Jak Wasze samopoczucie 💖?

O nie, ja nie widziałam :frowning: ale i tak jak dla mnie najlepsze są białe :stuck_out_tongue:

Ja tylko tu widziałam to czarne :smiley: a ta kanapka „paradiso” czeka na nas na jutro i pyszne są te ciasteczka kinderinii :smiley: gdyby nie ten konkurs to bym ich nie kupiła :see_no_evil:

1 polubienie

Te kinderini próbowałam i bardzo smaczne są :slight_smile:

Lodów też jeszcze nie widziałam :smiley:

U nas cały tydzień taki ładny, słoneczny, mimo mrozku to jest takie uczucie jakby już było ciut wiosennie i tez mam takie odczucie, że właśnie taki fajny ten tydzień był przez to że jednak to słońce dodaje energii i poprawia nastrój :muscle:t2::star_struck: :sun_with_face:

O taak , chyba to wlasnie to slonce . Mogli by albo oddac mi moj snieg albo juz wiosnowac calkowicie , a nie tak pol na pol :rofl:

A co nie macie już śniegu? @Mamii oj tak jak słoneczko jest to od razu lepiej , i zaraz wszystko sie chce

1 polubienie

Cos Ty , u nas juz wszytsko roztopione dawno , za to sloneczko w pelni , ale z minusem

Ojej, to mogę się podzielić śniegiem i troszkę wysłać kurierem :speak_no_evil::speak_no_evil::see_no_evil: ale u nas był nawet deszcz marznący trochę stopniało ale dalej trochę tego leży, u nas codziennie kuligi organizują :smiley:

1 polubienie

Ale fajnie kuligi fajna sprawa :slight_smile: u nas tylko mroz sniegu ani troche :speak_no_evil:

1 polubienie

Fajną sprawa, gdyby nie ciąża z chęcią też bym poszła :smiley: Ale fajnie , super że dzieci w końcu wiedzą co to zima śnieg w ferie i się mogą nacieszyć :wink: może u was też spadnie do tego czasu jak będą u was ferie :wink:

1 polubienie

Zobaczymy fajnie by było zawsze bysmy wyszli na dwor sie pobawic, pojezdzic sankami :wink:

1 polubienie

U nas zapowiadają śnieg od poniedziałku, to może do was przyjdzie też ta chmurka :smiling_face::smiling_face:

Az tez sprawdzilam ! W poniedzialek pokazuje snieg :heart_eyes::snowflake: kurna ale mi humor poprawiłaś !

2 polubienia

Oby teraz się to jeszcze sprawdziło :heart_eyes::heart_eyes: @ewelka8990 a my zapraszamy w razie co do pomorskiego na ferie :smiley:

1 polubienie

U nas dziś już ponuro, słoneczka nie ma :pensive:
Dziś nawet już znowu prószył śnieg od rana troszkę :wink: a tak to jest jeszcze trochę pozostałości tamtego śniegu :stuck_out_tongue_winking_eye:

No wczoraj tak ładnie u nas było a dzisiaj też nie ma słońca :frowning:

Ja też nie odczuwałam blue monday, dopiero we wtorek przeczytałam, może jakbym wiedziała wcześniej to bym się dostosowała humorem :crazy_face:

Własnie :sweat_smile: jakbym wiedziala to moż jakiś efekt placebo by sie udało zastosować :sweat_smile:

1 polubienie

Czytam i jeśli chodzi o sny, to mam podobną sytuację, męczą mnie koszmary. Chciałabym już urodzić i cieszyć się dzidziusiem. Jak planujesz nazwać chłopca, po dziadku? Wspieram i wysyłam dużo wsparcia😍