja czyta wszystko co my tu piszemy

Duzo jest takich wpisow typu “masz racje” , “zgadzam sie” “ja tez tak mialam” i niby jest to w jakims stopniu pomocne , bo jednak “ktos tez tak mial” ale nie wnosi nic nowego

1 polubienie

To prawda a najlepsze jest to ze osoby ktorych wogole nie widac na forum udzielily sie raz i pytaja czy byly juz wyniki :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

2 polubienia

@ewelka8990 to normalne bo ktos nowy wejdzie nakrecony na nagrode🤣 a jak nie dostana to zake w socjale😆
ale swoją drogą jestem pol roku a sporo osob sie przewinęło i tak jak nieraz mowilyscie sporo przyszło i jak nie dostało to poszly :joy:

2 polubienia

No dokladnie jak narazie ja widze stałe forumowiczki a te nowe sa na chwile :see_no_evil::smiley:

1 polubienie

Dlatego napisałam, że kumulacja wszystkiego :wink:
I nie sądzę, że redakcja wchodzi w każdy wątek, czyta każdą odpowiedź i decyduje które były najbardziej pomocne a które nie. Po coś są te statystyki na naszych profilach żeby można było łatwo i szybko zweryfikować.

Skoro ktoś dostaje lajka pod swoją wypowiedzią to uważam że można uznać, że inny użytkownik uznał tą odpowiedź za pomocną, w statystykach widać kto ile uzyskał lajkow więc sądzę, że one odgrywają tu dużą rolę :wink:

I przepraszam was, ale jak widzę że ktoś pod wątkiem pisze ; “mam tak samo” i dostaje za to lajka to przewracam oczami.

6 polubień

Dokładnie, niby pomocne ale tak z drugiej strony człowiek chce nadrobić zaległości na forum wchodzi a tam większość komentarzy „no dokładnie” „też tak miałam”. Ostatnio coraz częściej zanim coś napisze to się zastanawiam czy ten komentarz coś wniesie, jak nie to po prostu nie pisze, żeby łatwiej było nadrobić wpisy. Ja na forum jestem z uzależnienia a nie dla nagrody :joy:

Edit @Wesola95 jestes idealnym przykładem że nie liczy się ilość wpisów ani czas spędzony na forum żeby coś dostać. Dobrze pamiętam że w styczniu było Cię mało a dostałaś nagrodę ? Pamiętam że mimo tego że było Cię mało to jak już coś napisałaś to były to wartościowe wpisy

3 polubienia

Jak dołączyłam na forum chyba w październiku to nawalałam komentarzami, byłam na bieżąco w każdym wątku, ale to dlatego że miałam bardzo, bardzo dużo czasu :grinning:porównując styczeń/luty/marzec do października listopada i grudnia to było mnie tu bardzo bardzo mało, a i tak udało się zgarnąć nagrodę i mówiąc szczerze byłam miło zaskoczona :grinning: nie udzielam się teraz tak dużo, ale zerkam tu na forum systematycznie i jak gdzieś widzę, że mogę wtrącić swoje trzy grosze to wtrącam :sweat_smile::sweat_smile:

4 polubienia