Hybrydy bez tpo

Po Eveline miałam potworną relację alergiczną ;( ale ogólnie ma też sporo dobrych opinii. Ja miałam pecha , jakiś składnik musiał tam być , który mnie uczulił . Nie mam pojęcia co to było :frowning:

A co dokładnie się działo po tej odżywce? Miałaś wysypkę?

Powiem wam że po Regenerum jakoś nie zauważyłam różnicy w paznokciach. Eveline już trochę lepiej ale też bez szału. Najbardziej mi pomógł olejek rycynowy wcierany rano i wieczorem w paznokcie i skórki. Po miesiącu stosowania powiem wam że paznokci nie mogłam nożyczkami uciąć bo były takie twarde

1 polubienie

Kupiłam tą pierwszą i jest świetna :wink:

O widzisz super , ja olejkiem rycynowym olejowałam brwi żeby je wzmocnić , ogólnie włoski mam i tak dosyć mocne ale od kąd maluje codziennie cieniami do brwi żeby je podkreślić mam wrażenie że trochę mi powypadały😳

1 polubienie

Ooo chetnie sprawdze, bo po porodzie zdjelam już hybrydy i moja płytka jest mega delikatna :woman_shrugging:t3:

1 polubienie

Ja już maluję odżywka od grudnia i dalej się wyginają i ciągle kruszą :confused: ciekawa jestem jak długo jeszcze , ale widzę poprawę

Ja chyba predzej zapisze sie na paznokcie niż dojde do jakiegos normalnego stanu z nimi :sweat_smile: zaczełam od brwi i zapisalam sie na henne pudrowa :heart:

2 polubienia

Też lubię hennę , szkoda tylko że tak krótko Trzyma

Ale ta pudrowa podobno ciut dłużej… pierwszy raz bede robic i nie bardzo wiem :woman_shrugging:t3:

1 polubienie

Kiedyś używałam tej odżywki z eveline i byłam zadowolona chociaż te które wpadają w różowy odcień szybko mi odpryskiwały. Najlepiej trzymała się ta odżywka o mlecznym kolorze. Chociaż ostatnio w ogóle nie maluję paznokci, jakoś z czasem zaczął mi przeszkadzać zapach lakierów

Mi tak ładnie tydzień trzyma , a później zostaje tylko na włoskach i juz sobie poprawiam

Aaa czyli pewnie bedzie podobny efekt :sweat_smile::pleading_face: no ale trudno, przynajmniej na imprezke urodzinowa syna bede miala łasne brwi :sweat_smile:

1 polubienie

Mi zwykła henna trzymała 2 tygodnie a pudrowa to i 5 tygodni, jak dla mnie ta jest zdecydowanie lepsza.

Ooo to daj znać jak u Ciebie trzymała bo @daga1271 może mi miał ktoś źle zrobione

1 polubienie

Wydaje mi się że poprawę najlepiej zobaczysz jak ci cała płytka odrośnie.

Całkiem możliwe , to jeszcze długo :hear_no_evil::hear_no_evil::see_no_evil:

Spokojnie do lata napewno odrosną i będą pięknie wyglądać :smile:

Też w ciąży zrezygnowałam z hybryd. Przerzuciłam się na zwykle lakiery kiedy wychodzę, a na co dzień nakładam tylko odżywkę :slight_smile:

No już jest coraz lepiej ale dalej się krusza :smiley: