I jeśli chodzi o to czas robienia to na początku długo zchodzi ale jak dojdziesz do wprawy to spokojnie czas będzie się skracał. ![]()
@Magdallenka0897 ja kupiłam lampę i miałam takie zapędy jednak tylko robiłam sobie stopy zazwyczaj, a ręce chodziłam do kosmetyczki. Ale teraz w ciąży to ani stop ani rąk sobie nie robię.
Jak zaczynałam to tt nie było😅
W neonail mieli taki zestaw startowy gdzie pokazane bylo krok po kroku co zrobić, dodatkowo YT ale i na stronach własne neonail czy semilak było jak wykonać dany krok czy jak używać danego produktu. Nie obyło się bez wpadek oczywiście dziś wiem że po zbudowaniu powinnam dodatkowo wytresować tunel a ja zawsze starałam się tam wygładzic po prostu ![]()
W moim regionie ok. 100zl za hybrydę
A wyślesz zdechnij żelu i bazy?
Mi właśnie ciężko tak uczyć się z filmików , ale chociaż sobie stopy robię ![]()
To na prawdę tanio, u nas 160 to najtaniej i wszystko w górę
O jej… Inflacja bardzo podniosła ceny… Jak robiłam nie będąc w pierwszej ciazy to było 70zl.
U mnie też było ok 100/120 teraz podnieśli cenę na 130/150 plus jak są jakieś zdobienia dodatkowe to plus 10/20 zł
Niestety trzeba być na to przygotowanym że ceny będą wzrastać. Aaaale taki wydatek by miec choć chwilę przyjemności nikomu nie zaszkodzi
Dokładnie, ja też szczerze mówiąc lubię chodzić na pazy ze względu na atmosferę i ploteczki od pani manikiurzystki. Zdałam sobie sprawę że mi tego bardzo brakowało od czasu porodu dopiero jak poszłam ostatnio ![]()
U nas to za ściągnięcie poprzedniej stylizacji dodatkowo biorą , za jakiś wzorek , czy french to już kolejne pieniądze… a jak robiłam w mniejszym mieście to płaciłam 90 zł niezależnie co chciałam ![]()
No to racja, ploteczki są też ważne ![]()
U mnie nie biorą ale pani się dopytuje jak widzi że jest coś czego ona nie robiła bo wtedy musi ściągnąć całość bo nie ma pewności co i jak było położone.
Ja jestem co prawda wierna jej ale kiedyś musiałam zrobić na cito przed wyjazdem spontanicznym i poszłam do jej szefowej. Jak przyszłam ściągnąć to ona takie
ale to nie jest u nas robione. Jak dowiedziała się że u nich i że jej szefowa robiła to ja zawołała i pokazała że jak tak można budować ![]()
![]()
Około 140 za hybrydy
Przewodniczka po nowinach ze świata, ![]()
![]()
caaalkowicie Cię rozumien:hugs:
Bardzo dziękuję
jutro poszukam i zaraz zamawiam bo kuzynka ma przyjść do mnie to zaraz przetestuje
I pamiętaj nie stresuj się że dlugo ci to schodzi bo ma początku i mi schodziło z tym a samej sobie to już wogule
w salonie musieliśmy się spieszyć żeby nie za długo robić
Dobrze dziękuje za rady
a rozprowadzasz to pędzelkiem od lakieru czy takim osobnym cienkim ?