Imiona chłopięce

@Magda_krol a jak to imię ostatecznie :see_no_evil::see_no_evil:?

Obcy ludzie macają Cie na ulicy? Tak bez zapytania? W Turcji to normalne , i wrecz trzeba się chować żeby nie dotykali , zwłaszcza małych dzieci no oni kochają małe dzieci , ale że u nas ? Szok😏

Nooo i skąd się to bierze ? Masakra

A mnie w ciąży tylko jedna koleżanka raz po brzuchu głaskała. Nawet moi rodziece czy tesciowie nie dotykali brzucha wiec nie znam tego uczucia :grin:

A mnie to wkurza , jak ktoś złapie a nie zapyta nawet

1 polubienie

Najgorzej. To trzeba zwracać uwagę i nie patrzeć

1 polubienie

Mi jest zawsze glupio zwrócić uwagę

1 polubienie

Niby mi też ale czasem wolę się odezwać niż denerwować

1 polubienie

To masz rację , ale ja nie wiem ja bym nie mogła tak kogoś łapać , najpierw bym zapytała

No nie wiem ale mnie nikt po brzuchu nie macał jak byłam w ciąży …. Raz mama tylko dotknęła a raz ciocia. Ale to bliskie mi osoby :rofl:

1 polubienie

Mnie z założenia nie przeszkadza, ale właśnie jak ktoś zapyta. Koleżanka z pracy na początku ciąży powiedziała że kocha brzuszki ciążowe i na całą ciążę już mogła macać ile chciała :joy: ale teściowa to nie zapytała nawet a zaczęła mega miziać i to było niekomfortowe

No ja pisałam wyżej też , że nie było u mnie takich sytuacji . I mi się też nie zdążyło żebym kogoś łapała za brzuch . Ja nie wiem dziewczyny gdzie wy chodzicie, że Was tak chcą macać po brzuchu :rofl::rofl::rofl:

Ja też bym zapytała :slight_smile:

1 polubienie

Ja też nie spotkałam się z sytuacją żeby ktoś z obcych “macał” mnie po ciążowym brzuszku :stuck_out_tongue_winking_eye: :face_with_peeking_eye::sweat_smile: nawet z rodziny raczej nie, a jeśli sporadycznie ktoś chciał to zawsze wcześniej zapytał :blush:

Ja zawsze pytałam czy mojego chłopa też chcą po jajkach posmyrać, w końcu ten brzuch to jego dzieło :rofl: nikt chętny nie był :rofl:

Haha no dobre , trzeba tak mówić

Haha tak po brzuchu miziaja i gratuluja a nikt po jajkach nie poklepie i nie powie "dobra robota " :laughing::laughing::laughing:

Nawet jest taki mem o tym :joy_cat:

No faktycznie jak by z tej strony na to spojrzeć to gdyby nie te jajka to brzucha by nie było :rofl:

1 polubienie

Akurat nie chciałam żeby mi męża któraś dotykała :laughing::joy: mnie można było po brzuszku miziać nie miałam z tym problemu, ale to każda jest inna :sweat_smile:

1 polubienie