moj maly jest malutki jeszcze ale spokojny wie cnie mam z nim problemu
Mój synek był już z nami na kilku weselach, urodzinach. Bardzo ładnie się bawi, umie też “sto lat” zaśpiewać
nam w ostatnią sobotę maja szykuje sie komunia - i obawiam się, bo mała nie lubi natłoku osób
My jedziemy z maluchem na wesele ale później go do domu przywieziemy i mama go przypilnuję jak go położę spać. Pewnie tak do 12 lub 1 zostaniemy na weselu.
my byliśmy ostatnio z dziećmi na komuni przyjędzie odbywało sie w domku z ogrodem starsze dzieci bawiłay sie w ogrodzie a maluchy miały swój pokoik z zabawkami
my idziemy 30 czerwca na wesele oj obawiam sie tego zwlaszcza ze maly jeszcze w nocy sie budzi na cyca
my ostatnio byliśmy na imprezie i nawet mała była grzeczna - choć troszke podrażniona
co do imprezek zawsze zabieram ze soba dzieci no chyba ze ma jakas kumpela urodziny to zabieram je tylko na godzinke a pozniej zostawiam mojej mamie dzieci do pilnowania
My byliśmy na komuni i przy restauracji był plac zabaw. Super sprawa
teraz byliśmy na weselu trzeba bardzo pilnowac dzieci bo taki maluch wylal na siebie barszczyk biały i popazyl sie trzeba z daleka od gorących potraw
my ze starsza córeczka bylismy na 2 weselach ale to wiadomo tylko na chwilke
jak starsze dziecko to jak najbardziej
powinno być więcej takich miejsc gdzie dziecko mogło by się zabawić
szczerze mowiac nie wybralabym się na jakas uroczystosc z coreczka, wydaje mi sie za mala
czarna5717, to wszystko zależy od dziecka, bo jak jest spokojne to czemu nie.
a mi się wydaje że im wcześniej będzie się zabierać dziecko ze sobą na różne spotkania tym lepeij będzie się przyzwyczajać do takich, nowych sytuacji
Dokładnie, my naszego malucha już zabieraliśmy ze sobą, a w sierpniu idziemy na wesele i mały też jedzie z nami,a na spanie go przywieziemy.
my jak na razie nie wybieramy sie nigdzie jak mały podrośnie to w tedy
my już jesteśmy po paru urodzinach na początku byl szok bo dużo ludzi a pozniej to sie swietnie bawila
wiadomo jak dziecko jest spokojne to mozna od malego zabierac, starsza coreczke zabieralismy od malego wszedzie ale mlodsza miala kolki to nie bylo jak