Nooo tak, mnie nie myziano ale jakby ktoś zapytał ze znajomych czy rodziny to bym nie miała z tym problemu …. Szwagierka znowu bardzo nie chciała i na to wkurzało …. Tak jak piszesz każdy jest inny i to co jednemu przeszkadza to drugiemu nie i na odwrót
1 polubienie
Gruby nie odpuszcza, mimo tego, że co chwilę dostaje kopa, to twardo leży
3 polubienia
Devon rex
i zgadza się, to jest hybryda sfinksa. Devon rex był kotem Kleopatry, co więcej- był inspiracją do postaci Yody 
1 polubienie
Pierwszy raz na oczy widzę takie cudo 

Jeju ! Ale słodziak 
czeka na bobasa
Nie pamiętam, na kiedy termin? U mnie było tak że tydzień przed porodem moja suczka nie odstępowała mnie na krok 
Masz doświadczenie czy one faktyczniej sa mniej uczulające ?
Ale cudny kotek , ewidentnie oczekuje maluszka 
Najlepsza rasa
siedzi ze mną pół dnia na ogrodzie, nigdzie nie ucieka. Jak go wołam to przybiega jak pies, nie odstępuje na krok. Czasem to jest aż męczący z tą swoją miłością 
1 polubienie
@karolina27034 4 września. Ale skurcze dzisiaj takie miałam, że mnie o 9 wybudziły ze spania… I tak, jak cierpiałam na bezsenność tak dzisiaj ledwo na oczy widzę 
@magdap_96 tak!
mam znajomego, który wystarczyło, że wszedł do domu, gdzie był kot i już łzawił. Mojego Olafa miał u siebie 2 tygodnie i dopiero wtedy mówił, że zaczęło go kręcić trochę w nosie.
Mój były to miał takie uczulenie, że się wręcz dusił, a Olaf spał na jego poduszce i nic
ale to cecha osobnicza
Ale piękny kociak
slodziaczek
Super
ja właśnie szukam kociaka co mniej uczula.
Może jesteś jedną z tych kobiet, które mają bardzi bolesne skurcze przepowiadajace
albo dzidzia chce wyjść wczesniej 
Specjalistka od kotów to jest moja córka xd aż dziwię, się, że tam tolerują jej przytulanki
Idę do lekarza w piątek
trochę ustały. Ale sikam co pół godziny, nawet jak nie mam czym. Młody tak tłucze po pęcherzu, że mam wrażenie, że mi ktoś tam milion szpilek wbija. Zapalenia pęcherza nie mam- każdy ruch młodego to jest ból. Teraz jeszcze leżę i taknke spojenie boli, że oszaleje.
Mój chłop mówi, że pochwę mam taką krótka, miękka i pomarszczona jak jakiś żelek 

@magdap_96 niech wychodzi
za tydzień kończymy kłaść kafle, może wychodzić 

Co do kota tylko uważaj na hodowle… Tak łatwo się naciąć na pseudo, które się pięknie wypowiadają o sobie. Koty nie są tanie, ale lepiej dać więcej i mieć pewność, niż później leczyć, cierpieć z kotkiem i wydać finalnie dużo więcej ;). Na FB wejdź na forum Devon rex 
A są takie kociaki co nie uczulają? Chyba te bez sierści chodź gdzieś już by temat ze to nie sierść uczula tylko coś w ślinie
Mąż ma uczulenie na sierść, i nie ważne czy sierść kota psa świnki morskiej czy królika 
1 polubienie