Jak Wasze samopoczucie 💖?

Ja jak urodziłam synka i teraz jak ma cztery miesiące patrzę na niego że jest niby malutki a już tyle urósł i myślę ale szkoda że to już moje ostatnie dzieciątko​:see_no_evil: patrzę na te malutkie ubranka :smiling_face_with_three_hearts:
@Magdallenka0897 oj tak szkoda . Takie maluszki są słodziutkie ja swoje to ciągle tule i całuję. Już taki wycalowany jest🤣

Jak widzę na insta jakieś rolki z noworodkami to mam takie jakie słodkie, ale ja tam już nie chce od nowa :crazy_face:

1 polubienie

Nigdy nie mów nigdy ! :smiley:

2 polubienia

Hahahahha też tak miałam a ostatnio głupie pomysły chodzą po głowie ahhah

1 polubienie

Czym więcej dzieci w domu tym bardziej wesoło jest :smile::smile:

To tak jak u nas xd jak ktoś mi mówi, że rozpieszczam synka to mówię, że to ostatnie dziecko :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ja ogólnie kocham dzieci ale jak jestem sama z moimi szogunami to wieczorami już padam na twarz jak by mi doszło jeszcze z jedno dziecko to spała bym na stojąco. Moja poltora roczna córka jest ostatnio taka maruda , ciągle ciągnie do kuchni i chce wyjadać lukier z ciastek , ciastek nie chce tylko wyrzuca na podłogę :see_no_evil: najgorzej jak synek płacze muszę brać go na ręce i córka robi fochy , rzuca się na podłogę :rofl: i jeszcze starsza ją podpuszcza a ta piszczy​:see_no_evil: wczoraj ją specjalnie podszczypywała , istne wariactwo…a co jak by jeszcze jedno doszło :see_no_evil::hear_no_evil: Armagedon

1 polubienie

Doskonale cie rozumiem ja czasami tylko wieczorem czemam az usna :rofl::rofl::rofl: co chwile mama jestem glodna, mama siku, mama to mama tamto :rofl::rofl::rofl:

Haha moja koleżanka mówi że jak ma taki dzień ciężki z dziećmi to siada z kubkiem herbaty zamyka oczy i mówi sobie " spokojnie kiedyś się wyprowadzą " . Jej córka powiedziała że wybuduje się na działce na przeciwko :rofl: żeby nie miała za daleko do rodziców :rofl:

3 polubienia

Teraz czasami mamy dość a pozniej bedziemy prosic aby odzwiedzili starych rodzicow :smiley:

1 polubienie

Haha ale agentka musi być z tej córki :rofl::rofl::rofl:

Dokładnie. Ja czasem się drę jak wariatka a potem żałuję i myślę że przecież latka płyną i nim się obejrzę to bede tęskniła za bajzlem w salonie i torem przeszkód z zabawek oraz rozlanym kompotem na podłodze czy chociażby znienawiodzinym rozpaćkanym wszędzie jedzeniem :slightly_smiling_face::upside_down_face::slightly_smiling_face::upside_down_face:

Hahah ona taka w domu śmiała bo była u mnie w grupie w przedszkolu to taka spokojniutka była, no chyba że gdzieś się podział jej kocyś to wpadała w szał :hear_no_evil::rofl:
@MamaSloneczka oj tak będziemy kiedyś tęsknić za tymi okruchami na łóżku, podłodze i stoliku. Wypalcowanych ścianach i łóżkach brudnych od jedzenia (ketchup):sweat_smile:

1 polubienie

Czasem dzieci w przedszkolu są grzeczne, a w domu nie i odwrotnie xd
Generalnie fajna praca z dziećmi, ale jak czasem słucham jak rodzice wymyślają to współczuję i podziwiam:p

A czas szybko leci , i raz dwa i będziemy to już sobie wspominać :smiley:

Ja tam pracowałam jako pomoc nauczyciela , powiem szczerze że od dzieci gorsze byli właśnie rodzice… praca naprawdę nieadekwatna do wynagrodzenia :see_no_evil: bywali czepialscy rodzice, sama nie wiem kto był gorszy w zachowaniu dzieci czy ich rodzzice. Oczywiście nie wszyscy bo większość na szczęście byli normalni z którymi można było naprawdę świetnie współpracować :smiling_face_with_three_hearts:
@Magdallenka0897 o tak to prawda i z czasem tęsknić🙈 szczególnie jak zaczną dorastać i pojawią się różne problemy

1 polubienie

Hejo dziewczyny, jak u Was ? Jak Wasze nastroje? W poniedziałek był słynny najgorszy dzień w roku - czy u Was on się potwierdził ? U mnie kompletnie nie i taki dzień to bym przypisała w listopadzie - tez z resztą nie znoszę tego miesiąca.
Ja właśnie wypiłam małą kawę w kubku córki plus kinderki do tego i tak przeglądam forum i myślę , a napiszę co u Was :smiling_face::smiling_face:

Ale zrobiłaś mi ochotę na kinder bueno ! A widzieliście ten nowy smak dark ? Czy jakoś tak

Ten w ciemnej czekoladzie ? Taaak kusi z polek non stop :see_no_evil:
A moj poniedzialek byl git :grin: w ogole caly tydzien jakis taki fajny jest

A ja go widziałam tylko w reklamie konkursowym :see_no_evil::see_no_evil: jakby leżał u mnie na półce to bym go wzięła od razu ! :sweat_smile: