Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Ja myślę, ze my “stare forumianki” juz lapiemy zasady i jest to dla nas oczywiste. Nowe osoby szybko wchodza i pisza cokolwiek , bo przeciez tytul brzmi “badz aktywna” ale jak ktos z nami zostaje na dluzej to tez zaczyna rozumiec jak to tutaj funkcjonuje .
Ja serio licze w ogole dziewczyny na jakis zlot :rofl: ja mam wrazenie , ze bysmy sie naprawde super dogadaly .
Pewnie bedzie trudno dopasowac taki event w czasie i miejscu zey kazdej odpowiadal , ale same powiedzcie , ze bylo by super
@Wesola95 ja tez tylko pisze , gdy mam cos do dodana /powiedzenia w danym temacie :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Dokładnie raczej to żadna kumulacja nie jest , bo były przypadki po tysiące komentarzy i się nie dostała dziewczyna, a była dziewczyna co dostała się co nawet 50 nie dodała ale jej komentarze były pewnie jakoś zauważalne i pomocne i się dostała

4 polubienia

Też uważam że nie redakcja nie czyta :joy::rofl: bo ja po paru godzinach mam takie zaległości a co dopiero po miesiącu nie bycia. Myślę że są to statystki które wyciągają ale też zauważyła że sporo jest polubień pojedynczych i tu też jakoś musz do tego podejść ale pewnie mają na to swoje sposoby. Tak zapytałam z ciekawości bo mnie
To zastanawiało.

@Wesola95 ja w ogóle dziwię się że takie odpowiedzi są bo jak nie mam nic do dodania to po prostu daje serduszko co oznacza że się z tym zgadzam

@ewelka8990 nie wszyscy nowi uciekają bo ja jestem tego żywym przykładem.

@asiam1 nie zgadzam się z twoją wypowiedzią. Ja tu jestem dopiero drugi miesiąc i nie tak to wygląda z mojej perspektywy. Nie wrzucam byle jakich krótkich komentarzy tylko właśnie staram się pisać rzeczowo a jak są jakieś rzeczy z którymi się zgadzam to daje lajka. Łatwo się ocenia nowych bo się ich nie zna a dwa dla stałych bywalców mogą robić „konkurencję” co jest absolutnie nie prawda.

1 polubienie

Nie nie , absolutnie nie mowie o wszytskich . Ale to czesto zauwaznalne . Nie chcialam zebys odebrala moja wypowiedz personalnie , ale zwroc uwage , ze czesto gdy przychodzi ktos nowy stara sie “nadrobic” kazdy watek , czasem nawet wpisem typu “ja tak nie mialam , nie pomoge”
Kazdy z nas przechodzil ten etap , kiedy tu przychodził i uczyl sie " co z czym sie je" ja np nie oznaczalam odrazu a dodawalam odpowiedzi jedna pod drugą , ale jak zobaczylam , ze da sie oznaczac to zaczelam tak robic .
Absolutnie nie powiedzialam nic o zadnej konkurencji
Kazdy ma takie same szanse nie zaleznie czy jest tu miesiac , dwa czy kilka lat

1 polubienie

Ale kombinator. Złapy wyciągnął czy spadło :rofl::rofl::rofl:

Nie ktore uciekaja bo jak cos pisaly juz ich nie widac
Ja tez bym nowa i nie ucieklam :wink: zostalam dodatkowo wyrowniona z 2 mamami dostalysmy laktaor muszlowy gdzie dla mnie to był szok i wielka niespodzianka za takie wyroznienie :slight_smile:

1 polubienie

Chodziło @ewelka8990 o to że te nowe są do kolejnych wyników i potem uciekają jak się nie dostają , a póki cy ty jeszcze tym przykldem nie jesteś bo wyników nie było . Ale na pewno się do testów dostaniesz bo byłaś jedną z aktywniejszych osób na forum :blush::blush:

