teraz w ciąży te emocje mam jeszcze większe
To prawda dopiero co byli bobasami a teraz takie duże chłopaki
A teraz jesteś w pierwszej ciąży czy masz już starsze dzieci? I na kiedy masz termin porodu?
Zgadza się, czas leci niesamowicie szybko
Dokładnie, też często chciałabym zatrzymać czas chociaż na chwilę. Chociaż i tak staramy się z mężem nie żyć w biegu i spędzać ogrom czasu z naszym dzieckiem, to i tak nie zawsze się to udaje
Oj tak z dnia na dzień czas biegnie szybciej
Mam tak samo to chyba hormony szaleją… mój bobasik właśnie skończył 5 tygodni, już jest takim chłopczykiem slodkim. My byliśmy na sesji noworodkowej i ciągle podziwiam zdjęcia, polecam! Chociaż tak można zatrzymać chwilę…
ja mam tez narobione masę zdj, często do nich wracam .
To ja tak samo, staram się robić dużo zdjęć, czy filimków nawet w zwykłej codzienności, żeby było co wspominać i do czego wracać…bo te chwilę tak szybko mijają.
Dobrze, że mamy teraz możliwość wszystko uwieczniać. Czas pędzi jak szalony, więc te zdjęcia i filmiki to taki nasz sposób na zatrzymanie choć odrobiny tej magii
Ja mam mnóstwo zdjęć dzieci, ale mało zdjęć gdzie jesteśmy razem. Mimo, że naprawdę nie lubie siebie na zdjęciach to muszę trochę się zmusić do tych zdjęć, bo mi smutno jak przeglądam galerię, że mam tak mało pamiątek z dziećmi.
Ja mam tak samo. Mam mnóstwo zdjęć córki, ale moich z córką duuuzo mniej. Po prostu nie podobam się sobie jeszcze na tyle, żeby cykać fotki. Po ciąży zostało mi jeszcze 20 kg, które jest dosyć widoczne. Na codzień się tym nie przejmuję, ale wolałabym je zrzucić i wtedy robić zdjęcia
Ja po tej ciąży jestem już na minusie ponad 3 kg w stosunku do początku ciąży, ale za to miałam nadwyżke po poprzednich ciążach, gdzie przykładowo w drugiej przytyłam ponad 30 kg Brzuch miałam tak gigantyczny, że ludzie myśleli, że jestem w ciąży z bliźniakami.
Ja przytyłam 30 kg. Nie miałam wielkiego brzucha, po prostu dostałam wilczego apetytu, dosłownie. Co godzinę byłam głodna
ważne tez aby na bierząco wywoływać te zdj , kiedyś z aparatu na klisze wszystko na bierząco było wywoływane , teraz zanim wywołam nieraz zdj niektóre przepadną ;/
Ja jestem w pierwszej ciąży . Ale czuję się jakbym miała mieć drugie dziecko , często zajmuje się synkiem mojej siostry
To prawda! Kiedyś każde zdjęcie miało swoją wartość i od razu lądowało w albumie. Teraz niby mamy tysiące fotek, a jak przychodzi co do czego to połowy brakuje. Warto wywoływać na bieżąco!
Polecam na gruponie wykupić kupon do colorland , wtedy pakiet np 300zdjec wychodzi za grosze
Mam zaległe półtora roku do wywołania zdjęć. Musze się wreszcie za to zabrać bo tak jak mówicie co z tego że w telefonie tysiące jak na papierze żadnego
O, nie słyszałam o tym, ja muszę jakiś album też kupić