@Magda_krol a jak to imię ostatecznie ![]()
?
Obcy ludzie macają Cie na ulicy? Tak bez zapytania? W Turcji to normalne , i wrecz trzeba się chować żeby nie dotykali , zwłaszcza małych dzieci no oni kochają małe dzieci , ale że u nas ? Szok😏
Nooo i skąd się to bierze ? Masakra
A mnie w ciąży tylko jedna koleżanka raz po brzuchu głaskała. Nawet moi rodziece czy tesciowie nie dotykali brzucha wiec nie znam tego uczucia ![]()
A mnie to wkurza , jak ktoś złapie a nie zapyta nawet
Najgorzej. To trzeba zwracać uwagę i nie patrzeć
Mi jest zawsze glupio zwrócić uwagę
Niby mi też ale czasem wolę się odezwać niż denerwować
To masz rację , ale ja nie wiem ja bym nie mogła tak kogoś łapać , najpierw bym zapytała
No nie wiem ale mnie nikt po brzuchu nie macał jak byłam w ciąży …. Raz mama tylko dotknęła a raz ciocia. Ale to bliskie mi osoby ![]()
Mnie z założenia nie przeszkadza, ale właśnie jak ktoś zapyta. Koleżanka z pracy na początku ciąży powiedziała że kocha brzuszki ciążowe i na całą ciążę już mogła macać ile chciała
ale teściowa to nie zapytała nawet a zaczęła mega miziać i to było niekomfortowe
No ja pisałam wyżej też , że nie było u mnie takich sytuacji . I mi się też nie zdążyło żebym kogoś łapała za brzuch . Ja nie wiem dziewczyny gdzie wy chodzicie, że Was tak chcą macać po brzuchu ![]()
![]()
![]()
Ja też bym zapytała ![]()
Ja też nie spotkałam się z sytuacją żeby ktoś z obcych “macał” mnie po ciążowym brzuszku
![]()
nawet z rodziny raczej nie, a jeśli sporadycznie ktoś chciał to zawsze wcześniej zapytał ![]()
Ja zawsze pytałam czy mojego chłopa też chcą po jajkach posmyrać, w końcu ten brzuch to jego dzieło
nikt chętny nie był ![]()
Haha no dobre , trzeba tak mówić
Haha tak po brzuchu miziaja i gratuluja a nikt po jajkach nie poklepie i nie powie "dobra robota " ![]()
![]()
![]()
Nawet jest taki mem o tym ![]()
No faktycznie jak by z tej strony na to spojrzeć to gdyby nie te jajka to brzucha by nie było ![]()
Akurat nie chciałam żeby mi męża któraś dotykała ![]()
mnie można było po brzuszku miziać nie miałam z tym problemu, ale to każda jest inna ![]()