Dzień taty prezent

U mnie też ! Na początku to śmierdziało mi wszystko a szczególności alkohole :face_with_peeking_eye:

Ja też nie lubię piwa wgl nie przepadam za gazowanym więc trochę pewnie dlatego. Czasem ale rzadko napiję się coli czy sprite

A ja odkąd karmie polubiłam pić zimne piwko 0% z soczkiem malinowym własnej roboty. Pychota

2 polubienia

Też lubię takie z soczkiem te smakowe to tak średnio mi wchodzą

1 polubienie

To ja wolałam proseco już wypić

Ja tak samo nie lubię piwa i tego zapachu . Jedynie smakowe przejdzie albo zwykle z dużą ilością soku to jakoś wypije.

Ja najbardziej lubię zwykłe z odrobiną soku, alno takie smakowe co nadal mają posmak piwa :grin: ostatnio mieliśmy wychodne na rocznicę ślubu to się skusiłam na piwo i mimo że jakościowo było średnie to dla mnie, wtedy, było najlepsze na świecie :rofl::rofl:

Ja się zastanawiam czy to jest kwestia dorastania czy na przestrzeni lat te piwa się popsuły

Jedno i drugie pewnie. Te koncernowe dramat, a krafty to teraz każdy chce robić

Też nie lubię smakowych , niczego co smakowe nie lubię a wgl wody na słodko :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Najgorsze są te wody smakowe :hear_no_evil:

Ja bardzo lubię wodę gazowaną z dodanymi cytrusami :smiling_face_with_three_hearts: inaczej nie lubię ani wody gazowanej an zwykłej z cytrusami :joy:

1 polubienie

Mam tak samo. Wolę zwykłe piwo z sokiem niż smakowe. Ale jak już smakowe to bardzo mi smakuje Łomża 0% mango alb grapefruit

Taak, teraz te zerówki smakowe to jest hit. Generalnie ja je traktuję jak napoje gazowane po prostu bo są pyszne a nie są tak słodkie. Zatecky ostatnio wprowadził smakowe ale właśnie nadal czuć tam posmak piwka i serio ogromnie polecam :heart:

1 polubienie

Tak, a zazwyczaj są mało procentowe bo 2 albo 3,5%

Ja co jakiś czas mam atak, że chce tylko wodę gazowaną. Wtedy sobie dodaję cytrynę, miętę i arbuza :heart_hands:

To ja w ciąży się oduczyłam pić gazowanej wody :laughing: i pewnie przez to że takiej nie piję nie dostarczam organizmowi minerałów :confused: piję tylko przefiltrowaną źródlaną :frowning:

Ale kranówka też powinna mieć odpowiednią ilość minerałów, jak kupujes gazowaną np źródlaną to ona też nie ma tyle minerałów co mineralna.

Ja w pierwszym trymestrze nic innego pić nie mogłam niż wodę gazowaną z cytrusami :joy:

2 polubienia

Ja w ciąży gazowanej nie piłam, ale teraz za to mam fazę, chyba przez temp mam ochotę na. Od gazowanego, a niekoniecznie słodkiego

1 polubienie