Hybrydy bez tpo

I jeśli chodzi o to czas robienia to na początku długo zchodzi ale jak dojdziesz do wprawy to spokojnie czas będzie się skracał. :blush:

1 polubienie

@Magdallenka0897 ja kupiłam lampę i miałam takie zapędy jednak tylko robiłam sobie stopy zazwyczaj, a ręce chodziłam do kosmetyczki. Ale teraz w ciąży to ani stop ani rąk sobie nie robię.

Jak zaczynałam to tt nie było😅
W neonail mieli taki zestaw startowy gdzie pokazane bylo krok po kroku co zrobić, dodatkowo YT ale i na stronach własne neonail czy semilak było jak wykonać dany krok czy jak używać danego produktu. Nie obyło się bez wpadek oczywiście dziś wiem że po zbudowaniu powinnam dodatkowo wytresować tunel a ja zawsze starałam się tam wygładzic po prostu :wink:

W moim regionie ok. 100zl za hybrydę

A wyślesz zdechnij żelu i bazy?

Mi właśnie ciężko tak uczyć się z filmików , ale chociaż sobie stopy robię :smiley:

1 polubienie

To na prawdę tanio, u nas 160 to najtaniej i wszystko w górę

O jej… Inflacja bardzo podniosła ceny… Jak robiłam nie będąc w pierwszej ciazy to było 70zl.

1 polubienie

U mnie też było ok 100/120 teraz podnieśli cenę na 130/150 plus jak są jakieś zdobienia dodatkowe to plus 10/20 zł

Niestety trzeba być na to przygotowanym że ceny będą wzrastać. Aaaale taki wydatek by miec choć chwilę przyjemności nikomu nie zaszkodzi

1 polubienie

Dokładnie, ja też szczerze mówiąc lubię chodzić na pazy ze względu na atmosferę i ploteczki od pani manikiurzystki. Zdałam sobie sprawę że mi tego bardzo brakowało od czasu porodu dopiero jak poszłam ostatnio :sweat_smile:

U nas to za ściągnięcie poprzedniej stylizacji dodatkowo biorą , za jakiś wzorek , czy french to już kolejne pieniądze… a jak robiłam w mniejszym mieście to płaciłam 90 zł niezależnie co chciałam :see_no_evil:

No to racja, ploteczki są też ważne :rofl:

1 polubienie

U mnie nie biorą ale pani się dopytuje jak widzi że jest coś czego ona nie robiła bo wtedy musi ściągnąć całość bo nie ma pewności co i jak było położone.
Ja jestem co prawda wierna jej ale kiedyś musiałam zrobić na cito przed wyjazdem spontanicznym i poszłam do jej szefowej. Jak przyszłam ściągnąć to ona takie :thinking: ale to nie jest u nas robione. Jak dowiedziała się że u nich i że jej szefowa robiła to ja zawołała i pokazała że jak tak można budować :laughing::sweat_smile:

1 polubienie

Około 140 za hybrydy

Przewodniczka po nowinach ze świata, :grin::grin::grin: caaalkowicie Cię rozumien​:hugs:

Ja jestem z tych produktów bardzo zadowolona. Dobrze się trzymają płytki te produkty.

1 polubienie

Bardzo dziękuję :heart_eyes: jutro poszukam i zaraz zamawiam bo kuzynka ma przyjść do mnie to zaraz przetestuje

I pamiętaj nie stresuj się że dlugo ci to schodzi bo ma początku i mi schodziło z tym a samej sobie to już wogule :see_no_evil:w salonie musieliśmy się spieszyć żeby nie za długo robić

Dobrze dziękuje za rady :wink: a rozprowadzasz to pędzelkiem od lakieru czy takim osobnym cienkim ?