2 polubienia

No tak czasem widziałam że jest wpis od kogoś po raz pierwszy i na kilku postach (tematach) ktoś coś napisał a potem nie ma tej osoby. Też to zauważyłam.
No bo jak ktoś to przychodzi po nagrodę to może być to nudne tylko aktualizacja tematów ktorkie wpisy i koniec. Jak ktoś tu przychodzi by pogadać czy czegoś sie dowiedzieć to jakoś ciekawiej jest :rofl:

1 polubienie

Fajne, pomocne odpowiedzi i podpowiedzi zostają docenione i to jest super 🩵

Ja też z miesiąca na miesiąc coraz mniej tu jestem, zdecydowanie mniej czasu mam, bo Mały bryka coraz bardziej po domu, wymaga coraz więcej uwagi więc brakuje mi tego wolnego “w międzyczasie”, a wieczorem to nie dość że jestem padnięta to tyle jest do nadrobienia, że jestem już daleko w tym wszystkim…za górami za lasami…:joy::joy::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Udzielam się też właśnie już tylko jak widzę, że akurat moja odpowiedź będzie mogła coś wnieść do tematu :smiling_face_with_three_hearts:

4 polubienia

Ja wielokrotnie mowilam, ze lubie gdy przychodza nowe osoby, bo zawsze wnosza nowe ciekawe spostrzeżenia, swoje doswiadczenie i historie

3 polubienia

Ja bardzo lubie czytać wpisy nowych użytkowników :slight_smile: :slight_smile:
I nie rzadko jest tak ze one piszą treściwie czy z sensem , nie na odczepnego sie typu tak samo mysle czy tez tak mam aby tylko było z minimalną ilością znaków czyli 20 i cyk już jest komentarz :expressionless::expressionless:

Ja jak pojawiłam się na forum to mnie to wszystko przytłoczyło, bo tutaj dużo się dzieje :grin: gdybym przyszła tylko dla nagrody to dawno by mnie tu nie było. Z drugiej strony szkoda czasu jak ktoś ma pisać na siłę żeby tylko coś dostać.

5 polubień

Ja też tutaj przed porodem siedziałam 3 miesiące prawie i dużo się udzielałam i pierwszy miesiąc po porodzie też dość tak, a luty, marzec potrafiłam wchodzić tylko jak usypialam wieczorem dzieci :see_no_evil: w lutym dostałam nagrodę, w marcu się nie napalam bo może było mnie za mało , ale potrzebowałam nieraz porad od forumowych cioć :smile:

4 polubienia

Ja Ciebie to już w ogóle podziwiam że masz czas na tak wartościowe wpisy i to praktycznie w każdym miesiącu po porodzie :grinning:
Ja staram się chociaż wejść codziennie ale nawet to mi nie wychodzi a nie mówiąc już o nadrabianiu zaległości :sweat_smile:

A kilka wątków mam nie odczytanych nawet i mi się świeci po 300 wiadomości :smile: pewnie już się tam przewinęły rozmowy na 5 różnych tematów to nawet nie próbuje :see_no_evil:

3 polubienia

Też mam sporo takich nie odczytanych wątków , ja wróciłam po roku czasu to wgl tego pełno mam jeszcze starych wątków ale to już dawno nie aktywne :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Ja czasami po nocy nie ogarniam a co dopiero po dluzszej przwrwie :see_no_evil:

Ja też czasami po nocy nie wiem do czego ręce włożyć a czasami nawet po paru godzinach :rofl: ale to zależy od dnia bo w święta było jakby mniej wpisów

Też zauważyłam , że w święta było mniej wpisów :slight_smile: każdy z rodziną spędzał czas :smiling_face_with_three_hearts: @ewelka8990 mam podobnie, jak bym nie weszła cały dzień to pewnie wcale bym nie ogarniała o co chodzi :rofl:

Są wyniki marca! Udało mi się! 🩷
Gratulacje dla pozostałych wygranych 🩷

5 polubień