Dzieci za szybko rosną

Oj tak :rofl: ja dostałam na któreś święta Instaxa. Nie używany leżał chyba z 2 lata. Jak urodziła się córkach to co miesiąc robię jej zdjęcie właśnie Instaxem i zbieram. Cudowna pamiątka, bo jednego zdjęcia nie da się już w nim powtórzyć, więc każde jest unikatowe tak naprawdę :heart::face_holding_back_tears:

hahaha :wink: się uśmiałam

:rofl:

To super pomysł widać jak dziecko w ciągu roku z miesiąca na miesiąc się zmienia:)

Noo aż czasem Łezka w oku się kręci

Oj tak, zmiany są tak duże u takich maluchów :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears:

Zdecydowanie warto! Przepiękna pamiątka będzie :smiley:

Oj tak. Mała tak rośnie, że tylko zmieniamy ubranka, buty. Wspominam czasem filmiki noworodkowe :heart:

Zdecydowanie, te chwile szybko uciekają, ubranka szybko się zmieniają, ale wspomnienia zostają na zawsze :slight_smile:

Nawet chodzi o to że zmienia się telefony i te zdjęcia nie zawsze zostają. Kiedyś pan w pracy w ramach podziękowań wywołał mi 300zdjec. Jeju jaki ja miałam problem żeby to pozgrywac z wcześniejszych telefonów. Masakra. Teraz są w albumie u już nie zginą. Stwierdziłam że tak raz w roku będę drukować zdjęcia

Najgorzej się za to zabrać , :sweat_smile:

Ja też raz w roku wywołuję dużą partię zdjęć, żeby nie zginęły jak się telefon zepsuje :blush:

1 polubienie

mnie tez przeraża ta segregacja i selekcja zdj gorzej jak jakieś zdj do fotografa trafi takie bardziej prywatne a mam kilka takich na tel

Ja dlatego wolę wybrać sobie na Empik, wybieram na aplikacji i się nie martwię, że jakieś prywatne trafi do kogoś :rofl:

Ja myśle o kupieniu dla małego takiego albumu dziecka od 0 do 6 lat. Gdzie jest miejsce na zdjęcia, pamiątki itp. Tylko starsze córki takich nie mają i boję się, że potem beda pytać czemu on ma, a my nie. :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Za moich czasów to zdjęcia były rzadkością, mam ich dosłownie kilka z dzieciństwa. A teraz można wszystko uchwycić i mieć piękną pamiątkę na całe życie.

1 polubienie

świetna sprawa, żeby zatrzymać wspomnienia na zawsze

To faktycznie może być afera :sweat_smile: ale pomysł super, masz jakiś fajny link do tego?

Z dzieciństwa pamiętam aparaty na kliszę :grin: miało rozwój klimat, robiło się jedno zdjęcie w danym momencie, a nie 10 jak teraz :grin:

Też pamiętam te aparaty. Jak ktoś zamknął oczy na zdjęciu to już koniec

To kup tylko albumy i wydrukuj zdjęcia córek od0-6 lat i będzie po problemie :crazy_face:

1 polubienie