Dokładnie cały czas coś zmieniają, wymyślają co rusz to jakieś nowości…
Ja w ciąży przestałam robić i zdjęłam hybrydę bo mi się ogólnie paznokcie łamały i nie miałam siły ich robić… gorzej wyglądały wizualnie jak jeden paznokieć dłuższy a drugi krótszy a lubie długie paznokcie …ale zdjęłam i obcięłam na krótko bo były tak już zniszczone …robiłam kilka lat bez przerwy…a w ciąży była moja najdłuższa przerwa odrosły mi do calej płytki ![]()
Zrobiłam tak samo
jeden krótszy od drugiego, to zrownalam, pomalowalam odżywka i git
Wow to długo wytrzymalas! Ja całą ciążę miałam coś a to wesele koleżanki, a to jakieś rocznicę urodziny i robiłam prawie do samego porodu. Miałam półroczna przerwę jak się mała urodziła ale zrobiłam teraz na chrzest sobie i chyba będę kontynuować bo uwielbiam ten efekt ![]()
Ja mam pół płytki zrośnięte, ale póki mały się urodzi i urośnie to myślę że też mi cała się odbuduje płytka.
Ja teraz na wesele sama pomalowałam sobie zwykłym lakierem i też wyglądały ładnie.
Za dwa tygodnie mam wesele i też planuje obrobic skórki i pomalować je tylko. Najwygodniejsza z opcji póki co
Takie samo mam podejście , zobaczysz z Zosią i w ciąży to nawet nie poczujesz,że ktoś Ci na pazy patrzy ![]()
@Annka ja nawet nie miałam w głowie by się zapisać i siedzieć tam ileś godzin.
Doskonale rozumiem. Sama żyje w biegu z moim brzdące w brzuszku i z malutka córeczką pełną energii. Żyje szybko i nie lubie tracic cennego xzasu na siedzenie:)
Niby tak ale jednak zanim zrobi się samemu to też zajmuje czasu, bo jednak ogarnąć sobie miejsce, rzeczy, czas by te paznokcie wyschły
choc ja przy małej na początku to też na Wielkanoc sama ogarniałamn bo nie miałam siły się umówić i iść do salonu
Mam tak samo jeszcze przyjdzie na to czas ![]()
No ale to na wiosce , ale nie podobały mi się te paznokcie bo były grube i odpryski się robiły a potem 160 zapłaciłam na mieście
Taaak, jeszcze i nam zaświeci słoneczko i będziemy mogły się rozpłynąć w nowych wzorkach i kolorkach paznokci ![]()
Ja przed porodem sobie zrobiłam bo ładnie się odbudowały mi a teraz po porodzie skróciłam sobie na krótkie, żeby małego nie drapać ![]()
ale hybryda musi być
wcześniej zdjęłam bo przy wymiotach i nudnościach stwierdziłam że nie mam siły robić sobie paznokci a nie lubie mieć połamanych albo za dlugich odrostów bo mnie to zaraz irytuje że nie mogę sobie zrobić nowych bo nie mam czasu albo siły, wtedy głównie nie miałam siły na robienie pazów:sweat_smile:
Pewnie , zwykły lakier jak równo się pomaluje również swietnie wygląda.
Dokładnie, jak ktoś ma może wprawę w nakładaniu sobie zwykłego lakieru… Ja to zaraz gdzieś się dotknę, nie wysuszę dobrze. I tak to. Idealnie nie ma. Ale coś tam wyjdzie
No niestety trzeba jednak chwilę poczekać żeby dobrze wysechł ten lakier, ale ostatnio kupiłam taki szybkoschnący w Rossmanie że w moment i suchy jest.
Dzięki za polecenie, gdzieś będę mieć na uwadze podczas zakupów
A jakieś tipy na wzmocnienie paznoki?