Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Super , gratulacje dziewczyny :heart::heart::heart:

4 polubienia

Gratulacje dziewczyny​:heart: ale miła wiadomość po nieprzespanej nocy :stuck_out_tongue_winking_eye: dziękuję @CanpolBabies_Redakcja :kissing_heart:

5 polubień

Ale miły poranek nam zrobili :heart::heart::heart::smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

Oooo :upside_down_face: udało się, ale jestem szczeliwa :face_with_peeking_eye: gratulacje dla reszty mam

4 polubienia

Ja załapałam się na dodatkowe wyróżnienie :grinning: czyżbym załapała się na butelki? :smiling_face_with_three_hearts:

4 polubienia

A co jest w ramach wyróżnienia?

4 polubienia

Matko kochana nawet mi się udalo 🩷 coż za cudowny (bardzo wczesny dzieki moim dziciom) poranek :face_with_hand_over_mouth:🩷

5 polubień

Na pewno niedługo się dowiemy :slight_smile:

4 polubienia

ooo tez sie załapałam :heart_eyes::star_struck:
dawno nie było dodatkowych wyróżnień :open_mouth: chyba magia świąt
gratulacje dziewczyny❤️

5 polubień

Dziękuję bardzo za dodatkowe wyróżnienie, nie spodziewałam się w ogóle, bo nie udzielałam się jakoś dużo na forum, bo mój synek miał skok rozwojowy i bardzo dużo czasu poświęcałam mu, a tu zaglądałam w wolnej chwili.
I gratuluję wszystkim pozostałym mamom :blush:

6 polubień

I nawet mi się udało! Pozytywne zaskoczenie :heart: gratki babeczki :star_struck:

5 polubień

O matko i mi się udało dostać nagrodę główną. Ale się cieszę, bo nie mam jeszcze w wyprawce sterylizatora ani podgrzewacza . Taka wiadomość z rana :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

5 polubień

Gratulacje mamuśki :wink: mi tez się udało i bardzo się cieszę bo jestem bardzo ciekawa tego podgrzewacza :slight_smile:

4 polubienia

Mi też się udało, gratulacje! Pięknie ten podgrzewacz będzie się prezentował u mnie w kuchni :grin:

1 polubienie

Ja obstawiam butelki i może tabletki do zmywarki :wink:

2 polubienia

Ale
Mega się cieszę że mi się udało :two_hearts: gratuluję wszystkim pomocnym mamom :heart:

2 polubienia

Gratulacje wielkie dla wszystkich mam :upside_down_face: super początek dnia

1 polubienie

Gratulacje :slight_smile: nawet da wyroznienia super ze redakcja docenia :wink:

1 polubienie

Nawet sporo nowych mam się załapało 🩷

3 polubienia

Gratuluję dziewczyny :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia