Dzień taty prezent

Będę nudna jak flaki z olejem, ale z całego serca polecam album z pierwszego roczku od Fizjomommy

Jest tak pięknie zrobiony

2 polubienia

Oo tak ! Widziałam go :face_holding_back_tears: zamówię go jak tylko maluch pojawi się na świecie :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Ja to zawsze jak w pracy znajomym rodziło się dziecko to robiłam zrzutkę właśnie na ten album.
Sama żałujesz że ten album został wydane trochę za późno i dla starszej go nie miałam

Fajny taki album ale ja podobne na allegro widziałam i były tańsze , ta cena trochę mnie odstrasza jak za album.

1 polubienie

Ale ten album to do tanich nie należy …. Przeglądałam go

Okej to nie nie jest ale mi się bardzo podoba za parę aspektów. Estetyka jednak większość z tych wszystkich albumów jest albo suitaś nie różowa albo niebieska z neutralnością jest problem.

Ponadto ten album jest pisany przez fizjoterapeutę i poza typowymi rzeczami związanymi z albumem są tam jeszcze właśnie informacje stricte rozwojowe sugestii różnych zabaw. To co ona potrafi mieć w swoich ebookach tylko właśnie wplecione w album

No pod tym względem super , tylko szkoda , że taki drogi

To już dziś :heart_eyes::star_struck: czekam aż mąż wróci z pracy żeby dać mu kolaż zdjęć z wierszykiem :smiling_face: dajcie znać jak u Was i jak reakcje :slight_smile:

1 polubienie

Maz dostal metroweczke rano i byl zadowolony :slight_smile:
Jeszcze ciocie w żłobku z dzieciakami.coś szykują :blue_heart:

1 polubienie

Moj mąż dostanie taką grafikę :grin:

7 polubień

Ale fajny plakat :muscle::muscle::muscle:

1 polubienie

Wow, a sama robiłaś ?

1 polubienie

AI mi pomogło :grin: nie mam takich zdolności :see_no_evil:

Wszystkim tatusiom najlepsze życzenia !

Mój dostał skrzyneczkę dla najlepszego taty drewnianą a w niej jedno Tyskie​:sweat_smile: koszulka z napisem tak wygląda najlepszy tata i przypinka Dżony Brawo bo zawsze mu mówiłam że wygląda jak ta postać z kreskówki :rofl:

3 polubienia

Z tego Tyskie to pewnie najbardziej się ucieszył :sweat_smile::sweat_smile::see_no_evil:

Hahah myślę że napewno w te upały z chęcią zimne z lodówki wypije😅

2 polubienia

Oo tak zimne piwo dla faceta to zawsze trafiony prezent, pasuje na każdą okazję i bez okazji też:sweat_smile: zresztą, gdzie ja nie pije praktycznie wcale, to akurat latem zimnym piwem nie pogardzę! Ale to może w przyszłym roku, bo w tym jeszcze karmię :face_with_hand_over_mouth:

A ja nigdy nie byłam fanką piwa :face_with_peeking_eye: śmierdzi mi to jak nie wiem ale tak mnie nachodzi na takie mohito :face_holding_back_tears: nawet bezalkoholowe nie wypije bo od razu zgaga :laughing:

Mnie piwsko tak strasznie śmierdziało że mój miał zakaz nawet otwierania go przy mnie jak bylam w drugiej ciąży / w pierwszej tak nie miałam/ a jak już po piwie coś do mnie to mnie aż na wymioty ciągnęło :unamused:

1 polubienie