Gdzie warto jest polecieć z dzieckiem za granicę?

W Turcji byłam kilka razy i na deszcz nigdy nie trafiłam ale w Grecji trafiłam na burzę a na Majorce np w maju była bardzo deszczowa pogoda i zimno

W Turcji byliśmy i było naprawdę dobrze, wszystko fajnie. A co do Egiptu, to ja byłam bardzo ostrożna, na wszystko patrzałam a mój kuzyn był rok później w tym hotelu i miał to samo… jedni tak reagują a jedni inaczej .

Dopóki się nie pojedzie, to się nie przekona. Moja mąż też był 10 osobową grupą i tylko jego dopadła klątwa faraona, reszcie nic nie było :sweat_smile:

A twój mąż też musiał wziąć kroplówkę, czy obyło się bez tego?

Obyło się bez z tego co mi mówił :sweat_smile:

Ja wiem, że następnym razem jak mnie to złapie to pójdę od razu… bo trochę z tym czekałam i się męczyłam, a jak dostałam to od razu było mi lepiej

Niedawno trafiłam na relacje jakieś influ właśnie z Turcji i w tym roku w październiku też trafiła na deszcz :see_no_evil:. A mówi się, że w takich kierunkach pogoda zawsze pewna, jak widać niczego nie można być pewnym w życiu :face_with_diagonal_mouth:

Oj tak, moi znajomi też byli w tym roku i akurat trafili na taką pogodę… Przez trzy dni w ogóle nie wychodzili ani na basen, ani nad morze, a przez kilka dni wisiała czerwona flaga. Tak że ta „pewna pogoda” to chyba już nie jest taka pewna …