Ja bym nie mogła być ze względu na ten głos ![]()
![]()
Dziewczyny wracam po kilku dniach ciszy. Ja już po 🫶🏻 mała na pokładzie 🩷 urodzona w 39+1
Finalnie rodziłam na Żwirkach - opieka podczas porodu super 🫶🏻 położna oraz studentka asystująca wszystko na plus.
Opieka po porodzie - myślałam że będą przychodzić częściej
a byłyśmy zostawione same sobie nocami, ale to może moje oczekiwania
Gratulacje ![]()
jak się czujesz ? Ile ważyła ? Jak poród ?
Gratuluję ![]()
![]()
pięknie się dzidzia prezentuje ![]()
teraz do już Wasz piękny czas ![]()
![]()
![]()
![]()
Ojejuuu ![]()
jakie małe szczęście, ogromne gratulacje!! Wszystkiego dobrego dla Was obu !
Gratulacje , super że wszystko się udało . Dużo siły i zdrówka dla Was dziewczyny ![]()
.
gratulacje:heart:🫶🏿 i dużo zdrowka dla was ![]()
jak będziesz gotowa i miała chęć mozesz opowiedziec jak było i jak sie czujecie:)
Ale super że już jesteście w trójkę. Ale słodki maluszek …. Jak ślicznie ubrana. Gratulacje!!! Samych pięknych chwil życzę
Gratulacje! 🩷:cherry_blossom:![]()
Pierwsza z summerbaby rozpakowana ![]()
![]()
Gratulacje ![]()
co do opieki no jak to się mówi każdemu nie dogodzi hihi (bez urazy)
śliczny ma koperek skóry ![]()
Jak się tak naoglądam lipcowych maluchów na forum to mi jeszcze faktycznie ochotę na trzecie przyjdzie ![]()
![]()
![]()
Przeogromne gratulacje i jak się czujesz już w roli prawitej mamy?
Mam nadzieję że poród był spokojny i że wszystko było w porządku.
No i jeszcze jesteś w szpitalu czy już w domciu
dziękuję bardzo wszystkim 🩷🫶🏻
odpowiem zbiorczo - urodziłam w 39+1 siłami natury w piątek koło 18
poród był długi i męczący, byłam o krok od cesarki. Fizycznie czuję się bardzo dobrze, lekkie pęknięcie krocza.
Wczoraj wróciliśmy do domu, dni są super, ale wieczorami mała się odpala - walczymy i wierzę że będzie lepiej 🫶🏻 Mała dostaje wieczorami ataków histerii i nieprzerwanej kilkugodzinnej chęci na pierś
mam nadzieję, że to się jakoś unormuje i będą spokojniejsze noce.
Poza tym wszystko jest super, jest mega słodka 🩷💕
Ogromne gratulacje ![]()
duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa
cieszcie sie sobą. Rodzina Canpolek powiekszona o kolejna cudowną kruszynke ! ![]()
Jaka duza malutka sie urodzila ?
Powoli się unormuje. Ona dopiero uczy się tego świata poza twoim brzuchem i ją bardzo przeraża. Powoli Sobie wszystko ułożycie
![]()
![]()
![]()
Gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i Małej! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wszystko się będzie normowalo, malutka potrzebuje Mamy i jej bliskości, dlatego tak najlepiej czuje się przy piersi, cieszcie się tym czasem, czerpcie jak najwięcej z tej bliskości, czasu razem i poznwajcie się wzajemnie ![]()
Gratulacje
aż sobie przypomnialam moją kruszynkę a to tak szybko mija i maluch rośnie. Na pewno bobasowi poprawią się wieczory, nauczy się ![]()
@zewsidziewczyna gratulacje
na pewno będzie lepiej! U nas też tak było na początku i trwało to max miesiąc
poza wieczorami to prawie całymi dniami mogła mi na cyckach wisieć
ale mimo że to męczące to jednak ma to swój urok ![]()
Dużo zdrówka dla Was ![]()
początki zawsze są ciężkie, niedługo będzie lepiej ![]()
Wiesz co, może tak płakać bo jeszcze nie masz pewnie takiej laktacji by się najadała. Mój tak płakał i go trochę na początku przez pierwszy miesiąc dokarmiałam bo najzwyczajniej był głodny.