Moja już pokazuje na brzuszek mój i mówi dzidzi. A ja wtedy pytam czy odsłonić i zaczyna głaskać jak powiem żeby dała całuska lub przytuliła to też to robi
Aneczkaa to musi być wspaniały widoki i uczucie towarzyszące 🥰
Ale cudownie ❤️
Ale cudownie ❤️
aneczka to takie cudowne....
Julia, DoNiWe, PattMaz dokładnie uczucie cudowne ;)
u nas podobnie, choć starszy syn juz duży i rozumie sporo, to co wieczór przychodzi pogłaskac brzuch i powiedzieć braciszkowi dobranoc ;) jak odbieram go z przedszkola, to tak samo, najpierw wita się z brzuchem a dopiero potem ze mną ;)
Ewe moja 27 grudnia będzie miała dopiero 2 latka ;) więc jestem z tego powodu pozytywnie zaskoczona że tak robi
Aneczka - dzieci są mądrzejsze niż nam się wydaje :) dużo czują, obserwują, lepiej niż my dorośli :) i ich zachowania są szczere, naturalne - i to jest piękne. Choć tu pewnie duża zasługa rodziców, więc nic tylko się cieszyć ze tak reaguje :)
Aneczka masz bardzo mądra córeczkę :)
Aneczka to cudowne :) znacie już płeć dzidziusia w brzuszku?
Mój synuś też całował brzuszek głaskał i dużo mówił do siostry bardzo się kochają ale czasem zdarzają się awantury :D
Ewe dokładnie ;)
Figa dziękuję ;)
Patka jeszcze nie znamy płci. Jestem w 17 tygodniu ciąży
u nas syn juz w 14 świcił na usg czym trzeba, więc nie było wątpliwości, czekamy w takim razie na info co pojawi się u Ciebie :)
ewe szybko było widać ha ha ha
Nasze dzieciaczki mimo, że małe to bardzo rozumne i wszystko wiedzą co się dzieje.
U mnie starałam się córce wytłumaczyć, że jak pojade do szpitala to może się kiedyś rano obudzić i zamiast mamusi będzie babca, że nie będzie mnie kilka dni itp. i ostatnio sama zapytała i kazała sobie przypomnieć jak to będzie i że to ona będzie się opiekować, nosić na rączkach itp. Także w takich momentach te nasze maluchy szybko dorastają.
Ewe nie wiem zobaczymy. Na początku grudnia miałam USG ale ja nie pytałam o płeć a ginekolog też nie pytał czy chce znać. Teraz będę miała wizytę 28 grudnia zobaczymy czy zrobi USG i czy coś na ten temat powie
Ja plec juz wiedzialam w 13 tygodniu 😊
U nas z synkiem w 13tc była córeczką a po dwóch tyg był już synek i nim został. 😉
Ja to się późno dowiedziałam jakoś w 24-25tc jaka będzie płeć :)
Aneczka a masz jakieś przeczucia co do płci ? Chcecie chłopca żeby była parka czy dziewczynkę :)
U nas też późno było widac bo oba wstydziochy się nie chciały pokazywać :)