Po Eveline miałam potworną relację alergiczną ;( ale ogólnie ma też sporo dobrych opinii. Ja miałam pecha , jakiś składnik musiał tam być , który mnie uczulił . Nie mam pojęcia co to było ![]()
A co dokładnie się działo po tej odżywce? Miałaś wysypkę?
Powiem wam że po Regenerum jakoś nie zauważyłam różnicy w paznokciach. Eveline już trochę lepiej ale też bez szału. Najbardziej mi pomógł olejek rycynowy wcierany rano i wieczorem w paznokcie i skórki. Po miesiącu stosowania powiem wam że paznokci nie mogłam nożyczkami uciąć bo były takie twarde
Kupiłam tą pierwszą i jest świetna ![]()
O widzisz super , ja olejkiem rycynowym olejowałam brwi żeby je wzmocnić , ogólnie włoski mam i tak dosyć mocne ale od kąd maluje codziennie cieniami do brwi żeby je podkreślić mam wrażenie że trochę mi powypadały😳
Ooo chetnie sprawdze, bo po porodzie zdjelam już hybrydy i moja płytka jest mega delikatna ![]()
Ja już maluję odżywka od grudnia i dalej się wyginają i ciągle kruszą
ciekawa jestem jak długo jeszcze , ale widzę poprawę
Ja chyba predzej zapisze sie na paznokcie niż dojde do jakiegos normalnego stanu z nimi
zaczełam od brwi i zapisalam sie na henne pudrowa ![]()
Też lubię hennę , szkoda tylko że tak krótko Trzyma
Ale ta pudrowa podobno ciut dłużej… pierwszy raz bede robic i nie bardzo wiem ![]()
Kiedyś używałam tej odżywki z eveline i byłam zadowolona chociaż te które wpadają w różowy odcień szybko mi odpryskiwały. Najlepiej trzymała się ta odżywka o mlecznym kolorze. Chociaż ostatnio w ogóle nie maluję paznokci, jakoś z czasem zaczął mi przeszkadzać zapach lakierów
Mi tak ładnie tydzień trzyma , a później zostaje tylko na włoskach i juz sobie poprawiam
Aaa czyli pewnie bedzie podobny efekt ![]()
no ale trudno, przynajmniej na imprezke urodzinowa syna bede miala łasne brwi ![]()
Mi zwykła henna trzymała 2 tygodnie a pudrowa to i 5 tygodni, jak dla mnie ta jest zdecydowanie lepsza.
Ooo to daj znać jak u Ciebie trzymała bo @daga1271 może mi miał ktoś źle zrobione
Wydaje mi się że poprawę najlepiej zobaczysz jak ci cała płytka odrośnie.
Całkiem możliwe , to jeszcze długo ![]()
![]()
![]()
Spokojnie do lata napewno odrosną i będą pięknie wyglądać ![]()
Też w ciąży zrezygnowałam z hybryd. Przerzuciłam się na zwykle lakiery kiedy wychodzę, a na co dzień nakładam tylko odżywkę ![]()
No już jest coraz lepiej ale dalej się krusza ![]()