O nie, ja nie widziałam
ale i tak jak dla mnie najlepsze są białe ![]()
Ja tylko tu widziałam to czarne
Te kinderini próbowałam i bardzo smaczne są ![]()
Lodów też jeszcze nie widziałam ![]()
U nas cały tydzień taki ładny, słoneczny, mimo mrozku to jest takie uczucie jakby już było ciut wiosennie i tez mam takie odczucie, że właśnie taki fajny ten tydzień był przez to że jednak to słońce dodaje energii i poprawia nastrój ![]()
![]()
O taak , chyba to wlasnie to slonce . Mogli by albo oddac mi moj snieg albo juz wiosnowac calkowicie , a nie tak pol na pol ![]()
A co nie macie już śniegu? @Mamii oj tak jak słoneczko jest to od razu lepiej , i zaraz wszystko sie chce
Cos Ty , u nas juz wszytsko roztopione dawno , za to sloneczko w pelni , ale z minusem
Ojej, to mogę się podzielić śniegiem i troszkę wysłać kurierem ![]()
![]()
ale u nas był nawet deszcz marznący trochę stopniało ale dalej trochę tego leży, u nas codziennie kuligi organizują ![]()
Ale fajnie kuligi fajna sprawa
u nas tylko mroz sniegu ani troche ![]()
Fajną sprawa, gdyby nie ciąża z chęcią też bym poszła
Ale fajnie , super że dzieci w końcu wiedzą co to zima śnieg w ferie i się mogą nacieszyć
może u was też spadnie do tego czasu jak będą u was ferie ![]()
Zobaczymy fajnie by było zawsze bysmy wyszli na dwor sie pobawic, pojezdzic sankami ![]()
U nas zapowiadają śnieg od poniedziałku, to może do was przyjdzie też ta chmurka ![]()
![]()
Az tez sprawdzilam ! W poniedzialek pokazuje snieg ![]()
kurna ale mi humor poprawiłaś !
Oby teraz się to jeszcze sprawdziło ![]()
@ewelka8990 a my zapraszamy w razie co do pomorskiego na ferie ![]()
U nas dziś już ponuro, słoneczka nie ma ![]()
Dziś nawet już znowu prószył śnieg od rana troszkę
a tak to jest jeszcze trochę pozostałości tamtego śniegu ![]()
No wczoraj tak ładnie u nas było a dzisiaj też nie ma słońca ![]()
Ja też nie odczuwałam blue monday, dopiero we wtorek przeczytałam, może jakbym wiedziała wcześniej to bym się dostosowała humorem ![]()
Własnie
jakbym wiedziala to moż jakiś efekt placebo by sie udało zastosować ![]()
Czytam i jeśli chodzi o sny, to mam podobną sytuację, męczą mnie koszmary. Chciałabym już urodzić i cieszyć się dzidziusiem. Jak planujesz nazwać chłopca, po dziadku? Wspieram i wysyłam dużo wsparcia😍