Oj tak ja dostałam na któreś święta Instaxa. Nie używany leżał chyba z 2 lata. Jak urodziła się córkach to co miesiąc robię jej zdjęcie właśnie Instaxem i zbieram. Cudowna pamiątka, bo jednego zdjęcia nie da się już w nim powtórzyć, więc każde jest unikatowe tak naprawdę
hahaha się uśmiałam
To super pomysł widać jak dziecko w ciągu roku z miesiąca na miesiąc się zmienia:)
Noo aż czasem Łezka w oku się kręci
Oj tak, zmiany są tak duże u takich maluchów
Zdecydowanie warto! Przepiękna pamiątka będzie
Oj tak. Mała tak rośnie, że tylko zmieniamy ubranka, buty. Wspominam czasem filmiki noworodkowe
Zdecydowanie, te chwile szybko uciekają, ubranka szybko się zmieniają, ale wspomnienia zostają na zawsze
Nawet chodzi o to że zmienia się telefony i te zdjęcia nie zawsze zostają. Kiedyś pan w pracy w ramach podziękowań wywołał mi 300zdjec. Jeju jaki ja miałam problem żeby to pozgrywac z wcześniejszych telefonów. Masakra. Teraz są w albumie u już nie zginą. Stwierdziłam że tak raz w roku będę drukować zdjęcia
Najgorzej się za to zabrać ,
Ja też raz w roku wywołuję dużą partię zdjęć, żeby nie zginęły jak się telefon zepsuje
mnie tez przeraża ta segregacja i selekcja zdj gorzej jak jakieś zdj do fotografa trafi takie bardziej prywatne a mam kilka takich na tel
Ja dlatego wolę wybrać sobie na Empik, wybieram na aplikacji i się nie martwię, że jakieś prywatne trafi do kogoś
Ja myśle o kupieniu dla małego takiego albumu dziecka od 0 do 6 lat. Gdzie jest miejsce na zdjęcia, pamiątki itp. Tylko starsze córki takich nie mają i boję się, że potem beda pytać czemu on ma, a my nie.
Za moich czasów to zdjęcia były rzadkością, mam ich dosłownie kilka z dzieciństwa. A teraz można wszystko uchwycić i mieć piękną pamiątkę na całe życie.
świetna sprawa, żeby zatrzymać wspomnienia na zawsze
To faktycznie może być afera ale pomysł super, masz jakiś fajny link do tego?
Z dzieciństwa pamiętam aparaty na kliszę miało rozwój klimat, robiło się jedno zdjęcie w danym momencie, a nie 10 jak teraz
Też pamiętam te aparaty. Jak ktoś zamknął oczy na zdjęciu to już koniec
To kup tylko albumy i wydrukuj zdjęcia córek od0-6 lat i będzie po problemie